Aktuální microsite

Notářská kancelář Příbram, zakládání společností, SVJ a družstev, zápis do Obchodního rejstříku
JUDr. Houdek Ivan – notář je zkušený soudní komisař z Příbrami, který Vám ochotně pomůže se všemi úkony, týkající se dědického řízení. Postaráme se o to, abyste mohli plně využít svých práv.
Servis automobilů ŠKODA - autoelektrikářské práce, oprava elektrických systémů
Servis a opravu automobilů ŠKODA v záruční i pozáruční lhůtě v Třebíči poskytuje AUTOSALON F3K, s.r.o. Zajistí také autoelektrikářské práce a opravy elektrických systémů.
Šití ve mzdě
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí svévolné kapacity šití ve mzdě k pro vlastní podnikání tuzemských i zahraničních klientů.
Opravy a servis hydraulických strojů okres Litoměřice
Pracujete s hydraulickými stroji? Pak jistě oceníte služby oprav a servisu firmy Miroslav Zejda, která sídlí v okrese Litoměřice.
Řetězy pro dopravníky
Výrobu a prodej kvalitních řetězů pro dopravníky s dlouhou životností a variabilitou použití zajistí společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Praktická lékařka pro děti České Budějovice
Novorozence i dorost po věkovou hranici 19 let ošetří ve své ambulantní pediatrické ordinaci praktická lékařka pro děti MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti a dorost Jindřichův Hradec
Preventivní prohlídky, očkování, ošetření při nemoci a poradnu pro novorozence zajistí V Jindřichové Hradci praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Miroslava Žižková.
Pořádání firemních akcí Praha - oslavy v hotelu a restauraci PRATOL
Zajistíme Vám nerušenou firemní akci v našem hotelovém a restauračním komplexu PRATOL*** v Praze.
2LD - Termoformovací stroje, lisy na vakuové tváření plastů Nový Bydžov
Na přání vám vyrobíme speciální jednoúčelové stroje, které se odchylují od běžných standardů. To vše se zachováním norem a předpisů v nejvyšší možné kvalitě - 2LD Plastic s.r.o. Nový Bydžov
Sněhová radlice jako přídavné zařízení na vysokozdvižné vozíky
Sněhové radlice na vysokozdvižné vozíky z masivní svařované konstrukce s dlouhou životností seženete u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., která působí v Ostravě, Bohumíně a okolí.
Kvalitní PP regranuláty pro vstřikování, vytlačování a další aplikace v plastikářském průmysl
Výrobou kvalitních PP regranulátů a kompaundů pro vstřikování, vytlačování a další aplikace se zabývá společnost JELÍNEK - TRADING, která na své recyklační lince v Křelově zajišťuje recyklaci plastů.
Vyšívání log pro sportovní rybáře – zakázková výroba různých motivů
Firma Strojové vyšívání Aleš Chalupa se mimo jiné věnuje vyšíváním na různé druhy textilií a zhotoví Vám loga pro sportovní rybáře na různé předměty dle Vašich představ a požadavku.
Nákup a servis stavebních strojů a hutní techniky
Společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Říčanech zprostředkuje nákup a servis stavebních strojů pro hutní techniku a strojů určených pro zpracování betonu nebo bourání.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Těžba dřeva Národní park Šumava
Díky modernímu vybavení stroji, které jsou šetrné ke kořenovým náběhů, provozuje společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic těžbu dřeva v Národním parku Šumava.
Kosmetika Eucerin a Doliva Suchdol nad Lužnicí
Máte problematickou nebo suchou pleť se sklonem k atopickému ekzému? Pak vsaďte na osvědčenou kosmetiku Eucerin nebo Doliva, kterou nabízí Lékárna U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí.
Kvalitní ochranné rukavice pro každou práci - celokožené, zimní i kombinované
Pořiďte si kvalitní ochranné rukavice ve firmě PALIČKA s.r.o., které lze využít pro jakoukoliv práci. V eshopu si vyberete celokožené, zimní i kombinované - chraňte své ruce při práci.
Certifikace ISO 27001 - systémy managementu bezpečnosti informací.
Certifikace dle ČSN ISO/IEC 27001:2006 pro systémy managementu bezpečnosti informací od certifikačního orgán CQS.
Kvalitní renovace zadní nápravy Peugeot, Citroën, Renault
Společnost Autochodura s.r.o. v Havířově pro Vás exkluzivně připravila renovace a repase zadních náprav vozů Peugeot, Citroën a Renault.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Radiátorový termostatický ventil Ústí nad Orlicí - termostatický ventil udrží v místnosti stálou teplotu
Provádíme dodávky energetických zařízení včetně radiátorových termostatických ventilů, plynulá regulace přívodu topné vody - DÉMOS, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Čerpadlo ponorné, kalové, povrchové - prodej, servis, montáž, opravy
Prodej, servis, montáž a opravy čerpadel ponorných, kalových i povrchových zajišťuje firma CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. z Ostravy, která poskytuje komplexní služby v oblasti čerpací techniky.
Atypické světelné boxy výroba Praha – na míru podle Vašich představ
Chcete zviditelnit Vaši restauraci, butik, obchod nebo firmu? Nepřehlédnutelné světelné či nesvětelné boxy atypických rozměrů a provedení vyrábí firma AAA Reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Technologické linky pro zpracování a třídění odpadu, drtiče
Stroje, zařízení a technologické linky pro zpracování a třídění odpadu, drtiče, dopravníky, nožové mlýny, granulátory vyrábí společnost Pavel Jelínek – STROJE, Jaroměř.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.