Aktuální microsite

Facility services Brno - systematická řešení přidávající hodnotu
Facility services Brno od společnosti MOHLIS Brno pro Vás poskytuje profesionální služby jako je bezpečnostní agentura, online ostraha, údržbové a úklidové práce nebo práce ve výškách.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Penzion s pečovatelskou službou, ubytování seniorů, denní stacionář
Penzion s pečovatelskou službou pro ubytované seniory či pomoc v domácnostech, denní stacionář, sociální péči zajišťuje centrum služeb pro seniory Horizont, Praha 6.
Pila Staré Sedliště, pilařská výroba, prodej řeziva, tramy, latě
Pilařská výroba a obchod se dřevem, prodej stavebního řeziva, hranolů, latí, prken, trámů, krovů v požadovaných velikostech zajišťuje pila Jiřího Veselého, Staré Sedliště.
Kamionová doprava, přeprava kusových a celovozových zásilek
Kamionovou vnitrostátní a zahraniční dopravu v rámci Evropy, Ruska a Turecka, pravidelnou či jednorázovou přepravu kusových a celovozových zásilek zajišťuje OLTRANS DOSTÁL s.r.o.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Ubytování v Třeboni nedaleko historického centra, penzion, chalupa, chata, apartmány
Příjemně strávenou dovolenou v Třeboni s maximálním komfortem Vám zajistí společnost Autokemp Třeboň Jiří Neubauer z Domanína. Pohodlné ubytování v přírodě či přímo v centru Třeboně.
Lešení Praha - půjčovna a pronájem lešení na míru včetně dopravy a montáže
Opravujete nebo přestavujete dům a sháníte půjčovnu lešení? Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA nabízí pronájem lešení na míru všem objektům od rodinných domů po průmyslové celky.
Prodej náhradních dílů na holicí strojky Braun včetně servisu Praha
ELPEN – BRAUN se zabývá kromě prodeje produktů Braun i prodejem náhradních dílů pro holící strojky značky Braun jako jsou např. planžety, břitové bloky, Combi-Packy, náhradní kabely a další.
Pronájem barevné multifunkční, tiskové zařízení jen za 1Kč měsíčně ! Praha
Nabízíme komplexní služby v prodeji, pronájmu a servisu kancelářské techniky. Najdete nás na Praze 8.
Světelná reklama Praha - LED panely, 3D panel, light box, reliefní 3D firemní štíty
Světelnou reklamu Vám v Praze zajistí společnost AAA reklama. Nabízí několik možností, jak vytvořit a „prodat“ Vaši společnost a to LED panely, 3D panel, light box, reliefní 3D firemní štít Praha.
Světelná reklama Praha
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Kompletní rozvody plynu Praha - instalace plynu v domech, bytech a průmyslových objektech
Pro bezpečnost obyvatelů budovy provádíme odborné rozvody a kontroly plynovodů a zemního plynu. Navrhneme Vám optimální řešení rozvodu a vypracujeme podrobnou dokumentaci a kalkulaci.
Dokufix/Dokumat - přepravní obaly prodej Praha – pro bezpečné doručení balíků a dokumentů
Samolepící kapsy a přepravní obaly Dokufix a Dokumat pro průvodní dokumenty k dopisům a balíkům v různých rozměrech prodává společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze.
Servis vozů Plzeň
Opravy osobních a nákladních automobilů vyškolenými techniky a za použití kvalitních náhradních dílů garantuje servis vozů AUTOKOMPLET 91 spol. s r. o. z Plzně.
Lázeňské trojhránky
Tradiční lázeňské trojhránky, oblíbené oplatky lahodné chuti a lákavé vůně pocházející od firmy Karlovarské oplatky s.r.o. si nyní můžete vychutnat s kakaovou, nugátovou nebo čokoládovou náplní.
Nádrže na dešťovou vodu akce – k sestavám zdarma posudek na dotace Dešťovka
Šetřete pitnou vodou i finance z Vaší peněženky. K sestavám nádrží na dešťovou vodu nyní získáte od společnost Nádrže 24 s.r.o. z Prahy v rámci podzimní akce posudek na dotace Dešťovka zdarma.
Specifická výroba vrat na zakázku Beroun -  rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata
Naše společnost FORTE Beroun spol. s r.o. je významným dodavatelem a výrobcem vratových a dveřních systémů. Na vaše přání zpracujeme a vyrobíme jakákoliv rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Designové osvětlení pro architekty, designová a interiérová studia – návrhy interiérů
Jedinečné a kvalitní designové osvětlení, které dotvoří atmosféru interiéru dodává společnost Svítidla Bachman. Spolupracujeme s architekty, designéry i designovými a interiérovými studii.
Prodej potřeb pro malíře a příslušenství na malování
Široký výběr potřeb pro malíře a příslušenství na malování naleznete v okolí Dačic a Telče v malo a velkoobchodní prodejně kotvící a spojovacího materiálu FACHMANcajky v Dačicích.
Planografické služby Praha – zpracování, tisky a kopírování výkresové dokumentace
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy nabízí architektům, projektantům, úřadům nebo stavebním firmám kompletní planografické služby, tisky a kopírování výkresové dokumentace.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Připravované modely firmy CMC – včetně nabídky limitovaných edicí
Společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy připravila pro své zákazníky a milovníky do detailu propracovaných modelů aut nabídku připravovaných modelů firmy CMC pro následující rok.
Geologické práce jižní Morava - inženýrská geologie, hydrogeologie
Kompletní geologické práce jižní Morava - od inženýrské geologie přes hydrogeologii a zaměření ložisek až po ochranu životního prostředí od firmy SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Stavební rekonstrukce bytů, koupelen, bytových jader, precizní zednické i obkladačské práce
Kompletní bytovou rekonstrukci včetně drobných stavebních prací Vám zajistí menší firma Pavel Svoboda z Prahy 9. Vybouráme bytové jádro a zrekonstruujeme koupelnu dle Vašich představ.