Aktuální microsite

Telefonní připojení Praha sníží telekomunikační poplatky Vaší firmy
Úsporu telekomunikačních poplatků a mnoho dalších bonusů nabízí firmám, státním institucím nebo operátorům telefonní připojení společnosti Quantcom, a.s.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Váš partner při přípravě vašich cest do zahraničí Praha – pro hladký průběh cesty
Cestujete soukromě či služebně a chcete, aby cesta měla hladký průběh? Společnost Agnesa Bohemia s.r.o. a její kancelář v Praze to zařídí a stane se Vašim partnerem při přípravě cest do zahraničí.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Akce na vybrané sedací soupravy INELIS – vybrané modely se slevou až 30%
Toužíte po kvalitní sedací soupravě v nadčasovém designu za výhodnou cenu? Nepropásněte akci Nábytku Linea s.r.o. z Liberce a pořiďte si sedací soupravu IN-Elis se slevou až 30%.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Dolnorakouská hospodářská agentura Praha – příznivé podmínky pro podnikání
Podnikáte a tuzemské podmínky Vám nevyhovují? Zaměřte svou pozornost na služby nabízené Dolnorakouskou hospodářskou agenturou ecoplus International Tschechien s.r.o.
Obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky Praha – pohodlné řešení nedostatku ubytovacích kapacit
Pohodlné a rychlé řešení nedostatku ubytovacích kapacit představují obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky od společnosti WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Prodej písku Česká republika – do omítek, betonu i na dětská pískoviště
Stavíte a potřebujete pro svou stavbu kvalitní písek? Prodej jemného písku na malty a omítky i hrubšího na výrobu betonu nabízí po celé České republice společnost CEMEX Czech Republic s.r.o.
Zastřešení staveb Praha – lehká a snadná instalace
Aby nepřízeň počasí nenarušila plán Vaší stavby, využijte nabídku společnosti JUMAR - lešení s.r.o. z Prahy na zastřešení staveb pomocí lehkého hliníkového lešení.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Měření emisí zážehových a vznětových motorů Praha – včetně vyzvednutí auta až 10 km od nás
Čeká Váš vůz povinná kontrola emisí? Firma EMISE Ruzyně spol. s r.o. z Prahy nabízí měření emisí zážehových a vznětových motorů u automobilů do 3,5 t.
Personální certifikace Praha – u akreditovaných zkušebních středisek
V síti svých školicích a zkušebních středisek zajistí akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze personální certifikaci pro Vaše zaměstnance.
Prodám sendvičové PUR panely o různých velikostech na střechy, stěny, sklady, haly
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. nyní nabízí k prodeji sendvičové PUR panely o různých velikostech, vhodné pro střechy, haly nebo sklady.
Výroba vstupenek Kolín - s tiskem i bez tisku, perforace pro jednodušší odtržení
Kolínská společnost Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou nelepicích vstupenek. U vstupenek je možná perforace pro jednodušší a lepší odtržení. Práce společnosti je kvalitně a rychle odvedena.
Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Slezská univerzita v Opavě nabízí svým studentům a absolventům nový kariérní portál
Poradenské a kariérní centrum Slezské univerzity v Opavě spustilo pro studenty a absolventy aktualizovaný a plně funkční kariérní portál.
Výstavba, rekonstrukce, nátěry komunikací Krnov
Výstavbu, rekonstrukce a nátěry komunikací provádí společnost SILNICE.CZ s.r.o. K naši hlavní činnosti patří: - výstavba a opravy svodidel - nátěry cest - recyklace asfaltových komunikací - opravy trhlin na silnicích - výstavbu a opravy propustků - výstavbu, opravy parkoviště - výrobu a pokládku asfaltobetonových směsí - provádíme ...
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Prodej hnědého i černé uhlí, koksu i palivového dříví
kvalitní černé i hnědé uhlí, brikety, koks, dřevo v pytlích, kvalitní sortiment za skvělou cenu a další zajistí Uhelné sklady v Pohořelicích
Znalecké posudky soudního znalce, oceňování strojů, vozidel a majetku
Znalecké posudky pro fyzické a právnické osoby, oceňování strojů, vozidel a movitého majetku při obchodu a dědictví, určování majetkové újmy realizuje MARTIN DOLEŽEL, Přerov.
Stavební firma, realizace staveb, novostavby, stavební rekonstrukce
Komplexní realizace staveb na klíč, novostavby, stavební rekonstrukce interiéru a exteriéru budov, projekce, instalace a zemní práce realizuje stavební firma Ing. Jindřich Uherík.
Základní škola v Hořovicích se Sportovním střediskem mládeže
Základní devítiletá škola v Hořovicích v okrese Beroun se Sportovním střediskem mládeže, zájmovými kroužky, bazénem, tělocvičnou, hřištěm, jídelnou, družinou a odbornými učebnami.
Dřevovýroba, palety, europalety pro přepravu zboží, dřevěné a přepravní obaly
Kvalitní dřevěné palety i bedny vhodné k přepravě Vám vyrobí a zprostředkuje společnost Stanislav Hovězák s.r.o. Dřevovýroba z Klobouků u Brna. Bez problému si poradíme i s atypickými konstrukcemi.
Zakázková výroba lodí a člunů, opravy, záplatování laminátových a plastových lodí
Laminátové sportovní lodě i čluny přímo na míru Vašim požadavkům Vám zajistí společnost POLYFEX - Petr Maňhal z Berouna. Kvalitní práce, kterou ocení milovníci rybaření i vodáctví.
Lesnické služby, rizikové kácení stromů, zalesňování zemědělských půd, prodej palivového dříví
Komplexní lesnické služby včetně rizikového kácení stromů i těžby a zalesňování zemědělských půd Vám zajistí společnost Lesy Tyl Ivan Tyl z Přemyslovic u Prostějova.