Aktuální microsite

Měřiče tepla a termoventily servis a výměna Praha – neplaťte za teplo více, než je třeba
Pokazil se Vám měřič tepla nebo termoventil? Rychlý servis, montáž nových nebo výměnu stávajících nabízí společnost Voluma s.r.o. z Prahy.
Amadet – duhové byty v Jesenici u Prahy - exkluzivní byty již k prodeji!
Splňte si sen o luxusním bydlení v klidné lokalitě Jesenice u Prahy. Již nyní jsou v prodeji exklusivní duhové byty projektu Amadet, který realizuje firma Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Výroba krmných směsí pro hospodářská zvířata – kompletní, doplňkové i na předpis
Výrobu doplňkových, kompletních i medikovaných krmných směsí pro hospodářská zvířata nabízí společnost BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy.
Hledáte práci, Adecco Vám pomůže a poradí s pohovorem či životopisem
Nedaří se vám najít práci? Obraťte se na odborníka, mezinárodní personální agenturu Adecco, kde Vám pomohou a poradí třeba se správným napsáním životopisu či s přípravou na pohovor.
Výroba kopií a opravy historických oken a dveří – restaurování
Společnost DALEX TRADE s.r.o. z Prahy se zabývá výrobou kopií a opravami oken a interiérových i exteriérových dveří a vrat historických budov.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Výroba těsnění Červený Kostelec - těsnění pro průmysl i domácnost
Výroba a prodej plochého vysekávaného těsnění a veškerých výrobků z technické tvarové pryže - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec, Náchod
Vodoinstalatérské práce Karlovy Vary
Firma Petr Merha se postará o provedení veškerých vodoinstalatérských a topenářských prací u zákazníků z Karlových Varů a okolí.
Tradiční ruční dvoukolové vozíky výroba a prodej Beroun – snadná přeprava věcí
Tradiční ruční dvoukolové vozíky v několika variantách pro přepravu různých věcí vyrábí a prodává KOVODRUŽSTVO, výrobní družstvo v Žebráku, okres Beroun.
Krby, obklady krbů Praha – zajistěte si teplo domova
Stavbu krbů a krbových obkladů zajistí firma Daha Nehvizdy Praha.
Chov koní - výcvik, prodej, vyjížďky
Tým zkušených ošetřovatelů rodinné farmy Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu se zabývá chovem starokladrubských a sportovních koní, jejich výcvikem, ustájením a prodejem.
Bezpříkladné spojení kompetencí Praha – záruka úspěchu
Společnost SPELSBERG spol. s r.o., která svým zákazníkům chce nabízet pouze prvotřídní služby, si zakládá na bezpříkladném spojení kompetencí zaručující stabilitu, spolupráci a úspěch celého projektu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Teplo, vytápění plynem a elektřinou - návrh, montáž, poradenství Brno
Teplo, vytápění plynem a elektřinou na Vaši novostavbu popř.stávající dům či byt. Firma Ing. Miloš Bartušek poskytuje poradenství, návrh i montáž.
Kontrolní optické měřící zařízení na hřídele – rychlost, přesnost, spolehlivost
Společnost OMEGA, spol. s.r.o. ze Zlína se zabývá sériovou výrobou ozubených kol a hřídelí. Naše nové kontrolní optické měřící zařízení na hřídele Vám zajistí rychlou a přesnou kontrolu hřídelí.
Produkty pro správnou montáž oken v zimě do minusových teplot
Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků oken a dveří. V nabídce materiálu máme produkty do minusových teplot pro správnou montáž oken v zimním období.
Pořádání kulturních akcí v Boskovicích, pronájem prostor pro akce
Pořádání kulturních a společenských akcí, koncertů, divadel a besed v Boskovicích, pronájem prostor pro akce realizuje Kulturní zařízení města Boskovice, příspěvková organizace.
Povrchové úpravy kovů, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů
Povrchové úpravy kovů, metalizaci, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů, broušení, tryskání, ochranu kovů proti okolním vlivů zajišťuje společnost ALONISSO s.r.o., Brno.
Projekce průmyslových staveb, výrobních hal, obchodních a logistických center
Zkušeného projektanta s bohatými zkušenostmi v oblasti průmyslových staveb naleznete u firmy Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce z Liberce. Projektování a inženýrská činnost na patřičné úrovni.
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, kamiony, návěsy low-deck, dodávky
Přepravu zboží v rámci celé Evropské unie Vám zajistí společnost JIRSA TRANS s.r.o. z Říčan u Prahy. Bohatý výběr vozů podle velikostí, od dodávek až po velkoobjemové kamionové soupravy.
Mateřská škola s rodinnou atmosférou a vzdělávacím programem "Hrajeme si každý den"
Kvalitní předškolní vzdělávání v příjemném prostředí Českého ráje Vám zajistí Mateřská škola, Libošovice. Postaráme se o všestranný vývoj Vašeho dítěte s důrazem na jeho specifické potřeby.
Čalounictví, renovace čalounění starožitného i zahradního nábytku, autosedaček, opravy autoplachet
Precizní čalounění Vaší sedací soupravy, rohové lavice a dalšího nábytku včetně dveří Vám zajistí rodinná firma Čalounictví a Podlahářství Miloš Hummel z Jindřichova Hradce.
Odlučovače tuků ALFA OT k čištění vod kontaminovaných tuky a oleji pro potravinářský a masný průmysl, restaurace
Vyčistit vodu znečištěnou olejem a tukem Vám pomůže společnost DELTA Technologie s.r.o. z Hodonína. Zbavíme odpadní vodu olejů a tuků pocházejících z kuchyní, mlékáren, jatek a jiných zařízení.
Dorty, zákusky i bezlepkové cukroví s výbornou chutí, ruční cukrářská výroba Netřebice
Nechejte se odzbrojit výjimečnou chutí a okouzlujícím designem našich dortů, zákusků a jiných cukrovinek. Cukrářská výroba Zdeňka Pinkasová z Netřebic Vám vyrobí cukroví dle Vašeho přání.
Úklidové a čisticí prostředky a přípravky EUDOREX, MARISA, MARISA BLU, SUPERFIVE, e-shop
Skvělý pocit z dobře vyleštěné podlahy, oken či zrcadel zažijete při používání čisticích prostředků od společnosti K.R.ELIXÍR, s.r.o. z Prahy. Vše pro úklid, čistotu a kosmetika pro zdraví Vaší pleti.