Aktuální microsite

Svatba na zámku a víkendové ubytování jako v pohádce
Proč mít svatbu jen jako ze zámku, když ji můžete mít na opravdovém a skutečně krásném zámku v Ostravě včetně víkendového ubytování. Čtyřhvězdičkový hotel a pivovar vás uchvátí svou autentičností.
Garážová sekční vrata, pojezdové brány - prodej, montáž
MKA Service s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových vrat, vratových systémů, pojezdových bran, které jsou estetickým doplňkem vašeho bydlení, ale zároveň jsou oblíbené pro jejich praktičnost.
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechu
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechů, trubek, výrobní technologie a svařování od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - výroba vysoké kvality.
Město Paskov, zámecký areál, součást regionu Slezská brána
Město Paskov v Moravskoslezském kraji s památkově chráněným zámeckým areálem, zrekonstruovaným zámkem s kapličkou a muzeem, součást regionu Slezská brána.
Město Paskov
Opravy, servis chladičů automobilů, autobusů a zemědělské techniky
Opravy, servis, čištění, repase a výměny chladičů motoru u nákladních automobilů, autobusů, zemědělské a lesnické techniky realizuje společnost OPROM v.o.s.
Podpora rozvoje a aplikací nedestruktivního zkoušení a měření materiálu pro odstranění vad
Zjistit vadu i její parametry Vám pomůže společnost Česká společnost pro nedestruktivní testování, zapsaný spolek z Brna. Změříme tloušťku materiálu, a to bez zbytečného poškození Vašeho výrobku.
Pediatrie, praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice, prevence, léčba
Kvalitní zdravotní péči a individuální přístup naleznete u praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Ivany Borovkové s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích. Léčebná medicína v rukou zkušené lékařky.
Zámečnická pohotovost, nouzové otevírání dveří bytů a aut v Královéhradeckém kraji
Výrobu, montáž a opravu zámku Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Klíče HK s.r.o. - Klíčové centrum z Hradce Králové. Profesionální služby v oblasti zámkařství.
Jednoduché i komplexní dokumentace skutečné provedení staveb a objektů
Zpracováváme jednoduché i komplexní dokumentace skutečného provedení všech druhů staveb a objektů dle předpisů a metodik jednotlivých správců nebo vlastníků těchto staveb.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
RTV silikony Momentive – vysoká teplotní odolnost a elasticita
Vysoce teplotně odolné RTV silikony Momentive ve formě nátěrů, laků či lepidel pro účinnou ochranu komponentů nabízí výhradní dovozce, společnost Nordmann, Rassmann Czech Republic s.r.o. z Prahy.
Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Zateplování budov Kolín – zateplování fasád na klíč kvalitními materiály
Zateplování budov provádíme kvalitními materiály od renomovaných výrobců jako je WEBER, BAUMIT, TYTAN, AUSWAHL a další. - ARNOŠT s.r.o. Kolín
Aktuální módní trendy přináší butik Zlechov - krásné oblečení za nízké ceny
Každá žena může mít krásné oblečení, pokud si přijde vybrat do Butiku Zlechov u Uherského Hradiště. Butik přináší aktuální módní trendy, vše za nízké ceny. Dovážíme zboží z Německa, Itálie, Turecka.
Správa nemovitostí Praha, vedení účetnictví, havarijní služby
Komplexní správa nemovitostí v Praze, vedení účetnictví pro bytová družstva a SVJ, havarijní služby, zajištění revizí provádí Realitní a správní kancelář Václav Kopáček - KV inženýring.
Posuvné stěny, které oživí interiér a ušetří místo - pro zastínění velkých ploch či předělení prostoru
Oživte interiér posuvnými stěnami, které skvělé oživí interiér. Hodí se do velkých prostor, kanceláří i domácností. Objednávejte u opavské společnosti HON-okna, dveře, s.r.o..
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Kvalitní ojeté vozy VW, Škoda, Seat - se zárukou Das WeltAuto
U prodejce vozů ARAVER Uherské Hradiště můžete pořídit i kvalitní ojeté vozy Škoda, VW, Seat, také se zárukou Das WeltAuto.
Prodej a montáž interiérové dveře Trutnov
Nabízíme prodej a montáž interiérových dveří, kvalitní dveře od českých i polských výrobců - CZ PODLAHY s.r.o ZZ podlahy Trutnov
Město Beroun - Historické město 2009
Město Beroun, které leží necelých 30 od Prahy, získalo díky své nabídce kulturních akcí a historickým památkám titul Historické město 2009.
Skleněné stoly - konferenční, pracovní i jídelní – zakázková výroba na míru Praha
Moderní a designové skleněné jídelní, pracovní nebo konferenční stoly do moderních interiérů a bytů vyrobí na míru firma ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Energeticky efektivní vytápění, chlazení - komfortní, úsporný systém
Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín přináší komfortní, úsporný systém vytápění a chlazení. Jde o energeticky efektivní řešení, využívající obnovitelné zdroje energie.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Servis zemědělské techniky, opravy motorů, převodovek, hydrauliky
Servis zemědělské techniky, traktorů a mechanizace, generální opravy motorů, převodovek, hydrauliky, prodej náhradních dílů realizuje Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov.
Zámečnictví, kovovýroba, kovářství, výroba schodů, vrat, zábradlí
Zakázková výroba zámečnických a kovářských výrobků, schody, vrata, ploty, brány, dveře, zábradlí, obklady a portály realizuje Kovovýroba - Petr Šlár, Praha Kobylisy.
Zámečník Praha – pohotovost nonstop
Zaklapnuté dveře, zalomený klíč v zámku nebo opravy dveří po vloupání vyřeší nonstop pohotovostní služba ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. z Prahy.
Zemní protlaky – bezvýkopová technologie bez nutnosti narušení terénu
Provedení bezvýkopové technologie bez nutnosti narušení okolního terénu nabízí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze.