Aktuální microsite

Permanent Placement – vyhledávání vhodných kandidátů na Vaše pracovní místa
Potřebujete obsadit stálá pracovní místa ve vaší firmě vhodnými uchazeči a nemáte čas na výběr a pracovní pohovory? Práci za Vás udělá služba Permanent Placement od personální společnosti Adecco.
Slévárna a strojírna - kusová výroba, odlitky šedé litiny v jakosti GG 20, GG 25
Nabízíme kusovou výrobu, odlitky do 3D tištěných forem, odpadají náklady na modelové zařízení, rychlé zhotovení finálního dílu - TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Zateplení rodinných domů Praha – finanční úspora při vytápění
Chcete výrazně ušetřit při vytápění a zároveň dodat fasádě vašeho domu nový kabát? Investujte do kvalitního zateplení rodinných domů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Recyklace stavebních odpadů Praha západ - odvoz stavební suti za skvělé ceny!
Naše společnost nabízí příjem a recyklaci stavebních odpadů, demoličních odpadů a výkopové hlušiny.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Těsnící plechy k utěsnění spár výroba  - použítí do  pracovních spár, vodorovných nebo svislých....
Dva druhy těsnících plechů do pracovních spár s různými vlastnostmi a oblastmi použití vyrábí a dodává firma MEDIUM INTERNATIONALI s. r. o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Automatické změkčovače vody Chrášťany – odstraní potíže spojené s tvrdou vodou
Trápí Vás starosti spojené s vysokou tvrdostí vody? Společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení v podobě automatických změkčovačů vody s nízkými náklady na provoz.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Informační centrum v Hořovicích, s veřejným internetem, informace o ubytování, kulturních akcích
Důležité informace o kulturních a společenských akcích, historických památkách či zajímavé tipy na výlety Vám poskytne Městské kulturní centrum Hořovice z okresu Beroun.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní a mezinárodní doprava, valníky, návěsy, izotermické vozy
Spolehlivou nákladní přepravu předmětů až do hmotnosti 24 tun Vám poskytne společnost Milan Langpaul Autodoprava L+M z Havlíčkova Brodu. Zajistíme dopravu v ČR, na Slovensku i v Polsku.
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, výroba z pozinkovaného plechu, Plzeň
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, spojky, hlavice, potrubí, kolena, přechody i atypické části z pozinkovaného plechu vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Poradenství v oblasti odívání, módy a nákup vhodné kombinace oblečení
Přijďte do Butiku Zlechov na nákup luxusního oblečení a poskytneme Vám poradenství v oblasti odívání, módy. Najdeme pro Vás vhodné kombinace oblečení. Klientelu máme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín.
Výroba, prodej maso, uzeniny, lahůdky - Řeznictví, uzenářství s vlastní dopravou
Řeznictví a uzenářství Matula je podnik s vlastní bourárnou, masnou výrobou i vlastní dopravou v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Výroba i prodej je zaměřen na maso, uzeniny i lahůdky.
Den otevřených dveří pro čtyřleté maturitní obory Hotelnictví a Cestovní ruch
Na Střední škole hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škole v Opava, se koná 28. 11. 2018 Den otevřených dveří. Zajímavé prezentace o studijních maturitních oborech Hotelnictví a Cestovní ruch.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Online rezervace návštěvy v Pražské plynárenské, a. s.
Věděli jste, že pokud potřebujete navštívit obchodní kancelář Pražské plynárenské, a. s. můžete se zcela vyhnout čekání?
Interiérový bazén je stále dostupnější, dopřejte si každodenní koupání
I v zimě si můžete dopřát každodenní koupání s interiérovým bazénem Desjoyaux. Jedná se o luxusní francouzský interiérový bazén jménem Quiberon, v němž si můžete pohodlně zaplavat.
Diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180
Další novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o. je diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Kouřová čidla a hlásiče - protipožární zabezpečení, systémy a ochrana
Nepodceňujte protipožární zabezpečení a ochranu. Prodej a instalaci kouřových čidel a požárních systémy a hlásičů zajišťuje společnost Unitel elektro, s.r.o. Brno.
Topná tělesa pro elektrorozvaděče – zabrání vzniku nežádoucí kondenzace
Topná tělesa pro elektrorozvaděče z nabídky společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze zabrání vzniku nežádoucí kondenzace a zajistí rovnoměrné šíření tepla.
Kvalitní a spolehlivá garážová vrata pro rodinné domy
Garážová vrata v řadě různých typů a barevných variant vhodná pro montáž do rodinných domů dodává po celé Vysočině společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. Vsázíme na kvalitu, spolehlivost i design.
Snímače vlhkosti a teploty - interiérové s různými teplotními senzory, na stěnu
V širokém sortimentu výrobků firmy SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště naleznete také snímače vlhkosti a teploty na stěnu v průmyslovém designu a interiérové s různými teplotními senzory.
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina jedině u firmy RK - TECH s.r.o. Značky Knipex, TONA, Bahco, Stahlwille, Koken, Stanley, KUKKO, BESSEY, Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO.
Jednoúčelové stroje, rekonstrukce strojů podle BOZP
Provádíme komplexní služby v oblasti průmyslové automatizace a zajišťujeme dodávky výrobních technologií - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Bytový architekt, projekty interiérů, domů - moderní design s originálními prvky
Bytový architekt Ing. arch Hana Liškutínová v Havířově zajišťuje projekty interiérů i celých domů a přinese do vašeho bydlení moderní design s originálními prvky.
Drátěný program, kompletní vybavení prodejen, stojany, police, regály
Drátěný program, prodejní, reklamní a oděvní stojany, koše, regály, štendry, vozíky, tabule, kompletní vybavení prodejen vyrábí D-program spol. s r.o. - drátěný program.
Potraviny pro gastroprovozy, velkoobchod, velkosklad, plechové obaly
Velkoobchod a velkosklad s potravinami pro gastroprovozy, restaurace a jídelny, široký výběr jídla různých značek, e-shop plechových obalů zajišťuje Čoko Citonice s.r.o.