Aktuální microsite

Voda, topení a plyn - dodávky, instalace a montáž od Wagner Instalace s.r.o.
Wagner instalace s.r.o. je společnost z okresu Šumperk, která nabízí služby v oblasti dodávky, instalace a montáže kotlů, solárních systémů, tepelných čerpadel nebo ústředního topení.
Wagner instalace s.r.o.
Zpětnou hypotékou si senioři zlepší život díky své nemovitosti
Renta z nemovitosti je ideálním řešením pro seniory, kteří chtějí mít dostatek financí na své potřeby a sny nebo si jen užít klidný důchod bez starostí.
FINEMO.CZ SE Renta z nemovitosti
Přípravné kurzy a informace k přijímacím zkouškám na Gymnázium Kroměříž - vše pro uchazeče
Připravte se ke studiu na prestižním Gymnáziu Kroměříž. Využijte přípravné kurzy k příjimacím zkouškám z českého jazyka a matematiky a zvyšte šanci uspět. Žáci 5. i 9. tříd se mohou přihlásit do 19.1.
Gymnázium Kroměříž
Prodej Probio Herbal Cordyceps Náchod – silný dobíječ energie a sexuální touhy
Eshop Celtic Probiotics nabízí prověřené produkty, pro posílení a podpory celkové energie nabízíme Probio Herbal Cordyceps – životodárné organizmy v jedné tabletě.
OBNOVA servis, s.r.o. Probiotika Celtic
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Řadové domy, byty se skvělým dispozičním řešením – stavba i prodej
Řadové domy se skvělým dispozičním řešením realizuje společnost Stavos Stavba a.s. se sídlem v Ostravě, která se specializuje nejen na jejich stavbu, ale i prodej.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Kvalitní kožené a textilní výrobky pro interiér automobilů
Společnost Eissmann Automotive Česká republika s.r.o. vyrábí a dodává kožené a textilní výrobky pro interiér automobilů, jako jsou sedačky, volanty, řadící páky a další.
Eissmann Automotive Česká republika s.r.o.
Samostmívací svářečské kukly s elektronicky řízenou kazetou, odklápěcím štítem i přípravou pro PAPR
Samostmívací kukly, které automaticky ztmavnou po zahájení svařování nebo řezaní plazmou, vybavené režimem pro broušení nebo PAPR přípravou, prodává Moravský Quick-servis spol, s.r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Montáž a servis přídavného nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení Praha – komfort v autě
Montáž a servis přídavného nezávislého teplovzdušného či teplovodního topení do všech typů aut od TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy vyřeší nepříjemná mrazivá rána a přinese komfort při řízení.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Podlahářství, podlahové práce, dodávka podlahových krytin, pokládka podlah, oprava a údržba podlahových krytin
Podlahářství Láska s.r.o. nabízí dodávku a pokládku všech druhů podlah. Provádí také opravy a údržbu podlahových krytin.
Podlahářství Láska s.r.o.
Ohraňování, ohýbání plechů, tvarových výpalků moderními stroji a zkušeným týmem
Společnost MSC MetPro a.s. se zabývá ohraňováním a ohýbáním plechů, tvarových výpalků. K ohýbání velkých a těžkých dílů využíváme ohraňovací lis. Klademe velký důraz na kvalitu a termíny dodání.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Prodej nových, referenčních i ojetých vozů Škoda a autorizovaný servis
Prodejem nových, referenčních i ojetých vozů Škoda se zabývá společnost RT TORAX, s.r.o. v Ostravě, přičemž se specializuje na jejich autorizovaný servis a další značky vozů Volkswagen, Audi či Seat.
RT TORAX, s. r. o.
Propracovaný konfigurátor produktů – velký výběr látek, možností a provedení
Na zakázkovou výrobu prostěradel, polštářů, kousátek, písmenek a dalších produktů pomocí propracovaného konfigurátoru s velkým výběrem látek se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Přeprava osob Liberec – bezpečný a spolehlivý odvoz v jakoukoliv dobu
Blíží se vám vaše vysněná dovolená a vy ještě nemáte zařízený odvoz na letiště? Pokud sháníte bezpečný a spolehlivý odvoz, který vás dopraví včas na místo určení jste na správném místě.
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
PREMIX servis, spol. s r.o. - převratné a inovativní řešení pro sanaci betonu
Potřebujete efektivní řešení pro sanaci betonu? Premix Servis nabízí širokou paletu materiálů a technologií, které zaručují nejen opravu, ale i dlouhodobou ochranu vašich betonových konstrukcí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Přední poskytovatel strojírenských a servisních služeb - ZVU Servis a.s.
ZVU Servis a.s., člen skupiny ZVU, se specializuje na kusovou a malosériovou výrobu strojů a ocelových konstrukcí, nabízí komplexní péči o strojírenská zařízení a metrologické služby.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Interiérová a exteriérová industriální okna – dlouhá životnost a možnost individualizace
Dopravu a montáž, návrh a možnost individualizace interiérových a exteriérových industriálních oken s dlouhou životností zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Prodej potrubního příslušenství z oceli - příruby, trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy
Společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. je významným dodavatelem potrubí, potrubních dílů a příslušenství, které využijete především v plynárenství, energetice, stavebnictví a petrochemii.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Přeprava do Švédska, Finska - nákladní doprava s kompletním servisem
Přepravu do Švédska, Finska, Norska a Dánska i nákladní dopravu realizuje společnost MTM Transport, a.s., která Vám zajišťuje také kompletní servis v této oblasti.
MTM Transport, a.s.
Inhalátory a nebulizátory vhodné pro nemocnice i pro domácí použití
Inhalační přístroje a nebulizátory určené k léčbě poruch dýchacích cest, které jsou vhodné jak pro nemocniční zařízení i pro domácí použití, vyrábí společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.
Výroba a prodej hutního materiálu – jekly, profily, betonářská ocel, trubky, plechy, dráty
Hutní materiál pro stavitelství a strojírenství vyrábí firma Kovovýroba Ing. Vladimír Herůfek z Bořetic. Dodáváme betonářskou ocel, jekly, plechy, trubky, dráty i profily.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Klimatizační jednotky renomovaného výrobce Daikin – vysoká účinnost, komfort a tichý provoz
Na prodej klimatizačních jednotek renomovaného výrobce Daikin s vysokou účinností, komfortem a tichým provozem se zaměřují odborníci ze společnosti ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Kvalitní řeznictví s hovězím masem - nízký roštěnec, vysoký roštěnec, zadní kýta a další
Na prodej čerstvého hovězího masa, jako je nízký a vysoký roštěnec, zadní kýta, květová špička a dalších kousků, se zaměřuje řeznictví ze Znojma společnost Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Svářecí stroje a svařovací invertory renomované značky Böhler
Poradíme s výběrem a v Ostravě na prodejně předvedeme kvalitní svářecí stroje a invertory značky Böhler. Invertory dodáváme nejen po celém Moravskoslezském kraji. Navštivte SVAR Ostrava.
SVAR Ostrava