Aktuální microsite

Prodej lazury, lazurovací laky, fasádní, malířské, interiérové barvy
Firma V - COLOR má prodejnu nátěrových hmot pro zákazníky v Bystřici nad Pernštejnem. Nabízíme lazury, lazurovací laky, fasádní barvy a interiérové, malířské barvy.
Ostraha, zajištění majetku a osob v budovách, obchodních centrech, stavbách, průmyslových objektech
Ostraha, zajištění a kontrola osob a majetku, administrativních budov, obchodních center, výroben, staveb a dalších areálů zajišťuje firma MOHLIS - Brno, družstvo.
Chladírenské vestavby a nástavby, obložení vozidel pro potravinářské účely
Chladírenské vestavby a nástavby, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské účely , přeprava květin a léků od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně - zdravotní nezávadnost chladírenského obložení.
Renovace kartáčů do mycích strojů, oprava technických kartáčů
Renovaci a výrobu kartáčů do mycích strojů, opravy technických kartáčů, speciální kartáče na zakázku a další zajistí firma Tekas, s.r.o.
Systém pro zabezpečení vjezdu do objektů, identifikaci vozidel a kontrola podvozku
Společnost VOP CZ poskytuje unikátní systém, který zajistí kontrolu podvozků osobních a nákladních motorových vozidel při vjezdu do objektu a zároveň slouží k identifikaci a sledování vozidel.
Servis průmyslových strojů, údržba strojů Trutnov
V oboru elektronika, pneumatika, hydraulika a automatizace provádíme servis a údržbu strojů.Rekonstrukce řídících systémů, návrh, konstrukce a výroba hydraulických systémů.
Krbová kamna Solid a Romotop – ekologické vytápění
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá nejen prodejem a stavbou krbů a kamen v Opavě a okolí. V sortimentu máme kvalitní krbová kamna značek Solid a Romotop, která Vám poskytnou ekologické vytápění.
Práce autojeřábem Turnov  - zvedání těžkých břemen
Nabízíme autojeřábnické práce při zvedání a přemístění těžkých břemen, autojeřáby různých druhů a nosností - Autojeřáby Škoda Semily
Kvalitní české koloběžky Morxes, Mibo, Kostka - prodejna koloběžek pro dospělé
Prodejna Koloběžky ze Zálešné je specializovaná prodejna na kvalitní české koloběžky pro dospělé zn. Morxes, Mibo, Kostka. Klientelu máme především z Moravy, z regionu Zlín, Olomouc, Ostrava, Hodonín.
Radiofrekvence, léčba a odstraňování strií Brno
Radiofrekvence, léčba a odstraňování strií Brno provádí 5R Studio. Také mikrodermabraze, vyplnění vrásek a rtů, speciální kúry a zábaly, permanentní make-up, myostimulace a jiné procedury.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Prodejna vánočních ozdoby - baňky, figurky, dekorace
Podniková prodejna vánočních ozdob, baněk, figurek a jiných dekorací, kterou můžete navštívit ve Vsetíně, je společnost IRISA s širokým sortimentem ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob.
CNC obrábění a konvenční frézování, zakázková kovovýroba
Zakázková kovovýroba, výroba dílů a jednoúčelových strojů, CNC obrábění, konvenční frézování, broušení, sváření, soustružení provádí strojírna G a H s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Obec Srní, horské středisko v centru Národního parku Šumava, proslavené romány Karla Klostermanna
Typickou šumavskou architekturu z 18. století najdete v malé vesničce na Šumavě, v obci Srní. Dochované jsou zde nejen roubené chalupy, ale také tradiční kostel Nejsvětější trojice.
Autorizovaný architekt pro krajinářskou architekturu, zpracování projektů, vizualizace
Zkušeného a osvědčeného architekta i soudního znalce v jedné osobě Vám poskytne Ing. Radmila Kiszová – PINIA z Nového Jičína. Zpracujeme Váš projekt i posudek a zhodnotíme případná rizika.
Akce na profesionální hloubkové čištění, mytí interiéru auta
Společnost Autochodura s.r.o. Vám přináší AKCI na kompletní profesionální hloubkové čištění a mytí interiéru Vašeho auta v okolí Havířova a Šenova
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Velkoplošný digitální tisk na bannery - textilní banner v hliníkovém rámu
Tiskárna CATDESIGN CZ Uherské Hradiště se zabývá velkoplošným tiskem na různé materiály, zaměruje se na tisk na textil do vypínacích hliníkových rámů - digitální tisk na textilní bannery.
Příslušenství a potřeby pro obkladače – prodej
Veškeré příslušenství a potřeby pro profesionální obkladače i kutily zakoupíte v okolí Dačic a Telče v prodejně FACHMANcajky v Dačicích.
Provozní a technické služby při správě nemovitostí Praha – pro bydlení bez starostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí všem vlastníkům domů, objektů nebo sdružením vlastníků bytů spolehlivé vykonávání provozních a technických služeb při správě nemovitostí.
Čištění průmyslových prostorů, výrobních linek i podlah profesionální technikou
Čištění průmyslových prostorů, výrobních linek i podlah v okolí Šumperka a Olomouce vám zajistí úklidová firma AVIAR cleaning company, s.r.o., která pro svou práci používá profesionální techniku.
Jazykové kurzy skupinové, individuální i oborově specializované
Jazykové kurzy angličtiny, ruštiny, němčiny a francouzštiny pro skupiny či jednotlivce, oborově specializované kurzy pro manažery a právníky realizuje vzdělávací agentura MERINIS, s.r.o.
Komíny, komínové tvárnice a komínové systémy pro všechny typy kotlů
Komíny a komínové systémy CJ BLOK® s možností napojení na všechny typy kotlů a s vysokou protipožární odolností vyrábí a dodává CJ BLOK Sp. z o.o., organizační složka.
Sociální služby pro dospělé s Alzheimerovou chorobou a stařeckou demencí
Ubytování se sociálními službami pro dospělé a seniory s Alzheimerovou chorobou, stařeckou demencí a duševními nemocemi zajišťuje Domov Kunšov s.r.o., okres Strakonice.
Montáž transportního chlazení a chladící skříňové nástavby užitkových vozidel
Chladící skříňové nástavby užitkových vozidel a montáž transportního chlazení DELPHI Frigosoft provádí firma Klimacar Zlín po celé ČR.
Prodej, dovoz a montáž plastových a střešních oken
Plastová okna či střešní okna Vám v okolí Znojma prodá, doveze a namontuje stavební společnost Jiří Kacetl BestSDK.
Zpracování a výroba kaleného, bezpečnostního skla - kalení vlastních skel
Novinkou ve službách firmy FRAJT s.r.o. Kroměříž je zpracování a výroba kaleného skla, tepelně tvrzeného bezpečnostního skla. Využijte možnost kalení vlastních skel.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů