Aktuální microsite

Průmyslové armatury, pohony, ventily a klapky, nožová šoupátka, prodej, oprava
Průmyslové armatury, pohony, ventily a klapky, nožová šoupátka nabízí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. z Nového Města nad Metují. Provádí servis i opravy.
Nouzové otevírání dveří, bytů v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice a výroba klíčů, autoklíčů, opravy zámků
Pokud nutně potřebujete službu Nouzové otevírání dveří v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice, obraťte se na firmu SYMO-Jiří Moučka. Provádíme i opravy zámků a výrobu nových klíčů i autoklíčů.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce na Prostějovsku
Instalace vody, topení a plynu, rozvody potrubí odpadů, montáž radiátorů, kotlů, bojlerů, baterií, vybavení koupelen a WC realizuje společnost Zdeněk Čtvrtníček - instalatérské práce.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Biofiltry a pračky pro čištění vzduchu s vysokou účinností při průmyslovém využití
O kompletní servis biofiltrů a praček pro čištění vzduchu pro průmyslové využití od projekce po montáž se postará společnost POLA Neratovice s.r.o.
Vánoční dárky pro vaše zaměstnance s logem firmy
Vánoční dárky jako jsou hrnky s logem firmy, či jiným motivem, kalendáře stolní, nástěnné, diáře na příští rok můžete objednat u společnosti Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Stavební firma Ústí nad Labem
Hledáte v okolí Ústí nad Labem spolehlivou stavební firmu? Pak se spolehněte na společnost ART Stav, s.r.o., která nabízí své služby při novostavbách i rekonstrukcích.
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Rekonstrukce bytu i nebytových prostor na míru – od návrhu po realizaci
Máte před sebou plánovanou rekonstrukci bytu, kanceláře nebo nebytového prostoru? Oslovte společnost Scorra spol. s r.o. z Prahy, kde se postarají o vše od návrhu po samotnou realizaci.
Epilátory a depilátory jsou ideálními dárky pro ženy Praha
Každá žena chce být pro svého muže krásnou. Už dávno se nejedná pouze o pečování o vlasy a obličej, které jsou viditelné na první pohled.
Pouzdro na brýle jako stylový doplněk - Liberec
Nosit brýle v dnešní době není handicapem, ani žádnou ostudou. Člověk má v obchodech k dispozici velký výběr, nejen co se obrouček týče, ale také pokud se jedná o pouzdra na brýle. Zákazník si volí přesně podle toho, co k němu sedí. V podstatě dnes brýle bereme jako módní doplněk a součást osobního stylu. K hezkým brýlím pak dozajista patří také ...
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, vysoká kvalita zpracování
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, robotické a ruční svařování, CNC řezání laserem, CNC ohraňování, lisování a vrtání od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - vysoká kvalita zpracování.
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, Nová Paka
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, drogerie, nápoje, pečivo, uzeniny, cukroviny, ovoce a zeleninu nakupujte v Potravinách Nová Paka Ladislav Knap.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Schodišťové stupně vhodné do všech typů budov – z lisovaných, svařovaných a tahokovových roštů
Výrobou schodišťových stupňů z lisovaných, svařovaných a tahokovových roštů, které jsou zinkované, se zabývá společnost NOVING ROŠTY s.r.o. se sídlem ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Profesionální pneuservis – opravy, prodej, výměna a uskladnění pneumatik a kol
O opravy, prodej, výměnu a mimo sezónní uskladnění pneumatik a kol se Vám postará Horácké autodružstvo Třebíč. Profesionální pneuservis za skvělé ceny.
Autodoprava Hradec Králové
Společnost ADOZ, spol. s r.o. z Hradce Králové nabízí služby autodopravy nejen sypkých a stavebních materiálů nebo odvoz stavební suti.
Topenářské práce Karlovy Vary
Servis, údržbu i montáž nového topení a další topenářské práce nabízí klientům z Karlových Varů a okolí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček.
PUR Pěna - stříkaná tepelná izolace má mnohé výhody
Společnost Omítky - potěry s.r.o. se specializuje na stříkané tepelné izolace, působí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Brno. PUR pěna se aplikuje nástřikem, metoda má mnoho výhod a široké použití.
Rekondiční stoly, cvičení Slender Life a Rolletic
Pro všechny, kteří nemohou navštěvovat běžná sportovní centra, je zde možnost bojovat s nadváhou i zlepšit kondici ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště - vyzkoušejte rekondiční cvičení či rolletic.
Krytování nadzemních i zapuštěných bazénů usnadní jejich údržbu
O ochranu Vašeho nadzemního i zapuštěného bazénu po celý rok se postará krytování, které pro kulaté nebo obdélníkové bazény vyrábí společnost FIDOZ ALFA s.r.o., Nýřany.
Výroba, dodávka komponentů pro měření a regulaci
Smaris Uherské Hradiště dodává komponenty pro měření a regulaci. Výroba komponentů vychází z požadavků zákazníka nebo vlastních návrhů.
Automatizované skladové a logistické systémy Vertical Buffer Module
Automatizované skladové systémy Vertical Buffer Module s logistickým a vychystávacím softwarem od společnosti KARDEX s.r.o., jsou efektivní, rychlé, flexibilní a tak šetří Váš čas a peníze.
Vrtané studny, vrty do nesoudržných hornin i skalního podloží
Vrtané studny na klíč, individuální i hromadné zdroje podzemní vody, vrty do nesoudržných hornin i skalního podloží realizuje společnost Ing. Petr Ulahel hydro-geo, Krnov.
Drátěné dopravní pásy pro průmyslová odvětví, konstrukce, výroba a montáž a pravidelný servis
Drátěné dopravní pásy pro účely přepravy či manipulace předmětů Vám poskytne ryze česká společnost s více jak padesátiletou výrobou, Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. z Prostějova.