Aktuální microsite

Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
STK a emise Plzeň
Rychlou a spolehlivou kontrolu emisí a STK Vašeho vozu včetně přípravy zajistí na jednom místě Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Projektování vodohospodářských a vodních staveb
Samek Alfréd, Ing. - projektování vodohospodářských staveb z Plzně nabízí ve svém oboru služby odborného dohledu při stavbách nebo rekonstrukcích, inženýrskou činnost či poradenství.
Montáž klimatizace na klíč Chomutov
Zajistěte kvalitní prostředí s příjemnou teplotou v prostorách výroby, kanceláře, restaurace, bytu nebo obchodu a žádejte montáž klimatizace na klíč u společnosti EBOG CV s.r.o. sídlící v Chomutově.
Žárové nástřiky, metalizace Jičín - kvalitní antikorozivní nástřiky na ocel
Zabýváme se kvalitními povrchovými úpravami ocelových prvků, kde životnost lze prodloužit až o desítky let - Pavel Kordík - Metax Jičín
Velkoobchod i maloobchod střešními krytinami Semily - materiály pro střechy a izolace
Nabízíme bohatý výběr kvalitních materiálů pro Vaše střechy, velkoobchod i maloobchod střešními krytinami - MPS SEMILY
Úprava a zlepšení kvality vody - vodní kámen, problém s tvrdou vodou
Zbavte se vodního kamene ve vodě. Úpravou a zlepšením kvality vody se zabývá společnost ENVIROmarket v Hodoníně - Člen české asociace kvality vody. Vyřešíme vaše problémy s tvrdou vodou.
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín, vlastní výroba vína od Jihomoravského vinařství Horákova farma a.s. v Čejči - oceněná vína.
Císařské sklepy Horák
Odstraňování poruch veřejného a pouličního osvětlení, odstraňování kabelových poruch
Specializujeme se na elektroinstalační a elektromontážní práce a projektování, odstraňování poruch na elektrických zařízeních - ELEKTROCABLE s.r.o. Liberec
Obec Bdín na Rakovnicku s bustou J. A. Komenského, Přírodní park Džbán
Obec Bdín v okrese Rakovník, s bustou Jana Amose Komenského a zvoničkou, se nachází v krásné přírodě Přírodního parku Džbán mezi CHKO Křivoklátsko a České středohoří.
Základní škola, Brno, Botanická 70, příspěvková organizace
Základní škola v Brně Botanická, se zaměřením na sport, atletiku, cizí jazyky, individuální přístup, interaktivní výukou s moderními technologiemi, vzdělávání od první do sedmé třídy.
Komponenty z lehkých slitin pro automobilový průmysl, automotive
Kvalitní komponenty z lehkých slitin tlakového lití pro automobilový průmysl, karosérie, interiéry, motor a převodovku vyrábí DGS Druckguss Systeme s.r.o., Liberec.
DGS Druckguss Systeme s.r.o.
Město Jičín, CHKO Český ráj, turistika, rekreace, památková rezervace
Město Jičín v Královohradeckém kraji je jako brána do Českého ráje, ideální místo pro turistiku, rekreaci, poznání městské památkové rezervace, historických objektů.
Střešní práce, kompletní realizace šikmých i plochých střech, klempířské, tesařské a pokrývačské práce
Jedničku na střešní konstrukce a s nimi i kvalitní pokrývačské, tesařské a klempířské práce naleznete u společnosti COVERING s.r.o. v Ostravě. Řešení Vaší střechy přímo na míru.
Jednoletá a dvouletá praktická škola s bezbariérovým přístupem vhodná i pro zdravotně postižené žáky
Plést košíky, šít, pracovat s počítačem i se dřevem se žáci naučí na vzdělávací instituci Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458. Moderně vybavená škola s posilovnou i PC učebnou.
Diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR - vrtání do železobetonu
Představujeme Vám univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR k vrtání na sucho nebo na mokro, ručně vedený nebo s vrtacím stojanem.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, sportovišť, dětských hřišť
Ohledně regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, dětských hřišť, sportovišť se můžete obrátit na firmu Správa a údržba silnic Kroměřížska, která působí v okolí Kroměříže.
Optometrie - měření zraku Pardubice - vyšetření zraku moderními přístroji
Nabízíme vyšetření zraku lékařem, disponujeme nejmodernějším přístrojovým vybavením pro nejefektivnější a spolehlivý výsledek - Lynx Optik, s.r.o. Pardubice
Termostaty a hygrostaty Praha – zajistí ideální vnitřní prostředí u rozvaděčů
O automatické řízení teploty a vlhkosti pro zajištění ideálních podmínek v prostředí rozvaděčů se postarají termostaty a hygrostaty od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Plovoucí podlahy, komplexní podlahářské práce
Společnost Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí komplexní podlahářské práce a plovoucí podlahy v okolí Vsetína a Kroměříže.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Trezory a sejfy hotelové, stěnové a nábytkové pro nejbezpečnější úschovu cenností
Ochranu Vašich cenností, šperků i peněz zajistí společnost zaměřující se na výrobu bezpečnostních trezorů a sejfů, Klíčové a trezorové centrum Hausner-Plný s.r.o. z Jablonce nad Nisou.
Distribuce spotřebních baterií a akumulátorů značky VARTA pro Českou i Slovenskou republiku
Vysoce kvalitní akumulátory, baterie i nabíječky s dlouhou výdrží zakoupíte u výhradního dovozce těchto produktů, u společnosti Spectrum Brands Czech spol. s r.o. v České Lípě.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Zápustná LED svítidla - bodové a stropní osvětlení pro dokonale nasvícený interiér
Zápustná LED svítidla jako funkční osvětlení pro Váš domov, do Vaší kanceláře nebo do stylové restaurace či baru si pořídíte u společnosti Svítidla Bachman, dle Vašeho vkusu a dle Vašich představ.