Aktuální microsite

Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Jemné řezání plechů na průmyslovém laseru - vláknový laser DURMA HDF
Společnost XAN 89 s.r.o. z Němčic u Kroměříže má k dipozici vláknový laser DURMA HDF pro jemné řezání plechů. Na průmyslovém laseru lze řezat plechy s přesností 0,2mm.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových zařízení – specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu
Na instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových a jiných zařízení se zaměřují specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu ze společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Kancelářské potřeby a hračky z chráněných dílen – poskytování náhradního plnění
Bohatý sortiment kancelářských potřeb a hraček ručně vyrobených v chráněných dílnách od osob se zdravotním postižení má společnost MONT GROUP s.r.o. poskytující náhradní plnění.
MONT GROUP s.r.o. Reklamní předměty v náhradním plnění
Vyřiďte si s odborníky dodatečné povolení k legalizaci černé stavby
Pokud máte na svém pozemku stavbu, které nemá stavební povolení, firma Gepas group s.r.o. z Frýdku – Místku Vám zajistí veškeré kroky potřebné k legalizaci této černé stavby.
Gepas group s.r.o Geodetické práce
Filtry podle typu filtrace - vzduchové filtry prodej a dodávka
Filtry podle typu filtrace - vzduchové, olejové, palivové a další filtry prodává, dodává a nabízí kompletní sortiment filtrů firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Distribuce venkovních a vnitřních okenních parapetů - online prodej, e-shop
Specializace na prodej venkovních a vnitřních okenních parapetů - distribuce, online prodej, e-shop od firmy iPARAPETY s.r.o. - kvalitní parapety a příslušenství.
iPARAPETY s.r.o.
BIO-dynamická řada pro péči o pleť a pokožku celého těla na bázi extra panenského olivového oleje
Hýčkejte celé své tělo s ekobio přírodní kosmetikou italské značky Oro di Spello s extra panenským olivovým olejem, kterou zakoupíte na e-shopu firmy Gretti s.r.o. z Brna.
Gretti s.r.o. Luxusní péče o tělo Brno
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Propracovaný konfigurátor produktů – velký výběr látek, možností a provedení
Na zakázkovou výrobu prostěradel, polštářů, kousátek, písmenek a dalších produktů pomocí propracovaného konfigurátoru s velkým výběrem látek se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Autoservis - oprava brzd, seřízení, výměna brzdových destiček a kotoučů
Autoservis RM Alt, s.r.o. v Ostravě provádí servis osobních a dodávkových vozů všech značek a to bez ztráty záruky na vozidle a veškeré opravy provádí v co nejkratších časových intervalech.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Prádelna a čistírna - praní a žehlení prádla za výhodné ceny
Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová prádelna a čistírna, která Vám nabízí žehlení a praní prádla za výhodné ceny v Rýmařově a okolí.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Krásné foto obrazy na plátně, fotoplátno s vysokou kvalitou tisku pro celou ČR
Objednejte si krásné foto obrazy na plátně a zútulněte si domov příjemnými vzpomínkami. Reklamní studio ŽÍDEK tisk v Kravařích provádí tisk na fotoplátno s vysokou kvalitou pro celou ČR!
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie-výroba na zakázku i atypické rozměry
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště dodá na zakázku výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie - i atypické rozměry. Výroba je realizována ve velmi krátké dodací době.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Hydraulické hadice pro kapalná média – oleje, benzíny, horkou vodu, chladící kapaliny
Hydraulické hadice pro rozvod kapalných médií na zakázku zhotoví firma DAMATECH v Dačicích. Sestavíme Vám hydraulický okruh pro oleje, benzíny, horkou vodu, ale i chladící kapaliny.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Výroba, montáž a doprava odolných betonových plotů v různých barevných provedeních
Designové betonové ploty s různou povrchovou strukturou odolné vůči mrazu i povětrnostním vlivům v barevném odstínu podle přání zákazníka vyrobí, doveze a namontuje firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Prémiová italská káva s brandem – možnost vlastního designu, loga či věnování
Na prodej exkluzivní italské kávy San Salvador s brandem a možností vlastního designu, loga či věnování se zaměřuje exkluzivní dovozce a provozovatel e-shopu Caffe Mio Store.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Teambuilding s ochutnávkou vín, sportovními aktivitami, vstupem na badmintonové hřiště
Uspořádejte pro své kolegy teambuilding v centru města Břeclavi ve Penzion-kavárna-badminton U Splavu. Zajistíme pro Vás ochutnávku vín i sportovní aktivity včetně vstupu na badmintonová hřiště.
Obráběcí centrum, strojní vybavení, 3D měřící stroj
Základním rozvojem moderního strojního průmyslu jsou obráběcí centra a jejich strojní vybavení. Společnost Zekof, s.r.o. se zaměřuje na kovoobrábění, soustružení, frézování a další obráběcí práce.
Zekof, s.r.o.
Infrazářiče Frico pro restaurace, terasy, zahrádky - užijte si tepelnou pohodu i v zimě
Firma SEFEN z Frýdku-Místku vám na zahrádkách, terase a restauraci díky infrazářičům Frico poskytne pohodlí a teplo i v chladném období. Zajistíme dodávku a instalaci v celém Moravskoslezském kraji.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno