Aktuální microsite

Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Výroba, dovoz a montáž okenních doplňků – parapetů, rolet, sítí proti hmyzu a žaluzií
Široký výběr okenních doplňků, jako jsou parapety, rolety, sítě proti hmyzu a žaluzie, naleznete ve společnosti IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích na brněnsku
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní, drticí a třídicí lžíce renomovaného výrobce společnosti MB Crusher nabízí firma RENOMAG spol. s r.o.
Geodetické a geologické práce - zeměmeřičství, skenování GIS a projekční práce
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína poskytuje kompletní geodetické a geologické práce v okolí Hodonína a po celé jižní Moravě. Provede pro Vás zeměměřičství, kartografické práce a další.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, opravy a servis Hradec Králové
Instalatérské práce, revize, opravy a servis, rozvody topení, plynu, vody a odpadů, instalace kotlů, solárů, tepelných čerpadel, bojlerů zajišťuje Pavel Doležal, okres Hradec Králové.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Obec Stružná, menší vesnice v blízkosti Doupovských hor a lázeňského města Karlovy Vary
Obec Stružná je malebná vesnice v Karlovarském kraji obklopena lesy a loukami, které jsou ideálním místem pro odpolední procházky, odpočinek a načerpání potřebné energie.
Obec Stružná s historií výroby porcelánu a kamenosochařskými památkami i zámkem
Obec nedaleko Karlových Varů významná zámkem i sochou sv. Jana Nepomuckého, taková je vesnice Stružná. Menší osada, jejíž historie sahá až do 14. století.
Akce na multifokály-multifokální, progresivní brýlové čočky
Pro ostré vidění na různé vzdálenosti postačí jedny brýle, pořiďte si progresivní brýlové čočky-multifokály. Aktuálně probíhá akce v Oční optice Lesa Uherské Hradiště.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Reklamní kalendáře a diáře 2023 – nástěnné, stolní, kapesní
Široký výběr reklamních kalendářů a diářů 2023 s možností potisku logem Vaší společnosti naleznete v katalogu PRINTEK – ing. Petr Nachtman z Prahy.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Převozy zesnulých z místa úmrtí po celé ČR i ze zahraničí Česká Lípa – objednání nonstop
Pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Česká Lípa nabízí pozůstalým pomoc v podobě převozu zesnulých z místa úmrtí po celé ČR, zajistíme však také zahraniční převozy.
H&H AUXILIA s.r.o.
Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Prodej zimní bundy a kabáty Náchod - kvalitní pracovní oděvy s hydrofobní úpravou
Zajišťujeme výrobu pracovních oděvů včetně zateplených zimních bund a kabátů s kvalitní povrchovou úpravou - Petr Hanuš-PEHAN Výroba pracovních oděvů Náchod
Prodej potřeb a vybavení pro sádrokartonáře
Potřeby a vybavení pro profesionální sádrokartonáře i domácí kutily naleznete v okolí Dačic v prodejně FACHMANcajky.
Digitální tisk na sklo, keramický potisk skla-unikátní technologie
Digitální tisk na sklo, keramický potisk skla je unikátní technologie, kterou používá firma FRAJT Kroměříž pro výrobu sleněných desek, které mají využití v interiéru i exteriéru.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Vodní filtry zabrání vodnímu kameni, tvrdosti vody a korozi
Společnost ENVIROmarket poskytuje kvalitní vodní filtry, které slouží k úpravě a čištění vody a zabrání vodnímu kameni, tvrdosti vody a korozi.
Advokátní kancelář Olomouc, občanské, obchodní, trestní i evropské právo, GDPR
Právnické služby, zastupování u soudu, občanské, obchodní, trestní, rodinné, pracovní i evropské právo, GDPR poskytuje advokátní kancelář Ritter Petr, JUDr., Olomouc.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu a prasat, produkce mléka
Rostlinná a živočišná výroba, produkce kvalitních českých potravin, chov skotu a prasat, produkce mléka, pěstování obilovin, máku a hrachu zajišťuje AGRO Jesenice u Prahy a.s.
Zábavný program na vánoční a novoroční firemní akce a večírky s rychlostní autodráhou SCX
Pronájem autodráhy a autíček na firemní akce a večírky s odbornou obsluhou a údržbou při pronájmu. Zajištění diplomů a pohárů pro vítěze a sestavení programu pro Vaši firmu zajistí SCX autodráha Brno.
Ocel - ocelové výrobky velkoobchod – široká nabídka kvalitních hutních materiálů
Širokou nabídku hutních materiálů, ocele a výrobků z ocele s certifikáty EN 10204-3.1 nebo 2.2., jejich prodej a skladování nabízí velkoobchodní společnost OCELSERVIS CZ.
Kvalitní papírové krabice a obaly na míru - od návrhu, až po realizaci přesně podle Vašich požadavků
Zakázkově vyrábíme krabice na míru pro jednotlivce i firmy. Stačí oslovit společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí, která je specialistou na výrobu kartonových krabic a obalů.
Zámky, železářství, stavební kování, e – shop
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes a dalších. V našem sortimentu naleznete vše potřebné v oboru železářství, stavební kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Bezpečné rolovací a sekční vrata v moderním designu - kvalita za skvělou cenu
Firma CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlína se soustředí na prodej a montáž širokého sortimentu rolovacích a sekčních vrat za skvělé ceny, které nejen ochrání, ale i ozdobí Váš domov.
Skládané střešní krytiny - pálené, betonové, bitumenové, plastové a vláknocementové
Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Olomouci, kde si vyberete nejkvalitnější skládané střešní krytiny ověřených značek.
Ohňostroje a zábavní pyrotechniku koupíte u Krupičky v eshopu i prodejnách
Sháníte ohňostroje na Silvestra? V eshopu nebo prodejnách tradiční firmy OHŇOSTROJE Krupička si zajisté vyberete. Dlouholeté zkušenosti a specializace jsou zárukou bezpečné zábavní pyrotechniky!