Aktuální microsite

Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, BOZP, GDPR
Legislativní i systémová školení v rukou profesionálních a zkušených lektorů naleznete u společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Obohatíme Vás o nové poznatky, které uplatníte v každodenní praxi.
Systém environmentálního managementu ISO 14001, certifikační audit bez rizika sankcí
Precizní integrovaný audit Vám poskytne společnost ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Nejen, že Vám pomůžeme získat potřebný certifikát, ale zajistíme plně fungující systém řízení Vaší společnosti.
Certifikační audit, certifikát systému managementu ISO 9001, pomoc při řízení procesů
Optimalizace procesů a jejich zlepšení dosáhnete díky systémové normě od společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Nastavíme pravidla dle požadavků této normy k Vaší maximální spokojenosti.
Plynové kotle a plynové spotřebiče? Pražská Plynárenská vám s výběrem poradí
Plynové kotle a plynové spotřebiče vám mohou při správném užívání ušetřit nemalé výdaje za energie. Nutné je ale věnovat jejich výběru pozornost a zvolit ty plynové spotřebiče, které potřebujete.
Prodej dveří a zárubní – odborná montáž a zaměření dveří na místě
Prodejem dveří a zárubní se v okolí Nového Města na Moravě zabývá společnost Interiérové dveře Kasal. Součástí našich služeb je také odborná montáž a zaměření dveří na místě.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Tapetářské práce od firmy Kapitán – výhody moderních tapet pro Váš byt či kancelář
Netroufáte si na tapetování? Oslovte firmu Kapitán Praha s.r.o. a žádejte odborné tapetářské práce, které Vám ušetří čas a přinesou další výhody v podobě svěžího designu Vašeho bytu či kanceláře.
Provozování sběrných dvorů - sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky
Provozování sběrných dvorů, sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky zajišťuje společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Reklamní poutače, desky a tabule výroba Praha  -   s využitím velkoplošného digitálního tisku
Zajímavý poutač Vám přiláká nové zákazníky v Praze ! Reklamní cedule, desky a tabule fungují už od počátku reklamy a stále přinášejí vynikající výsledky.
Světelná reklama Praha
Novinka Koratherm Aquapanel Ústí nad Orlicí -  jednořadé a dvouřadé provedení
Nabízíme luxusní otopná tělesa do Vaší koupelny Koratherm Aquapanel v jednořadém a dvouřadém provedení v barevného odstínu ze vzorníku KORADO nebo RAL - KORADO, a.s. Ústí nad Orlicí
Rekondiční pobyty pro pacienty s psychiatrickou diagnózou
Rekondiční pobyty, ubytování, jídlo, program pro pacienty s psychiatrickou diagnózou, aktivizační a socioterapeutické činnosti se zkušeným personálem zajišťuje Dobrá psychiatrie, s.r.o.
Vstřikování plastů, plastové komponenty pro světlomety automobilů
Vstřikování plastů pro automobilový průmysl, výrobu a dodávku plastových komponentů pro přední a zadní světlomety s bezpečnostními a designovými prvky realizuje Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Vánoční reklamní předměty Praha - dárky pro zaměstnance a zákazníky
Vánoční reklamní předměty jako dárky potěší zaměstnance a zákazníky a podpoří tak jejich věrnost k Vaší firmě. Naše společnost v Praze Vám vytvoří individuální produkty.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Eshop, prodej čerstvě pražená káva, dárkové balení kávy
Čerstvě pražená káva má výraznou chuť i aroma, ochutnejte kávu z pražírny JAMAI CAFE Uherský Brod - v našem eshopu je na prodej špičková káva Arabica, kávové směsi i dárkové balení kávy.
Eshop úklidové vozíky - pro hotely, ubytovací, stravovací zařízení, zdravotnictví
V eshopu firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte profesionální úklidové vozíky pro zdravotnictví, hotely, ubytovací a stravovací zařízení. Jsme distributorem čistící a úklidové techniky v ČR.
Ocelové haly zateplené i nezateplené, kompletní realizace, stavební povolení i kolaudace,
Zrealizujeme Vám kompletní ocelovou halu, a to včetně veškerých stavebních povolení i potřebné dokumentace. Firma TECHNOSTEEL spol. s r.o. z Plzně se postará o vše počínaje stavbou a konče kolaudací.
Točitá kovová schodiště i v kombinaci s dalšími materiály, zakázková výroba schodišť
Točitá kovová schodiště nestandardních typů Vám poskytne společnost KOLBA, s.r.o. z Police nad Metují. Navrhneme Vám schodiště i včetně stáčení kovových i dřevěných madel.
Rodinná stavební firma, zateplování, revitalizace a rekonstrukce fasád rodinných domů
Kompletní rekonstrukce fasád pro rodinné, bytové i panelové domy Vám zajistí společnost ANTON A SYN s.r.o. z obce Svobody nad Úpou. Precizní obklady, dlažba i jiné zednické práce.
Vývoj a výroba průmyslové elektroniky Liberec - kusovou i malosériovou výrobu
Náš výrobní program je zaměřen na řídicí systémy pro klimatizaci, systémy pro přenos dat, měření a regulace tepla pro zúčtování otopných nákladů.
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Stavebniny Jičín - ucelený sortiment stavebního materiálu pro velké i malé stavby
Velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého stavebního materiálu pro firmy a fyzické osoby - BESTA - Berný s. r. o. Jičín.
Komponenty do koupelen, montáže Ústí nad Orlicí - výrobky pro Vaší koupelnu
Nabízíme kvalitní výrobky pro Vaší koupelnu. Provádíme montáž koupelen na klíč - INOB spol. s r. o. Ústí nad Orlicí
Stavební firma od A do Z Pardubice – výstavba, opravy a zateplování
Provádíme stavební práce zabývající se občanskou výstavbou, opravami stávajících objektů, zateplování budov stěnových i střešních plášťů - HC STAV s.r.o. Pardubice
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Svět svítidel Hradec Králové – prodej osvětlení Multiline pro interiér, exteriér
Zabýváme se prodejem belgických svítidel Multiline v technickém designu, prodej svítidel všech typů včetně nejmodernějších LED svítidel - INPRO LUCE spol. s r.o. Hradec Králové
Prodej frakce kameniva Trutnov - prodej kameniva dle velikosti zrna
Zajišťujeme prodej certifikovaného kameniva jako podklad pro komunikace, chodníky, do betonových směsí - LOM Babí, a.s Trutnov
Asanační práce Hradec Králové - non stop dezinfekce, dezinsekce, deratizace
Provedeme desinsekce, dezinfekce, deratizace také ve výrobních provozech, skladech, sklepech, hotelech, školách, restauracích a dalších bytových i nebytových prostorách.
Módní přehlídky pro obce, města - akce pro občany napříč generacemi
Butik Zlechov přichází s možností pro obce a města, domluvit si módní přehlídky. Akce pořádáme hlavně v regionu Zlínský kraj, využijte šanci uspořádat pro své občany něco mimořádného.