Aktuální microsite

Ochrana střech, fasád a říms před holuby – montáž bez lešení
O ochranu střech, fasád, říms a výklenků proti nežádoucímu ptactvu a znečištění ptačím trusem se postarají holubí zábrany, které bez nutnosti lešení odborně namontuje firma Anesta s.r.o. z Prahy.
STK a měření emisí Liberec – technické kontroly a měření emisí na osobní vozy M1 + N1.
Pravidelné i opakované technické prohlídky, provádíme v pracovní době bez objednání. Pokud chcete předejít čekání, rezervujte si termín prohlídky dopředu!
TKV Liberec, spol. s r.o.
Praní a čištění obleků, společenských a večerních šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění obleků i večerních a společenských šatů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken z  REHAU-profilů
Plastová okna z REHAU-profilů, která jsou moderní, ale zároveň hospodárná a funkční, naleznete ve společnosti IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku.
Vakuovačky, vakuovací stroje - prodej, půjčovna, eshop - potraviny vždy čerstvé
Potraviny vždy čerstvé s vakuovacími stroji z firmy IMATECH GROUP s.r.o. Zlín, která zajišťuje prodej, servis a eshop vakuovaček a sáčků pro domácnosti až po velkovýrobu.
Výborná domácí zabijačka od 1. října -  chutné kvalitní produkty
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého si Vás od 1.října dovoluje pozvat na výbornou domácí zabijačku, kde si můžete pochutnat na spoustě různých kvalitních zabijačkových produktů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Empiro arény Praha - luxusní prostor pro kavárny, cukrárny a jiná občerstvení
Elegantní vzhled a variabilní vnitřní prostor pro provoz kavárny, baru, restaurace, fast foodu nebo rozšíření kapacit nabízí moderní verze venkovních empiro arén od GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Jízdní kola na zakázku Tábor
Pro skutečné nadšence do biků má firma Bikespace z Tábora nabídku na sestavení jízdního kola na zakázku podle Vašich představ a zadání s použitím špičkových komponentů a legendární značky rámů.
Zakrytí, zastřešení bazénu, přístřešek na bazén - výroba a prodej
Výrobou, montáží i prodejem zastřešení a přístřešků bazénu z polykarbonátových desek se zabývá společnost H&P Polykarbonáty. Výhodou těchto desek je především nízká hmotnost a tepelná izolace.
H&P Polykarbonáty
Skleněné předměty, historická okna, interiérové doplňky, pískování
Zakázková výroba skleněných předmětů, historických oken a interiérových doplňků, leptání a pískování skla realizuje společnost Pelechovská sklárna s.r.o.
Hydroizolace, montáž střešních foliových systémů, sádrokartonu
Hydroizolace, montáž odolných střešních foliových systémů na ploché i šikmé střechy, sádrokartonu, izolace bazénů, spodních staveb a balkonů realizuje Pavel Fejkl, Pelhřimov.
Montážní dílna, kontrola, třídění, štítkování a etiketování dílů
Montážní dílna, kompletace sestav pro průmysl, vizuální kontrola komponentů pomocí měřidel, třídění, štítkování a etiketování dílů realizuje společnost EN - ART CZ s.r.o.
Slévárna, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro průmysl
Slévárna hliníku, gravitační a nízkotlaké lití, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro automobilový, elektrotechnický a strojírenský průmysl realizuje společnost TOP ALULIT s.r.o.
Voda, topení a plyn, rozvody, instalace, montáže, okres Benešov
Instalace vody, topení a plynu, rozvody, montáže potrubí, solárních systémů, kotlů, radiátorů, vodáren, ČOV, rekonstrukce a servis realizuje společnost Jana Švácha.
Služby v oblasti investiční výstavby Praha – od návrhu po kolaudaci a předání hotové  stavby
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí služby v oblasti investiční výstavby od návrhu až po předání hotové stavby pro stavby nových objektů i pro rekonstrukce nynějších staveb.
Plechy velkoobchod - kompletní služby v prodeji plechů a dalších hutních materiálů
OCELSERVIS CZ, s.r.o. se sídlem v Příbrami je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem plechů. Velká část sortimentu je přímo skladem. OCELSERVIS CZ je členem skupiny SOHM.
Výrobky z polypropylenu Praha - tašky a kufříky, obaly....
Řada výrobků z polypropylenu je k dostání u firmy ProTrade.
Světelné panely repasované výprodej Praha - světelná reklama na míru
Společnost MOOS s.r.o. nabízí výprodej repasovaných světelných panelů. Reklama ve formě světelných panelů je velmi žádaná.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Profesionální autoservis pro osobní automobily za příznivé ceny
Břeclavský autoservis Petr Štross poskytuje profesionální autoservis pro osobní auta za příznivé ceny. Provede celkovou prohlídku včetně výměny oleje či kontroly brzd.
Výstavba plotů na zakázku, oplocení z kvalitního pletiva, výroba a montáž vrat a bran
Plot přímo na míru Vašim představám Vám vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč z Prahy. S našimi kvalitními ploty a vraty získá Vaše nemovitost maximální soukromí.
Autokemp HSTS Šternberk v podhůří Nízkého Jeseníku, ubytování v chatkách, stanech a karavanech
Příjemné ubytování v údolí říčky Sitky na Jesenicku naleznete u společnosti Hanácký svaz technických sportů Šternberk z.s. Autokemp se sociálním zařízením, recepcí i občerstvením.
Pronájem komerčních prostor, konferenčních sálů s vybavením, kanceláří, Praha
Ideální nemovitost či prostory pro Vaše podnikání naleznete u společnosti Park Atrium s.r.o. z Prahy. Vyberte si kancelář či konferenční sál, my se postaráme o veškerou správu daných prostor.
Maturitní studium v oborech Ošetřovatelství, Praktická sestra, Sociální činnost a VOŠ v oboru Sociálně právním
Střední zdravotnická škola Evangelické akademie, Evangelická akademie Vyšší odborná škola sociálně právní je vzdělávací instituce z Brna - Líšeň poskytující vzdělání v rozličných studijních oborech.
Údržba vodovodů a kanalizační sítě na Šlapanicku, realizace optimální kanalizační sítě
S chytrým řešením jak zvýšit ochranu přírody přichází společnost Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko ze Šlapanic. Propojíme obce do moderní a kapacitní kanalizační soustavy.