Aktuální microsite

Hotová jídla a mražené polotovary – rozvoz Praha
Neztrácejte čas vařením a dopřejte sobě, své rodině nebo zaměstnancům chutný oběd. Hotová jídla a mražené polotovary rozváží po Praze firma Z-market.
Praktický lékař pro dospělé Praha 2 – ordinace MUDr. Helena Enžlová
Hledáte lékařskou péči pro dospělé s ordinací na Praze 2? Pak se neváhejte obrátit na ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Heleny Enžlové.
Individuální autobusová doprava
Potřebujete dopravit větší skupinu lidí na letiště, sportovní utkání nebo na zájezd? Společnost DaTa EXPRES a.s. z Plzně provozuje individuální autobusovou dopravu po České republice i do zahraničí.
Účetní kancelář Plzeň
Hledáte pro svou firmu spolehlivou účetní kancelář, která se postará o Vaše účetnictví, daně, zpracování mezd nebo zaúčtování faktur? Kontaktujte účetní kancelář Gabriela Sobotková z Plzně.
Lešenářské práce Nymburk – montáž, demontáž, odvoz
Stavíte nebo rekonstruujete dům a potřebujete lešení? Pak kontaktujte firmu Karel Tich nabízející zákazníkům z okresu Nymburk kompletní lešenářské práce.
Předplacený pohřeb - záruka vlastního pohřbu dle Vašeho přání
Postarejte se za svého života o vlastní pohřeb podle Vašeho přání a ušetřete pozůstalým starosti se zařizováním smutečního obřadu. Žádejte předplacený pohřeb u pohřebního ústavu ELPIS s.r.o. z Prahy.
Laboratoř Praha – rychlé rozbory pitné, teplé, odpadní vody, odpadů a sedimentů
O rozbory pitné, teplé, odpadní i vody, vody z bazénu, ale i odpadů a sedimentů se postarají laboratoře společnosti Monitoring s.r.o. z Prahy.
Foukaná izolace TEMPELAN – ekologická, nehořlavá a bez tepelných mostů
I tepelnou a akustickou izolaci novostaveb i rekonstruovaných objektů pomocí ekologické foukané izolace TEMPELAN vyrobené z celulózy se postará firma Petr Tyml z Rokycan.
Pražírna kávy, pražení těsně před odběrem - čerstvě pražená káva
JAMAI CAFE s.r.o. je pražírna kávy pro zákazníky z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště. Pražení kávy provádíme těsně před odběrem, čerstvě pražená káva má výraznější chuť i aroma.
Teplovzdušné a teplovodní nezávislé topení do auta - dodávka, montáž, opravy
O dodávku, montáž i opravy teplovzdušného a teplovodního nezávislého topení pro lehké nákladní a osobní auta se spolehlivě postará Autoservis Klimacar s.r.o. Zlín-Malenovice.
Fitness pryžové kotouče na činky pro posilovny odolné vůči odhozu Praha
Fitness pryžové (gumové) posilovací kotouče na činky od společnosti NOKO Servis s.r.o. sídlící nedaleko Prahy Vás osloví ať už zařizujete nebo modernizujete Vaše fitness centrum nebo posilujete doma.
PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Výroba racionální výživy, ovesné kaše, cereálie, sójové potraviny, müsli, produkty pro zdravou stravu
Chutnou cereální snídani, která Vás nabudí, či vyváženou stravou plnou vitamínů a nenasycených mastných kyselin naleznete u společnosti BONAVITA, spol. s r.o. z Kunic u Prahy.
Střešní okna VELUX – úspora energií a pohodlí ve Vašem domě
Prodej střešních krytin a střešních oken VELUX pro šikmé střechy Vám zajistí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o.. Nová generace střešních oken VELUX je tou nejlepší a nejekonomičtější volbou.
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Elektrická požární signalizace prodej Praha – pro včasný zásah a minimalizaci škod
Klidné spaní a ochranu před vznikem požáru Vám poskytne moderní elektrická požární signalizace, kterou prodává a odborně nainstaluje společnost MACOM SECURITY s.r.o. se sídlem v Praze.
Praktická lékařka pro dorost České Budějovice
Vyšetření při nemoci, očkování, odběry krve i vystavení potvrzení pro sport nabízí ordinace praktické lékařky pro dorost do dovršení věku 19 let, MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Přeprava dřeva Prachatice
Společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem u Prachatic provozuje přepravu dřeva s pomocí moderní techniky, která je šetrná ke kořenovým systémům stromů a okolní krajině.
Trans-region-stav s.r.o. Chomutov
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova realizuje zakázky v oblasti přepravní činnosti, pronájmu dopravních prostředků a v oboru vodohospodářských a průmyslových staveb.
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Rostlinná výroba Jedlová - pěstování obilovin, olejnin a pícnin
Náš zemědělský podnik Jedlová se zaměřuje na pěstování a prodej obilovin, olejnin a pícnin.
Spolehlivá stavební firma, která vám zajistí revitalizace a rekonstrukce domů
Hledáte-li spolehlivou stavební firmu, která zajistí rekonstrukci či revitalizaci domu nebo bytu, tak se můžete s jistotou obrátit na firmu K-invest plus, která vám vyhoví i s netradičním požadavkem.
Autorizovaný servis Audi, Škoda, VW-Volkswagen-kompletní opravy
Společnost EURO CAR Zlín je autorizovaný servis vozů VW, Volkswagen, Audi a Škoda. Provádíme kompletní opravy i běžnou údržbu.
Drátěné pásy – spolehlivá přeprava potravin i dalších výrobků
Drátěné pásy, které Vám zajistí spolehlivou přepravu potravin i dalších výrobků nabízí společnost Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o.
Výroba a prodej lahodného chleba s dýňovými semínky
Výrobou a prodejem čerstvého a chutného chleba s dýňovými semínky se na Znojemsku a v okolí Pohořelic zabývá pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.