Aktuální microsite

Elegantní šestikomorová plastová okna pro vysokou úsporu energií
Pokud hledáte elegantní a bytelná šestikomorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb, pak neváhejte a navštivte obchod společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. sídlící v Třebíči.
Prodej, montáž stavebniny Náchod - kompletní materiály KNAUF
Nabízíme materiály od předního výrobce sádrokartonů, fasádních systémů, izolací a veškerého stavebního materiálu.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Ostraha objektů Plzeň
Hledáte prověřenou bezpečnostní agenturu, která zajistí ostrahu Vašeho soukromého či firemního objektu v Plzni a okolí? Spolehněte se na bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová.
Ustájení hříbat Nebanice
Vlastníte kobylu s hříbětem a nastal čas odstavu? Hledáte pro své hříbě na příští roky vhodné ustájení? Neváhejte využít služeb farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Obecní úřad Teplička
Obecní úřad obce Teplička, která se nachází nedaleko Karlových Varů informuje na svých internetových stránkách pravidelně své obyvatele o dění v obci, vyhláškách i usnesení zastupitelstva.
Spojovací a upevňovací materiál Náchod - maloprodej a velkoprodej přes 17000 skladových položek
Naše firma nabízí kompletní sortiment spojovacího a upevňovacího materiálu, zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej všem z regionu.
Dřevěné brikety Hlinsko – prověřené uhelné sklady
Maloobchodní prodej dřevěných briket od nás zaručuje kvalitu, rychlou dostupnost a skvělé ceny.
Odolná plastová okna a parapety pro novostavby i rekonstruované domy
Odolná plastová okna a parapety, které se hodí pro montáž do novostaveb i rekonstruovaných domů naleznete u společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. působící v okolí Třebíče.
Pohon LPG, přestavba vozidel na LPG, seřízení LPG Bzenec, Hodonín
AUTOGAS DESTA SERVIS z Bzence zajišťuje přestavby na pohon LPG, jejich servis a montáž nebo stanici LPG. Ve stanici je možno zakoupit i propan-butanové láhve.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Obec Lety, Šerkov a Pukňov, okres Písek, historické památky
Obec Lety je členem Dobrovolného svazku obcí severního Písecka, nachází se zde historické a přírodní zajímavosti, bohatý kulturní život, turistika nedaleko nádrže Orlík.
Obec Líšnice na Šumpersku, kultura, sport, turistika, památky
Obec Líšnice v okrese Šumperk s bohatým kulturním a sportovním životem, přírodními krásami a historickými památkami nedaleko CHKO Litovelské Pomoraví.
Kovové střešní doplňky - prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy
Firma KLEMPOS-STŘECHY je výhradních zastoupením pro ČR německého výrobce střešních doplňků MAGE Herzberg GmbH. Zájem o kovové střešní doplňky vzrůstá, na prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy.
Výměna pneu, mobilní pneuservis moto, osobních, nákladních aut
Pneuservisní služby poskytne firma CZECH STYLE Zlín-rychlá výměna pneu i oprava běžných defektů. K dispozici je Vám mobilní pneuservis osobních, nákladních aut, motocyklů.
Navštivte Břeclav, město s mnoha pamětihodnostmi, zámkem s vyhlídkovou věží, synagogou, muzeem
Poznejte jižní Moravu v její plné kráse a vydejte se do Břeclavi, města, jehož nedílnou součástí jsou nejen cyklostezky, památky UNESCO a víno, ale především spousta tradičních folklórních akcí.
Pronájem prostorných nemovitostí, skladových komplexů, výrobní haly pro různé účely
Prostory vhodné pro skladování zboží, výrobu a další činnosti Vám v okolí Středočeského kraje poskytne společnost FEROSTAV, a.s. Ideální skladové komplexy ve městě Kolín.
Návrh, výroba reklamní předměty, textil - trička, propisky, energy drinky s originální grafikou
Originální reklamní předměty a reklamní textil, od firmy RUFUS design-Marek Macháček Zlín, ocení Vaši obchodní partneři i zaměstnanci. Navrhneme grafiku pro reklamní propisky, trička, energy drinky.
Kožená kombinéza na motorku z pravé hovězí kůže – ochrana a pohodlí pro bezpečnou jízdu
Kvalitním oblečením pro motorkáře od největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině. Na prodejně motoshop Rimoto naleznete kožené kombinézy v nejvyšší kvalitě či jiné moto oblečení i doplňky.
Alarmy do domu Praha – spolehlivá ochrana majetku i zdraví
Bojíte se o svůj majetek a chcete, aby byl Váš domov a dům či byt spolehlivě zabezpečen před zloději? Spolehlivým dodavatelem alarmů do domů je společnost MACOM SECURITY spol. s r.o. z Prahy.
Mzdové účetnictví Praha a okolí – kompletní odborné služby
Kompletní odborné služby v oblasti mzdového účetnictví pro malé i větší firmy z Prahy a okolí Vám nabízí společnost D&D International s.r.o.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Odvoz a výkup kovového odpadu Praha a Zlatníky
O nakládku, odvoz a výkup kovového odpadu za výhodné ceny se postará kovošrot Cajdašrot s.r.o. s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Vodorovné a svislé hydroizolace Hradec Králové – izolace vlhkých zdí
Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí izolace zdiva proti vlhkosti v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech.
Výstavba a plynofikace kotelen, výroba, servis a revize středotlakých kotlů i tlakových nádob
Kontrolu, výrobu či opravu Vašeho kotle či ocelového komínu Vám zajistí společnost s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru FEROSTAV, a.s. z Kolína.
Hutní materiál, plechy, tyče, profily, jekly, trubky i jiné kovové produkty, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu za přijatelné ceny naleznete u společnosti FEROSTAV, a.s. z Kolína. Vámi vybraný materiál připravíme na požadovaný rozměr a následně ho dopravíme až k Vám domů.