Aktuální microsite

Bakalářské práce -  tisk na počkání Praha – nízké ceny, osobní odběr zdarma
Poslední slova Vaší bakalářské práce jsou dopsána a zbývá ji jen vytisknout? Firma TOMADOS s.r.o. v Praze nabízí tisk bakalářské práce na počkání s osobním odběrem zdarma.
Osvětlené 3D písmo Praha – viditelná reklama i v noci
Osvětlené 3D písmo vyrobené společností AAA reklama z Prahy podle Vašeho návrhu se postará o viditelný nápis se jménem Vaší společnosti či obchodu i v noci.
Světelná reklama Praha
Prodej předváděcích a ročních vozů s prodlouženou tovární zárukou
U prodejce vozů Škoda, VW, Audi, Kia, firmy ARAVER CZ Uherské Hradiště, můžete využít slevy u předváděcích a ročních vozů. Ojeté vozy jsou s platnou tovární zárukou.
Krby Romotop Laredo s celoskleněnými dvířky - luxusní přitažlivá kamna
Krby Laredo s celoskleněnými dvířky Vám nabízí naše firma 24 mall s.r.o. z Opavy, která realizuje kompletní krby na klíč. Pořiďte si od nás luxusní a přitažlivá kamna.
Vítěz 20. ročníku soutěže pořádané AutoSAP - Podnik roku 2017 v automobilovém průmyslu
Společnost Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch - vítěz 20. ročníku soutěže Podnik roku 2017 v automobilovém průmyslu v kategorii firmy s počtem zaměstnanců do 250, kterou pořádá AutoSAP.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Reklamní poutače, tabule a nápisy z nerezu - výroba Praha - samostatná frézovaná písmena
Pro Vaši venkovní reprezentaci vytváříme neosvětlené reklamy z nerezu, akrylátu, plastu, hliníku i polystyrenu. Záleží jen na Vás, jak bude vypadat.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Servis a speciální opravy motorek a skútrů Praha – všechny značky
Pokud vlastníte skútr, motorku nebo čtyřkolku, oceníte služby servisu a poskytování speciálních oprav právě těchto strojů, které nabízí spolehlivá firma MOTO CENTER v Praze.
Řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. Vám nabízí celou řadu pohonů, jako jsou řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství.
Transportní technika Tůma s.r.o.
Kovovýroba Beroun - výroba malé dopravní a přepravní techniky, práškování, lisování
Kovovýrobou, práškováním, lisováním, tvarováním a ohýbáním plechů či trubek se zabývá berounské Kovodružstvo. Společnost se specializuje na výrobu malých přepravních vozíků.
Autoservis, servisní služby, oprava a údržba vozidel ŠKODA
Komplexní servisní služby nových i ojetých vozidel u autorizovaného prodejce ŠKODA Vám poskytneme v našem autoservise Autosalon F3K v Třebíči.
Prodej ortopedická zdravotní obuv a potřeby - ulevte unaveným nohám !
Pokud si chcete pořídit kvalitní zdravotní obuv pro léčbu ortopedických vad nohou, tak navštivte zdravotní prodejnu NAĎA v Novém Jičíně.
Návrhy krbů v 3D, poradenství při výběru krbu Zlín, Olomouc
Firma KRBY Polách poskytuje poradenství při výběru krbu a dodá návrhy krbů v 3D pro Vaši představu. Působí často v regionu Zlín, Olomouc, realizuje ovšem zakázky po celé ČR.
Taxi služba Jihlava - odvoz až pro sedm lidí v jednom voze na kratší i delší vzdálenost
Vás a Vaše přátele odveze, přiveze a zaveze profesionální taxi služba pana Vlastimila Kašna, která funguje v Jihlavě a je schopná zařídit kratší i delší cesty pro více lidi v jednom voze.
Firemní akce, konference i vánoční večírky poblíž Prahy - Říčany
Hledáte ideální prostředí, kde uspořádat firemní akci či přímo vánoční večírek?
Systém vnitřní kanalizace Praha – odvedení odpadních vod z budovy ke kanalizační přípojce
Naši odborníci ze společnosti Voluma s.r.o. z Prahy navrhnou funkční systém vnitřní kanalizace sloužící k odvedení odpadních vod z umyvadel, toalet, dřezů, ale dokonce i z okapů z budovy.
Při výměně autoskla dálniční známku ihned přelepíme - nečekejte na leden
Otálíte s výměnou poškozeného autoskla kvůli platné dálniční známce? Společnost AUTOSKLO SERVIS CZ s.r.o. v Praze Vám ihned při výměně autoskla přelepí Vaši dálniční známku bez znehodnocení.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Sociální služba Praha - pro dospělé osoby s afázií po cévních mozkových příhodách nebo úrazech mozku
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky v Praze provozuje sociální službu pro dospělé osoby s afázií a klienty po cévních mozkových příhodách, úrazech mozku formou denního stacionáře.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Nabídka na realizace plynovodů, vodovodů a kanalizací Praha
Společnost REVIS - Praha, spol. s r.o. se zabývá realizací staveb plynovodů, vodovodů a kanalizací s důrazem na využití moderních technologií a vyškolených odborníků.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.
Zámečník Praha, nonstop – otevírání dveří, výměna zámků, poradenství
Zaseknuté dveře? Vyloupený byt a potřeba namontovat nový zámek? Ztracené klíče? Volejte nonstop Zámečnictví Praha 3 - Jiří Růžička, číslo si raději ihned uložte do telefonu.
Detekce plynu Plzeň
Máte doma plynový sporák? Topíte plynem? Neriskujte život a oslovte společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o., která se zabývá prodejem a instalací přístrojů sloužících k včasné detekci úniku plynu.
Spojky potrubí Liberec -  3 rozdílné systémy spojování potrubí
Jsme dodavatelem systémů spojování potrubí od firmy LOGSTOR, které jsou optimalizovány pro rozdílné potřeby a požadavky - POLYNET s.r.o. Liberec
POLYNET s.r.o. Předizolované potrubí LOGSTOR Liberec
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Těsnící límce Praha – pohodlná nakládka a vykládka nákladu z nákladních automobilů
Hledáte způsob, jak zabezpečit pohodlnou nakládku a vykládku nákladů z nákladních automobilů? Kontaktujte firmu Novaferm s.r.o. z Prahy, která dodává těsnící límce do vratových otvorů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Obchodní partner pro Dolní Rakousko - Ecoplus International
Spolupráce na mezinárodní úrovni s obchodními partnery ze spolkové země Dolního Rakouska je intenzivně podporována hospodářskou agenturou Ecoplus International Tschechien s.r.o.