Aktuální microsite

Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Inovativní funkční řešení, bezpečnost a péče o úspory energie. To je výrobce a prodejce firma Okna Bastl. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč.
Výprodej krabic - levné kartonové a lepenkové proklady, klopové a archivační krabice
Levné kartonové proklady a krabice různých druhů a velikostí nakoupíte u firmy AKART za výprodejové ceny. Pořídit si můžete klopové i archivační krabice a další papírové zboží za zvýhodněné ceny.
Elektrické vyhřívané vozíky a podavače talířů, košů a nádobí
Zabýváme se výrobou gastronomických zařízení pro dovoz a výdej jídel v nemocnicích, ústavech, školách a restauracích - ABNER, a.s. Praha, Česká Třebová
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Osmileté a čtyřleté gymnázium Karlovy Vary, kvalitní příprava k vysokoškolskému studiu
Rozsáhlý soubor znalostí, všeobecný rozhled i orientaci v dnešním světě, to vše a mnohem více získají absolventi instituce První české gymnázium v Karlových Varech, příspěvková organizace.
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Pneuservis pro osobní, užitková auta - přezutí pneu, výměna kol beze stresu
Společnost UVED Cars Prostějov provozuje pneuservis pro osobní a užitková auta. Svěřte váš vůz do naší péče, zajišťujeme opravy, přezutí pneu, výměnu kol pro klienty z Olomouckého kraje.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Údržba zeleně Praha – profesionálně a odborně
K údržbě zeleně na území hlavního města Prahy disponuje společnost PROSTOR a.s. nejen profesionální technikou, ale také odborně připraveným personálem.
Čištění filtrů pevných částic, katalyzátorů - DPF cleaning na Moravě
ATK AUTOSERVIS Kroměříž poskytuje službu DPF cleaning na celé Moravě. Provádíme profesionální čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů.
Výpočet požadovaného výkonu topného tělesa rozvaděče – rychlé a přesné
O přesný a snadný výpočet požadovaného optimálního výkonu topného tělesa rozvaděče se nyní postará v pouhých čtyřech krocích aplikace společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Údržba nemovitostí - úklidové služby, údržba a drobné opravy
Brněnská společnost MOHLIS Brno, která působí se svými službami po celé České republice poskytuje profesionální údržby nemovitostí, mezi které patří celková údržba budovy, úklid a drobné opravy.
Jeřábnické práce pomohou na stavbě i při vyprošťováni auta - Semily
Společnost Bedřich Škoda sice sídlí ve městě Libštát v okrese Semily, naše jeřábnické práce jsou vám ale k dispozici také ve městech Trutnov, Jičín, Jilemnice, Nová Paka nebo Lomnice.
Servis nákladních a užitkových vozidel - Hradec Králové
Zajišťujeme nejen logistiku spojenou s opravou vozidla, ale i spoustu nadstandardních služeb.
Golfové hřiště v Mladé Boleslavi, 18-ti jamkové, s ubytováním, možnost výuky golfu a pronájmu vybavení
Milovníci golfu, na nic nečekejte a vydejte se na golfové hřiště Golf Mladá Boleslav EG - CENTER s.r.o. K dispozici máme 18 jamek vhodných nejen pro klasický trénink, ale rovněž mistrovská utkání.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé v Prostějově, diagnostická a léčebná péče, prevence
Svěřte své zdraví do rukou odborníka sídlícího v Prostějově. Praktická lékařka MUDr. Ilona Korandová s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči obohacenou o osobní a citlivý přístup.
Luxusní butik - oblečení, oděvy za nízké ceny, na štíhlou i plnější postavu
Luxusní oblečení za nízké ceny můžete pořídit za nízké ceny v Butiku Zlechov nedaleko Uherského Hradiště. Luxusní oděvy zde vyberete na štíhlou i plnější postavu.
Vlnovcové, kovové hadice, kompenzátory
Witzenmann Opava, spol. s r.o. je specializovaná firma, která Vám vyrobí vlnovcové a kovové hadice.
Prodej zábavní pyrotechniky - kompaktní ohňostroje, petardy, dýmovnice, dělobuchy
Přijďte si vybrat zábavní pyrotechniku na prodejnu Ohňostroje Kovařík Zlín-Lípa. Máme největší výběr na zlínsku. Kompaktní ohňostroje, petardy, rakety, dýmovnice, dělobuchy i jiné pyrotechnické zboží.
Hrubé stavby, rodinné domky, novostavby Nymburk -
Zajišťujeme kompletní stavební činnost, základové desky, hrubé stavby, vlastní výstavbu, až po rekonstrukce nebo přestavbu budov - BSP Trade, spol. s r.o. Nymburk
Autorizovaný servis vozů ŠKODA – příprava na STK, měření emisí
Kompletní autorizovaný servis vozů značky ŠKODA, včetně přípravy na STK a měření emisí, nabízí v Třebíči a jeho okolí AUTOSALON F3K.
Pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví
Voděodolné pásky STOKVIS TAPES, lepící pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví, telekomunikační zařízení vyrábí společnost Stokvis Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Kvalitní rozbory vody Ústí nad Orlicí – spolehlivé vzorkování a rozbory vody
Orlická laboratoř vám pomůže podrobně prozkoumat všechny vzorky, o jejichž kvalitě máte pochyby.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Střední zemědělská škola a VOŠ v Opavě s jezdeckým oddílem
Střední a VOŠ zemědělská škola v Opavě s jezdeckým oddílem, školním statkem, botanickou zahradou, sportovišti, odbornými učebnami, maturitní i učební obory.
Měření úniku tepla z budov – práce s termokamerou, úspora energií a peněz
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. Vám v Opavě a okolí za pomocí termokamery změří únik tepla a tepelné ztráty z Vašeho domu, aby jste už nemuseli zbytečně platit, za navíc protopené energie.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Venkovní žaluzie Protal – dlouhá životnost i v extrémních podmínkách
Exkluzivní venkovní žaluzie Protal s unikátním systémem upevnění zesílených lamel v mnoha barevných odstínech nabízí společnost ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.