Aktuální microsite

Boxové ustájení koní Nebanice
Boxové ustájení koní s kvalitním zázemím pro jezdce a trénování s garancí odborného personálu nabízí na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Výkonná tepelná čerpadla - komfortní dodávka, montáž i servis
Odbornou dodávku, montáž i servis tepelných čerpadel Vám poskytuje firma Jan Carbol, a to téměř v celém Moravskoslezském kraji, především v regionech Frýdek Místek, Třinec, Nový Jičín a Karviná.
Dřevěné pelety – akce a prodej moderního, plně ekologického paliva
Moderním a plně ekologickým palivem jsou dřevěné pelety, které nyní za akční ceny prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Kvalitní a přesné odlitky z nerezové oceli dle přání zákazníka - slévárna přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravi Tech, a.s. poskytuje kromě odlitků a výroby forem, tak přesné odlitky z nerezové oceli, které je schopna vyrobit na přání zákazníka.
Pokladní a skladové systémy pro gastroprovozy, realizace EET
Registrační pokladny s EET, pokladní a skladové systémy pro gastroprovozy, restaurace, kavárny, jídelny, fast-foody vyvíjí a dodává společnost ALTO PRAHA s.r.o.
Bolehošťské kysané zelí, pěstování a zpracování zelí, zelárna
Bolehošťské kysané zelí, pěstování, zpracování hlávkového zelí, výroba a prodej kysaného zelí s nezaměnitelnou chutí a bez chemických přísad od společnosti AGROSPOL Bolehošť, a.s.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost, pediatrie Ústí nad Labem
Preventivní, diagnostickou a léčebnou zdravotnickou péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka, pediatr MUDr. Júlia Preclíková v Ústí nad Labem – Střekov.
Město Sedlčany s okolní rozmanitou krajinou a sítí cyklotras
Město Sedlčany v Povltaví s okolní rozmanitou krajinou, historickými památkami, sítí cyklotras, rybníky, zámkem, kostelem, muzeem, hvězdárnou a sportovními areály.
Ostraha objektů, pult centralizované ochrany PCO, detektivní služby
Fyzická ostraha objektů, ochrana majetku, pult centralizované ochrany PCO, detektivní služby, osobní ochrana, dozor poskytuje bezpečnostní agenturu USIR s.r.o.
Smrštitelné fólie GRANOTEN pro skupinové balení PET lahví a plechovek
Smrštitelné fólie GRANOTEN jsou odolné, pevné a tažné pro skupinové balení PET lahví, plechovek, briket a matrací, výroba a prodej společnost GRANITOL akciová společnost.
Ochrana před přepětím Saltek - svodiče přepětí a bleskových proudů
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na elektroinstalační materiál a ve svém sortimentu nabízí ochranu před předpětím značky Saltek, kde naleznete svodiče přepětí a bleskových proudů.
Volný čas a relaxace, atraktivní dětská hřiště, upravené parky - BB Centrum Praha 4
Obyvatelé Prahy 4 nyní mohou trávit svůj volný čas relaxací v parku nebo na dětském hřišti moderního volnočasového BB Centra, které neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Řešení statických poruch zdiva, podlah a stropů, odborné vypracování statického posudku
Odborníky na statistické poruchy zdiva a stabilizaci podloží naleznete u společnosti STATICS plus s.r.o. z Havířova. Vypracujeme statistický posudek, opravíme a vyztužíme Vaše podlahy i stropy.
Zásnubní prsteny z bílého, žlutého a růžového zlata s diamantem, zásnubní sety, e-shop
Udělejte ze zásnub nezapomenutelný okamžik, na který budete vždy rádi vzpomínat, a požádejte svou nejmilovanější o ruku zásnubním prstenem od firmy Ardiama s.r.o. - online zlatnictví z Bratislavy.
Ohebné, neohebné, celokovové hrotové systémy-ochrana proti ptákům, holubům
Velice efektivní ochrana proti ptákům jsou celokovové hrotové systémy - ohebné i neohebné. Firma KLEMPOS - STŘECHY je prodejce hrotových systémů v regionu Zlínský kraj.
Strojírenská výroba jednoúčelových strojů, zařízení, strojních dílů
Mezi činnosti společnosti Frema a.s. Zlín patří nejen výroba forem, ale i specializovaná výroba jednoúčelových strojů, zařízení a strojních dílů. Působí v regionu Zlínský kraj i dalších částech ČR.
Obec Vortová – kulturní dům, pořádání akcí, Silvestr
Vezměte své přátelé a známé a přijďte pobýt v našem kulturním domě v obci Vortová a to nejen na Silvestra.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů a plastů - soustružení, frézování
Hlavní výrobní náplní ve firmě KOVOSA s.r.o. je kovoobrábění, CNC obrábění kovů i plastů - soustružení, frézování. Sídlo firmy ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Drobné stavební úpravy i stavby na klíč od stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o.
O pevný a kvalitně postavený dům vám zajistí zkušení pracovníci ze stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o. - provádíme realizace drobných stavebních prací i stavby na klíč v Uničově a Olomouci.
Kompletní sklenářské práce Liberec
Společnost GE-PA, spol. s r.o. z Liberce nabízí kompletní služby v oblasti sklenářských prací.
Přídavný svařovací materiál Hradec Králové – kompletní svařovací materiál
Nabízíme kvalitní přídavný svařovací materiál od známých výrobců - PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o.
Potřeby a nářadí pro domácí kutily - malo a velkoobchod
Potřeby a nářadí pro domácí kutily, jako jsou kleště, nůžky, sady klíčů, sekyrky či hrábě naleznete v okolí Dačic v malo a velkoobchodě se spojovací a kotvící technikou – v prodejně Fachmancajky.
Vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj na koberce a čalounění - půjčovna
Firma Čištění Zlín funguje jako půjčovna čistící techniky - zapůjčíme Vám na jeden den i delší dobu vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj lze použít na koberce i čalounění.
Sendvičový izolační PUR panel vhodné jako opláštění na stěnu  - AKCE - SKLADEM
Firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nabízí k prodeji sendvičové izolační PUR panely vhodné jako opláštění na stěny budov a hal.
Lymfodrenáž, lymfatická masáž pro detoxikaci těla, baňkování
Ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína můžete pro detoxikaci těla podstoupit lymfodrenáž - lymfatická masáž, nebo baňkování k uvolnění svalů. U nás lze zakoupit i dárková poukázka.