Aktuální microsite

Likvidace azbestu a nebezpečných odpadů, olejů, mazutu, ropných produktů i jiných materiálů
Specialistu na likvidaci azbestu a jiných nebezpečných materiálů naleznete u společnosti MITEX CZ, s.r.o. z Prahy 4. Roztřídíme a uložíme odpad způsobem, abychom co nejvíce ušetřili životní prostředí.
Krby - návrhy, realizace a stavby krbů na zakázku v nejlepší kvalitě za skvělé ceny
Výstavbou krbů na klíč za dostupné ceny, se zabývá specialista v oboru firma 24 mall s. r. o.. Kvalitní krby a kamna za rozumnou cenu, také pro zákazníky z Brna i Bruntálu.
Výroba vzduchotechnických komponentů
Vzduchotechnické komponenty z pozinkovaného plechu ve standardní i nestandardní rozměrové řadě vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Stavební chemie Illbruck Příbram
Během žádné stavby nebo rekonstrukce se jistě neobejdete bez lepidel, tmelů nebo silikonů. Firma pana Radka Kubery nabízí v prodejně Vespos v Příbrami kompletní sortiment stavební chemie Illbruck.
Vkusné a moderní interiérové dveře - prodej, montáž
Jednoduché, moderní i klasické interiérové dveře pořídíte u prodejce Interiérové dveře Kasal ve Žďáře nad Sázavou. Naše interiérové dveře promění váš byt ve skutečný domov.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Plastové posuvné portály pro balkony a terasy
Kvalitní a moderní plastové posuvné portály vhodné pro balkony i terasy naleznete mezi sortimentem společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče.
Ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů
O spolehlivou ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů v reálných klimatických podmínkách se postará široký sortiment výrobků společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Pohřební ústav Pieta Plzeň
Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. se sídlem a působností v Plzni nabízí své služby pozůstalým při zařizování pohřbu a odvozy zesnulého.
Srovnávací fréza StabilHead DP VBD pro efektivní obrábění dřeva, drážkování
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj představila v r. 2017 další z nástrojů na obrábění dřeva, které vyrábí. Srovnávací fréza StabilHead DP VBD patří mezi efektivní nástroje pro drážkování.
Filtrace vody - úprava pitné vody studniční i z městského vodovodu
Kvalitní a bezpečnou vodu bez nečistot získáte díky vodním filtrům od společnosti ENVIROmarket, která sídlí v Hodoníně a poskytuje služby v oblasti úpravy vody.
Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Stavební projekce, projekty rodinných domů a průmyslových staveb, inženýrských sítí, ČOV
Kompletní projektování Vašeho domu včetně vzduchotechniky, klimatizace a veškeré inženýrské činnosti Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi UNIVERS Světlá nad Sázavou, s.r.o.
Skleněné výrobky, džbány, dekorované sklenice, historické sklo
Ručně foukané skleněné výrobky, dekorované sklenice, džbány a karafy, historické sklo, křišťál, designové produkty, vázy, mísy vyrábí společnost Balvínglass s.r.o.
Základní škola Praha 1 s výukou v česko-italských třídách
Základní devítiletá škola J. Gutha-Jarkovského, Praha 1 s výukou italštiny v česko-italských třídách, sportovní a divadelní zájmovými kroužky, výměnné pobyty, družina, jídelna.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Prodej náhradních dílů na garážová vrata a brány pro celý evropský trh
Prodejem a montáží náhradních dílů na garážová vrata a brány včetně dílů na jejich pohony se zabývá na celém evropském trhu společnosti Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Sekční průmyslová a rolovací vrata Kladno s tichým a plynulým chodem
Společnosti Hanoka z Kladna nabízí prodej a montáž bezporuchových sekčních průmyslových vrat nebo rolovacích garážových vrat s tichým a plynulým chodem do novostaveb nebo rekonstruovaných objektů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Odolný polykarbonát komůrkový, trapézový, plný - prodej i montáž
Prodej i montáž odolného polykarbonátu komůrkového, trapézové i plného zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty v okolí Ostravy i Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
Zimní servisní akce Seat-přímý příjem vozu na servis
Pro majitele vozů Seat je zde pravidelná zimní servisní akce, platná až do 31.prosince. V regionu Uherské Hradiště se objednávejte u společnosti ARAVER CZ-přímý příjem vozu zdarma.
Povrchové úpravy, hoblování dřeva, impregnace řeziva na Pile Lubná
Povrchové úpravy dřeva impregnací si můžete nechat provést na Pile Lubná a tím ochránit řezivo proti hnilobě či hmyzu. Provádíme i hoblování.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.
Kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje, opravy hadicových ventilů
Firma Asociace gumárenské technologie Zlín dodává kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje a realizuje také opravy hadicových ventilů.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Výroba firemní, pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky, klíčenky, odlévání na zakázku
Slévárna Zinako s.r.o. pro Vás již od roku 2003 vyrábí firemní či pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky či klíčenky. Specializujeme se na odlévání na zakázku.
Prodej bezlepkové potraviny nakoupíte i přes náš eshop. Nákup nad 499.- doprava zdarma
Prodej bezlepkové potraviny v prodejně ve Žďáru nad Sázavou či na eshopu. Firma Top Vital prodává bezlepek kaše, káva, mouku, přísady k pečení, pečivo trvanlivé, sladkosti, slané, těstoviny, vločky
Obec Teplička - historie a současnost
Propojení historie a současnosti obce Teplička se odráží jak v rozložení architektury samotné obce, tak v jejím okolí. Poznejte i Vy osud této obce a navštivte místa bývalých Sudet.
Prodej pračky, ledničky, myčky Fagor, Whirlpool  2. jakosti
Prodej pračky, ledničky, myčky Fagor, Whirlpool 2.jakosti firmou PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Povrchově poškozené výrobky značky Whirlpool, Indesit. Rozvoz výrobků.