Aktuální microsite

Projekce průmyslových staveb, výrobních hal, obchodních a logistických center
Zkušeného projektanta s bohatými zkušenostmi v oblasti průmyslových staveb naleznete u firmy Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce z Liberce. Projektování a inženýrská činnost na patřičné úrovni.
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, kamiony, návěsy low-deck, dodávky
Přepravu zboží v rámci celé Evropské unie Vám zajistí společnost JIRSA TRANS s.r.o. z Říčan u Prahy. Bohatý výběr vozů podle velikostí, od dodávek až po velkoobjemové kamionové soupravy.
Mateřská škola s rodinnou atmosférou a vzdělávacím programem "Hrajeme si každý den"
Kvalitní předškolní vzdělávání v příjemném prostředí Českého ráje Vám zajistí Mateřská škola, Libošovice. Postaráme se o všestranný vývoj Vašeho dítěte s důrazem na jeho specifické potřeby.
Čalounictví, renovace čalounění starožitného i zahradního nábytku, autosedaček, opravy autoplachet
Precizní čalounění Vaší sedací soupravy, rohové lavice a dalšího nábytku včetně dveří Vám zajistí rodinná firma Čalounictví a Podlahářství Miloš Hummel z Jindřichova Hradce.
Odlučovače tuků ALFA OT k čištění vod kontaminovaných tuky a oleji pro potravinářský a masný průmysl, restaurace
Vyčistit vodu znečištěnou olejem a tukem Vám pomůže společnost DELTA Technologie s.r.o. z Hodonína. Zbavíme odpadní vodu olejů a tuků pocházejících z kuchyní, mlékáren, jatek a jiných zařízení.
Dorty, zákusky i bezlepkové cukroví s výbornou chutí, ruční cukrářská výroba Netřebice
Nechejte se odzbrojit výjimečnou chutí a okouzlujícím designem našich dortů, zákusků a jiných cukrovinek. Cukrářská výroba Zdeňka Pinkasová z Netřebic Vám vyrobí cukroví dle Vašeho přání.
Úklidové a čisticí prostředky a přípravky EUDOREX, MARISA, MARISA BLU, SUPERFIVE, e-shop
Skvělý pocit z dobře vyleštěné podlahy, oken či zrcadel zažijete při používání čisticích prostředků od společnosti K.R.ELIXÍR, s.r.o. z Prahy. Vše pro úklid, čistotu a kosmetika pro zdraví Vaší pleti.
Vonné svíčky WoodWick Broumov - vonné svíčky a interiérové vůně nejvyšší kvality
Jsme největším dodavatelem svíček v ČR a SR. Prožijte krásné chvíle Vaše a Vašich nejbližších s našim svíčkami WoodWick.
Přesné a spolehlivé ultrazvukové kompaktní měřiče tepla SMARTm UKMT
Při naprosto přesném měření tepla můžete využít ultrazvukový princip, tento způsob měření tepla nabízí moderní typ kompaktní měřič tepla SMARTm UKMT - Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Čistota a pohodlí zaručeno  - Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou
Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou k dlouhodobému pronájmu jako hygienické zařízení ke stánku s občerstvením či na staveniště - WC Servis s.r.o. Nymburk
Matrace na míru, čalouněné postele, dvoupostele, letiště, dětské patrové postele - výroba, prodej
V Čalounictví Čubík vyrábí matrace na míru i čalouněné postele, dvoupostele, letiště či dětské patrové postele. Výroba i prodej převážně pro zakazníky z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Akreditované zkoušky ultrazvukem, vířivými proudy, TOFD a dalšími metodami
Akreditované kontroly svarů a základního materiálu pomocí ultrazvukové zkoušky, metody vířivých proudů nebo UT přístrojů s metodou TOFD zajistí divize Industrial společnosti DEKRA CZ a.s.
Kreativní tvoření pro dospělé - jak vytvořit vánoční dekorace a sladit interiér
Studio Fairyland Zlín pořádá 23.11. kreativní podvečer pro dospělé na téma tvoření originální vánoční dekorace. Poradíme Vám jak sladit interiér a vytvořit vánoční atmosféru.
Flexibilní designové desky s širokým využitím, prodej flexible wood
Flexibilní designové desky dukta® - flexible wood s mnoha možnostmi, dodává a prodává specialista na trhu, firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o., v oblasti Znojma a okolí.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Využijte operativní leasing na nový vůz Škoda - pořízení vozu bez starostí
U společnosti ARAVER CZ Uherské Hradiště můžete využít operativní leasing při pořízení vozu Škoda a získat nový vůz bez starostí, bez akontace - v ceně pojištění, garanční servis, zimní pneumatiky.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Hotel pro psy - celoroční ubytování, výcvik psů s majitelem i bez přítomnosti majitele
Michal Švajda provozuje na Žabárně u Fryštáku Hotel pro psy. Ubytování poskytuje celoročně a současně provádí výcvik psů pro zájemce z okolí Zlína, Vsetína, Valašského Meziříčí, Olomouce apod.
Chytré senzory Praha – monitorování stavu rozvaděčů a jiných aplikací
Chytré senzory od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze umožňují přesné a komfortní monitorování stavu skříní rozvaděčů a skříní v průmyslových závodech a plánování údržby těchto zařízení.
Bylinné sirupy pro děti, dospělé i diabetiky – léčebné účinky z přírody
Bylinné sirupy vyráběné podle tradičních receptur benediktinského řádu, to jsou sirupy z Klášterní officíny, vhodné pro děti, dospělé i diabetiky.
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Facility services Brno - systematická řešení přidávající hodnotu
Facility services Brno od společnosti MOHLIS Brno pro Vás poskytuje profesionální služby jako je bezpečnostní agentura, online ostraha, údržbové a úklidové práce nebo práce ve výškách.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Penzion s pečovatelskou službou, ubytování seniorů, denní stacionář
Penzion s pečovatelskou službou pro ubytované seniory či pomoc v domácnostech, denní stacionář, sociální péči zajišťuje centrum služeb pro seniory Horizont, Praha 6.
Pila Staré Sedliště, pilařská výroba, prodej řeziva, tramy, latě
Pilařská výroba a obchod se dřevem, prodej stavebního řeziva, hranolů, latí, prken, trámů, krovů v požadovaných velikostech zajišťuje pila Jiřího Veselého, Staré Sedliště.