Aktuální microsite

Rošty a regály pro fulfillment sklady: jak zvýšit efektivitu a snížit náklady
Na výrobu a dodávku roštů a regálů pro fulfillment sklady, které zvyšují efektivitu, snižují náklady a maximálně využívají prostor skladu, se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI,s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Opravy a renovace hrobů - profesionální rekonstrukce a obnova starších hrobů
BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které Vám poskytne opravu hrobů v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Inkontinenční pomůcky pro ženy i muže - vložky, vložné pleny, plenkové kalhotky
Na eshopu ABENA.CZ najdete široký výběr absorpčních pomůcek jak pro ženy, tak i pro muže, díky kterým se budete cítit lépe jak při lehké, střední tak i těžké inkontinenci.
ABENA
Eshop se zahradními traktory, mulčery SECO - ulehčí sekání zahrad, úklid listí a sněhu
Vyberte si v eshopu SYNPRO ve Velkých Bílovicích zahradní traktory, mulčery SECO, které vám ulehčí sekání zahrad, úklid listí i sněhu. Jsou pomocníky pro domácí i profesionální využití.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Pokládka podlah, realizace podhledů a stěn v obytných prostorech podkroví
Pokládku podlah v obytných podkrovních prostorech se v okolí Brna a Vyškova svěřte do rukou firmy Josef Opluštil. Kromě pokládky podlah zajistíme i realizaci podhledů a stěn v podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Cukrářské posypy na zdobení, dekoraci palačinek, zmrzlin, vaflí, churros, lívanců, zákusků a krémů
Kvalitní cukrářské posypy prodává firma CORNiCO Company, s.r.o. Posyp je vhodný na zdobení a dekoraci palačinek, zmrzlin, vaflí, churros, lívanců, zákusků, krémů a jiných cukrárenských výrobků.
CORNiCO Company, s.r.o.
Degustace vína v rodinném vinařství v malebné vinařské obci
Degustace vína ve vinném sklípku vinařství Fabián v Čejkovicích je skvělá příležitost pro milovníky vína, kteří chtějí poznat moravskou vinařskou tradici a užít si příjemnou atmosféru.
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
KPG, KPC, KPN-G kulové přírubové kohouty na plyn POLIX, prodej
KPG, KPC a KPN-G kulové přírubové kohouty POLIX na plyn prodává firma P.A.servis spol. s.r.o. z Olomouce. Působíme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších lokalitách.
P.A.servis spol. s r. o.
Výkup, odtah bouraných automobilů a autovraků - ekologická likvidace vozidel
Naše firma Autovrakoviště Morava se postará o ekologickou likvidaci a odtah autovraků v Olomouci, Přerově, Prostějově, Kroměříži, Šumperku a Zábřehu. Některé typy aut také vykupujeme.
Autovrakoviště Morava Miroslav Šíma
Strojní a pracovní svítidla s LED technologií - ohebná, s ramenem nebo bodová
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje strojní a pracovní svítidla s LED technologií nebo halogenová světla ohebná, s ramenem nebo bodová.
Teprostroj s.r.o.
Zakázková výroba kuchyní - kuchyňské linky a nábytek na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní na míru se zabývá společnost Lamé v Břeclavi. Zajistíme Vám výrobu z nejlepších materiálů s doživotní zárukou na vybrané produkty.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Výroba speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení obcí a měst
Výrobu speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Pro města a obce vyrobí vhodný typ stožárů pro osvětlení ulic, silnic, náměstí a parků.
FORELV s.r.o.
Vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback - vinyl s imitací dřeva do domácnosti i pro komerční prostory
Společnost Bukoma group s.r.o. Brno prodává vinylové podlahy, pro domácnosti i komerční prostory doporučujeme moderní vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback s imitací dřeva.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Měření emisí, STK a revize vozů s pohonem LPG a CNG – vše na jednom místě!
Komplexní práce související s měřením emisí, provedením technické kontroly, provoz stanice STK a revizi vozů s LPG CNG provádí vše na jednom místě společnost OP KONTROL spol. s r.o. z Opavy.
OP KONTROL spol. s r.o. STK Opava
Ochrana dřeva proti ohni i škůdcům - dokonalý systém ochrany dřeva před požárem
Bochemie wood care s.r.o. dodává profesionální přípravky pro ochranu dřeva. Bochemit Antiflash je dokonalý přípravek určený ke snížení reakce dřeva na oheň s preventivními účinky i proti škůdcům.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Hotel v humanitním a kulturním městě Opava v podhůří Jeseníků
Hotel IBERIA*** v humanitním a kulturním městě v podhůří Jeseníků vám dopřeje příjemný pobyt v čistém a krásném prostředí včetně restaurace, kde si pochutnají děti i dospělý.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Expresní přeprava dodávkou do 3,5 t – autodoprava po celé České republice i do zahraničí
Expresní přepravu strojů, materiálu a výrobků, spolehlivou autodopravu dodávkou do 3,5 tuny po celé České republice i do zahraničí zajišťuje společnost H&P plast, spol. s r.o.
H&P plast, spol. s r.o.
Svařování nerezové oceli TIG, MIG/MAG metodou pro různá odvětví průmyslu
Kvalitní komponenty a vybavení z oceli vyrábí naše firma GIOMETAL s.r.o. z Brna. Zpracujeme chemické, potravinářské a ostatní nerez oceli TIG nebo MIG/MAG metodou včetně povrchových úprav.
GIOMETAL s.r.o.
Půjčovna brusek na podlahy a parkety – kvalitní technika a brusivo za skvělé ceny
Kvalitní techniku, brusivo, půjčování brusek na podlahy a parkety za příznivé ceny a poradenství v oblasti renovací podlah zajišťuje půjčovna BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Hoblovaný program - plotovky, terasová prkna, fasádní obklady, pergoly a přístřešky
Bohatý výběr plotovek, terasových prken, fasádních okladů, pergol a přístřešků z různých druhů dřeva má ve svém bohatém sortimentu společnost Sudolský dřevovýroba z Olomouce.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Precizní oční optika – prodej a aplikace různých druhů kontaktních čoček
Bohatý výběr kontaktních čoček, roztoky na čočky a další sortiment prodává oční optika LUBRIMEX, s. r. o. z Krnova a Bruntálu, která Vám poradí, provede a naučí správnou aplikaci.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Zaměstnavatel v insolvenčním řízení – získání dlužné mzdy, ochrana zaměstnanců
Jak se můžete chránit jako zaměstnanec vám poradí advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS s.r.o. z Brna, která vám pomůže se získáním náhrady dlužné mzdy od zaměstnavatele v insolvenčním řízení.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Tlakové lití zinku – zinkové odlitky pro automobilový, nábytkářský průmysl
Zinkové odlitky vyráběné metodou tlakového lití zinku dodává slévárna TENZA cast s.r.o. Dodáváme přesné zinkové komponenty pro nábytkářství i automobilový průmysl.
TENZA cast, a.s.