Aktuální microsite

Brzdové destičky, oleje a maziva do osobních automobilů
Spolehlivým dodavatelem a prodejcem brzdových destiček, olejů i maziv vhodných do osobních automobilů je firma Autodíly Novák sídlící ve Znojmě.
Vykupujeme brýlové obruby Cartier, Gaultier, Ray-Ban (USA) a jiné
Máte doma nepoužívané obruby značek Cartier, Gaultier nebo Ray-Ban (USA)? Prodejte je. Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce od Vás tyto obruby vykoupí a dobře zaplatí.
Protisněhové prvky,  zachytávače-mříže, mřížové sněholamy
Nechejte si instalovat protisněhové prvky, zachytávače sněhu na střechu od firmy KLEMPOS-STŘECHY - dodáme mřížové sněholamy, protisněhové mříže. Kontaktujte nás v okrese Uherské Hradiště, Zlín.
Autoškola Benešov - řidičský průkaz i zdokonalovací a kondiční jízdy
Autoškola Šeda Benešov nabízí nejen kvalitní kurzy pro získání řidičského oprávnění, ale také oblíbené kondiční jízdy.
Výroba srubových, dřevěných domů, dřevostavby - zdravé a moderní bydlení
Výrobou srubových a dřevěných domů, dřevostaveb se zabývá firma Walfer s.r.o., které záleží na vašem zdravém a moderním bydlení. Sídlíme u Vsetína, blízko Zlína a stavby realizujeme po celém světě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Výroba sportovního vybavení Hradec Králové - vybavení pro tělocvičny, hřiště a sportovní haly
Zabýváme se výrobou kompletního sportovního vybavení pro školky, školy nebo sportovní organizace - V SPORT HK s.r.o. Hradec Králové
Mrazírenská, lamelová, rolovací vrata na míru  Beroun - extrémní rozměry s masivní konstrukcí
Výroba a prodej rychloběžných rolovacích, mrazírenských, lamelových a zakázkových vrat na míru od společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Prodej mouky, krupice a krup ze mlýna - pšeničné a žitné mouky, kukuřičná krupice
Prodej mouky, krupice a krup ze mlýna - pšeničné a žitné mouky, kukuřičná krupice, čerstvé ječné kroupy od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Šatní skříně, vestavěné skříně na míru, výroba a montáž
Kolekci vestavěných šatních skříní vyrobených přesně na míru, dle potřeb a přání klienta vyrábí, montuje a dodává společnost TODAP, s.r.o. v okolí Znojma.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pro zástupce bytů a bytových družstev formou chráněného internetového přístupu zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. se sídlem v Třebíči on-line správu nemovitostí a digitalizaci dokumentů.
Stavební projekce rodinných domů, průmyslových objektů, poradenství
Projekční kancelář, stavební projekce, projektové dokumentace, 3D vizualizace rodinných domů, skladů, výrobních hal, logistických center, realizuje Atelier 24, s.r.o.
Překlady textů se soudním ověřením, specializace na polštinu
Překlady odborných textů, úředních dokumentů, smluv, plných mocí, soudních rozsudků se soudním ověřením se specializací na polštinu vykonává, Ing. Petr Kotas, Pardubice.
Překladatelské služby z polštiny do češtiny a z češtiny do polštiny
Překladatelské služby odborných text, dokumentů, posudků, diplomových prací z polštiny do češtiny a z češtiny do polského jazyka realizuje Ing. Petr Kotas, Pardubice.
Soudní překladatel Pardubice, českopolské překlady s kulatým razítkem
Soudní překladatel Pardubice, překlady z polského do českého jazyka a z českého do polského jazyka, překlady dokumentů a listin zajišťuje Ing. Petr Kotas.
Letecká přeprava všech druhů zásilek od obálek po stroje a technologická zařízení
Spolehlivou leteckou, silniční i námořní dopravu Vašich zásilek Vám zajistí společnost QUEENFORD s.r.o. z Jablonce nad Nisou. Přepravíme vše od nejmenších obálek až po nejrozměrnější balíky a stroje.
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, přeprava nákladu, zboží a materiálu do 24 tun
Přepravu Vašeho nákladu rychle a bezpečně zajistí společnost Autodoprava Pavel Hájek z obce Charváty u Olomouce. Disponujeme vozovým parkem s kvalitními auty, dodávkami i kamiony.
Pamětní, ražené mince v patině či lesku, s originální malbou a rytím
Vyrábíme a dodáváme jednobarevné a dvoubarevné mince v provedení vysokého lesku či patiny. Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK Jablonec nad Nisou a celá ČR.
Sběrné suroviny kovošrot pro obyvatele i firmy
Naše společnost vykupuje a třídí železný šrot, vykupuje barevné kovy, autobaterie, výkup autovraků - JARÝ s.r.o. Pardubice, Hradec Králové
Účinná ochrana trubek špičková technologie co nevyžaduje termostat
Nabízíme spolehlivé a rychlé řešení problémů se zamrzáním trubek v zimě díky systému Frostop, samoregulační kabel ihned připravený k montáži - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Truhlářské práce na zakázku – výroba nábytku na míru
Truhlářské práce na zakázku realizuje v okolí Ivančic společnost Nábytek Aleš Vít. Vyrobíme nábytek na míru přesně podle Vašich představ a přání.
Výměna autoskla, předního, čelního skla zdarma-komunikaci s pojišťovnou řešíme za Vás
S firmou Autosklo Trumf je výměna předního, čelního skla bez starostí. Komunikaci s pojišťovnou při výměně autoskla zdarma řešíme za Vás. Působíme v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Prodej, servis, generální a střední opravy vícevřetenových automatů
Společnost BOSTEC s.r.o. Holešov provádí generální i střední opravy, průběžný servis vícevřetenových automatů a prodej kovoobráběcích strojů. Zákazníky má po celé ČR.
Belinka lazury, laky, impregnace, nátěry na dřevěné podklady - pro ochranu a barevnou úpravu dřeva
Firma V-COLOR Bystřice nad Pernštejnem prodává výrobky Belinka pro preventivní ochranu a barevnou úpravu dřeva - jde o lazury, laky, impregnace a speciální nátěry na dřevěné podklady.
Výroba jednoúčelové stroje Vamberk - výrobní linky, zařízení, montážní přípravky
Dle konkrétních požadavků zákazníka jsme schopni navrhnout výrobu prototypových zařízení a jednoúčelových strojů do specifických provozů - VASPO VAMBERK, s.r.o. Rychnov nad Kněžnou