Aktuální microsite

Personální poradenství, komplexní řešení pro personální strategii v oblasti manažerských pozic
Vyberte si ty nejlepší zaměstnance, kteří budou zapálení pro stejné věci, úspěšná společnost Kienbaum und Partner GmbH, organizační složka z Prahy 1 Vám v oblasti personalistiky ráda pomůže a poradí.
Kienbaum und Partner GmbH, organizační složka
Zimní údržba komunikací a přístupových cest, technické služby v okrese Jeseník
Celoroční údržbu Vašich komunikací a přístupových cest tak, abyste se za každých okolností vždy dostali ke svému domovu, Vám zajistí společnost Kamil Kowařowsky ze Supíkovic u Jeseníku.
Stavební práce, zednické práce Mikulov, Břeclav
Jestliže sháníte kvalitní firmu, která provádí stavební a zednické práce v oblasti Mikulova či Břeclavi, pak neváhejte a oslovte nás. Naše společnost OSP spol. s r.o., provádí veškeré práce týkající se stavebnictví také na Břeclavsku či Mikulovsku. Postavit nový dům, kancelář či výrobnu pro nás není žádný problém. Náš tým profesionálů ...
Půjčovna fasádního lešení Praha – včetně dopravy
Opravy a rekonstrukce bytů i velkých objektů se neobejdou bez lešení. Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA pronajímá lešení včetně návrhu, montáže a dopravy.
Izolace stěn a stropů budov z přírodních materiálů z konopných vláken
Společnost KOBE – CZ s.r.o. Vám představuje kvalitní přírodní produkty z konopných vláken, které jsou vhodné při izolaci stěn či stropů Vašich budov.
Prodej a výroba osiva, semen, semenářství
Prodej a výroba osiva, semen, semenářství firmy AGROGEN, spol. s r.o. Balené od 1kg. Specializují se na šlechtění osiv. Všechny jsou uznané osiva.
Školení a rekvalifikační kurzy Rakovník – aktuální nabídka
Aktuální nabídku základních a opakovaných školení i rekvalifikačních kurzů naleznete na stránkách Vzdělávacího střediska pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Distribuce Opočenských jogurtů ve skle vyráběných tradiční recepturou
Znojemská firmy JIMA - SPOL, s.r.o. se zabývá distribucí mléčných produktů, ke kterým patří i lahodné Opočenské jogurty, které zrají přímo ve skle a jsou vyráběny tradiční recepturou.
Velkoobchod s bramborami, ovocem a zeleninou, zásobování maloobchodů
Velkoobchod s bramborami, ovocem, zeleninou a bylinkami, zásobování maloobchodů, restaurací, hotelů, nemocnic a škol od firmy Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi.
Prodej obývacích stěn Kolín - akce na moderní a vzdušné obývací stěny
Naše firma se zabývá dodávkami praktického a zároveň designového nábytku od českých, slovenských a dalších zahraničních výrobců - GOLD Kolín s.r.o.
Výměna a prodej LCD displejů na notebooky - svoz zařízení zdarma z celé ČR
Potřebujete vyměnit LCD displej Vašeho notebooku? Pak jste na správném místě. LCD displej Vám vymění společnost ITC Services z Prahy. Využít můžete také svoz notebooku z celé ČR zdarma!
Vzduchotechnika a klimatizace Pardubice - vzduchotechnické služby soukromníkům a firmám
Provádíme projektové, poradenské a dodavatelské činnosti v oblasti technického zařízení budov firmám a soukromníkům - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Inovativní funkční řešení, bezpečnost a péče o úspory energie. To je výrobce a prodejce firma Okna Bastl. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč.
Výprodej krabic - levné kartonové a lepenkové proklady, klopové a archivační krabice
Levné kartonové proklady a krabice různých druhů a velikostí nakoupíte u firmy AKART za výprodejové ceny. Pořídit si můžete klopové i archivační krabice a další papírové zboží za zvýhodněné ceny.
Elektrické vyhřívané vozíky a podavače talířů, košů a nádobí
Zabýváme se výrobou gastronomických zařízení pro dovoz a výdej jídel v nemocnicích, ústavech, školách a restauracích - ABNER, a.s. Praha, Česká Třebová
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Osmileté a čtyřleté gymnázium Karlovy Vary, kvalitní příprava k vysokoškolskému studiu
Rozsáhlý soubor znalostí, všeobecný rozhled i orientaci v dnešním světě, to vše a mnohem více získají absolventi instituce První české gymnázium v Karlových Varech, příspěvková organizace.
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Pneuservis pro osobní, užitková auta - přezutí pneu, výměna kol beze stresu
Společnost UVED Cars Prostějov provozuje pneuservis pro osobní a užitková auta. Svěřte váš vůz do naší péče, zajišťujeme opravy, přezutí pneu, výměnu kol pro klienty z Olomouckého kraje.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Údržba zeleně Praha – profesionálně a odborně
K údržbě zeleně na území hlavního města Prahy disponuje společnost PROSTOR a.s. nejen profesionální technikou, ale také odborně připraveným personálem.
Čištění filtrů pevných částic, katalyzátorů - DPF cleaning na Moravě
ATK AUTOSERVIS Kroměříž poskytuje službu DPF cleaning na celé Moravě. Provádíme profesionální čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů.
Výpočet požadovaného výkonu topného tělesa rozvaděče – rychlé a přesné
O přesný a snadný výpočet požadovaného optimálního výkonu topného tělesa rozvaděče se nyní postará v pouhých čtyřech krocích aplikace společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Údržba nemovitostí - úklidové služby, údržba a drobné opravy
Brněnská společnost MOHLIS Brno, která působí se svými službami po celé České republice poskytuje profesionální údržby nemovitostí, mezi které patří celková údržba budovy, úklid a drobné opravy.
Jeřábnické práce pomohou na stavbě i při vyprošťováni auta - Semily
Společnost Bedřich Škoda sice sídlí ve městě Libštát v okrese Semily, naše jeřábnické práce jsou vám ale k dispozici také ve městech Trutnov, Jičín, Jilemnice, Nová Paka nebo Lomnice.
Servis nákladních a užitkových vozidel - Hradec Králové
Zajišťujeme nejen logistiku spojenou s opravou vozidla, ale i spoustu nadstandardních služeb.