Aktuální microsite

Ubytování v regionu Luhačovicko - pro rodiny s dětmi, pro páry
Motorest Štěpán Uherský Brod najdete zhruba 10km od Luhačovic, má tedy ideální polohu pro výlety v regionu Zlínsko, Luhačovicko. Poskytujeme ubytování pro páry i pro rodiny s dětmi.
Křesla do kina, divadla za akční ceny - výprodej skladových zásob
Společnost HOKO-VH s.r.o. z Vlčnova u Uherského Hradiště vyrábí křesla do kina, divadla. Využijte výprodej, vybraná křesla pořídíte za akční ceny. Zajistíme i montáž a servis.
Zimní servisní akce pro vozy Volkswagen - servisní prohlídka i originální díly za výhodnou cenu
Aktuálně probíhá v EURO CAR Zlín zimní servisní akce pro vozy Volkswagen - servisní prohlídka za cenu 399,- Kč, díly i příslušenství VW výhodně.
Bezpečné a reprezentativní vchodové dveře pro rodinné domy i komerční prostory
Vysoce bezpečné a reprezentativní dřevěné vchodové dveře Bohemio dodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o., specialista na výrobu a prodej oken a dveří v Třebíči.
Šatní skříně z kovu, výroba Praha – odolné s dlouhou životností
Šatní skříně z kovu pro školní šatny, sportoviště a velké firmy jsou odolné, mají dlouhou životnost a v mnoha variantách je vyrábí společnosti TechnoBank, s.r.o. z Prahy.
Garance mezinárodních dopravních služeb Trutnov - mezinárodní doprava, spedice
Základní strategií firmy je poskytování komplexních logistických a dopravních služeb s cílem minimalizovat náklady zákazníků při přepravě zboží.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Plánované výluky a havárie vodovodů a kanalizací – aktuální informace
Mapu a aktuální přehled o plánovaných výlukách a neočekávaných haváriích vodovodů a kanalizací přináší na svých stránkách Severočeské vodovody a kanalizace.
Chov a prodej krůt Jičín – prodej čerstvého kvalitního krůtího masa
Nabízíme kvalitní čerstvé krůtí maso pro spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet - Jiří Kořínek - Farma Nový Dvůr nedaleko Jičína.
Eshop mrazem sušené ovoce - lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány
V eshopu semenac.cz najdete mnoho zdravých dobrot seřazených dle kategorií. Doporučujeme mrazem sušené ovoce - vyberte si lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány či směs ovoce.
Kurzy, odborné vzdělávání dospělých v technických profesích
Odborné vzdělávání dospělých v technických profesích, stavebnictví, strojírenství, BOZP, kurzy, školení, semináře realizuje společnost KAPKA PLUS s.r.o., Ostrava.
Stroje pro svařování a navařování, vývoj, výroba, dodávka a servis
Stroje pro svařování a navařování, výrobu, konstrukci, servis svařovacích, navařovacích a plazmových automatů realizuje společnost KSK s.r.o., Česká Třebová.
KSK s.r.o.
Prodej kartonové, lepenkové proklady, skládaný karton, vlnitá lepenka
Pokud sháníte kvalitní kartonové či lepenkové proklady, skládaný karton nebo vlnitou lepenku, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která má s výrobou a prodejem dlouholeté zkušenosti.
Všechny druhy zámků na jednom místě - vložky, zámky do dveří, visací, lankové i bezpečnostní
Ve firmě STORES Bruntál, s.r.o. seženete všechny druhy zámku pod jednou střechou. Najdete u nás zámky do dveří, visací, lankové i zámky pro lepší bezpečnost.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Garážová vrata - prodej, montáž, servis
O prodej, montáž i servis Garažových vrat se postará zlínská společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o.
Konference, jednání, firemní školení a prezentace včetně cateringu až pro 250 hostů
Private Luxury Apartments s.r.o. Frymburk nabízí pro pořádání konferencí, jednání, firemních školení a prezentací elegantní bezbariérové prostory včetně zajištění audiovizuální techniky a cateringu.
Tvrdoměry - statické zkoušky a měření tvrdosti za pomocí tvrdoměrů
Společnost Labormachine, s.r.o. se zaměřuje na prodej zkušebních strojů, jako jsou tvrdoměry, které jsou vhodné pro měření tvrdosti.
Měřiče tepla a termoventily servis a výměna Praha – neplaťte za teplo více, než je třeba
Pokazil se Vám měřič tepla nebo termoventil? Rychlý servis, montáž nových nebo výměnu stávajících nabízí společnost Voluma s.r.o. z Prahy.
Amadet – duhové byty v Jesenici u Prahy - exkluzivní byty již k prodeji!
Splňte si sen o luxusním bydlení v klidné lokalitě Jesenice u Prahy. Již nyní jsou v prodeji exklusivní duhové byty projektu Amadet, který realizuje firma Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Výroba krmných směsí pro hospodářská zvířata – kompletní, doplňkové i na předpis
Výrobu doplňkových, kompletních i medikovaných krmných směsí pro hospodářská zvířata nabízí společnost BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy.
Hledáte práci, Adecco Vám pomůže a poradí s pohovorem či životopisem
Nedaří se vám najít práci? Obraťte se na odborníka, mezinárodní personální agenturu Adecco, kde Vám pomohou a poradí třeba se správným napsáním životopisu či s přípravou na pohovor.
Výroba kopií a opravy historických oken a dveří – restaurování
Společnost DALEX TRADE s.r.o. z Prahy se zabývá výrobou kopií a opravami oken a interiérových i exteriérových dveří a vrat historických budov.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Výroba těsnění Červený Kostelec - těsnění pro průmysl i domácnost
Výroba a prodej plochého vysekávaného těsnění a veškerých výrobků z technické tvarové pryže - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec, Náchod
Vodoinstalatérské práce Karlovy Vary
Firma Petr Merha se postará o provedení veškerých vodoinstalatérských a topenářských prací u zákazníků z Karlových Varů a okolí.
Tradiční ruční dvoukolové vozíky výroba a prodej Beroun – snadná přeprava věcí
Tradiční ruční dvoukolové vozíky v několika variantách pro přepravu různých věcí vyrábí a prodává KOVODRUŽSTVO, výrobní družstvo v Žebráku, okres Beroun.