Aktuální microsite

Vánoce s produkty Braun - vše pro muže i ženy
Sháníte už dárky na Vánoce a stéle nevíte, čím své blízké obdarovat? S bohatým výběrem kvalitních produktů známé značky Braun z prodejny ELPEN-BRAUN v Praze jistě potěšíte muže i ženy.
Výprodej předváděcích vozů Seat-nový vůz se slevou
Pořiďte si ve výprodeji některý z předváděcích vozů Seat v autosalonu Araver CZ Vlčnov, Uherské Hradiště. Nový vůz se slevou má najeto minimum kilometrů. Byly použity pro předváděcí jízdy.
Chytrá kancelář – analýza a optimalizace tiskových procesů
Tiskněte chytře! Analýzu a optimalizaci tiskových procesů pro Vás po celé České republice zajistí brněnská společnost SPIN SERVIS s.r.o.
Přenosný, kompaktní, rychlý a přesný ruční spektrofotometr RapidMatch GO
Přenosný ruční spektrofotometr RapidMatch GO, identifikující i tmavé barvy, dodává společnost NEXA AUTOCOLOR. Seženete u autorizovaného prodejce AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov.
Autolaky JANOUŠEK
Studium mezinárodních a veřejných vztahů s maturitou
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. nabízí studentům možnost studia zaměřeného na mezinárodní a veřejné vztahy se zakončením maturitní zkouškou.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte dodavatele komponentů a dílů pro vzduchotechniku včetně nestandardních rozměrů? Spolehněte se na společnost ALIATECH Metal s.r.o. z Plzně, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Vánoční permanentka se slevou, dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru
Ambulance estetické medicíny AMEM Zlín má připraven skvělý vánoční dárek pro své zákazníky - nyní Vánoční permanentka se slevou 50% a dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru.
Topenářské práce Karlovy Vary
Potřebujete topenáře? Veškeré topenářské práce v bytech, domech, kancelářích nebo výrobních prostorách zajistí firma Petr Merha, Karlovy Vary.
Ochrana majetku a osob
Ochranu majetku a osob, ostrahu průmyslových i soukromých objektů nebo kvalifikovanou ostrahu v průběhu soukromých či jiných hromadných akcí zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Prodej kovoobráběcích strojů Písek
Potřebujete vybavit váš provoz nebo dílnu kovoobráběcím strojem? Společnost Ivana Hajná - SUNEX, s.r.o. z Písku prodává soustružnické automaty, brusky, frézky a soustruhy včetně náhradních dílů.
Kavárna, pražírna kávy - čerstvě pražená, kvalitní káva, domácí dezerty
Pražírna kávy JAMAI CAFE má novou kavárnu ve Zlíně. Pro hosty je připravena kvalitní káva, vždy čerstvě pražená a vynikající domází dezerty i limonáda.
Volné pracovní místo na pozici elektrikář, sanační specialista v Liberci
Mibag s.r.o. hledá do svého týmu nové kvalifikované zaměstnance na pozici elektrikář, sanační specialista. Pracoviště v jednom z měst: Praha, Brno, Liberec nebo Šumperk.
Prodejna se širokým sortimentem úklidových a ochranných pomůcek
Široký sortiment úklidových a ochranných pomůcek nejen pro domácí kutily naleznete v maloobchodní a velkoobchodní prodejně spojovacího materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky v Dačicích.
Průmyslové vysekávací nože - výroba sekacích nožů
Společnost Frema a.s. Zlín vyrábí mimo vstřikovacích forem i průmyslové vysekávací nože. Výroba sekacích nožů z kvalitní nástrojové oceli dle požadavků zákazníka.
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Zaměření a digitální zpracování pasportů hřbitovů - digitální mapa hřbitova
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína pro Vás digitálně zaměří hřbitov a následné měření zanese do digitální mapy. Společnost poskytuje geologické a geodetické práce po celé jižní Moravě.
Ochrana okapů a okapových svodů před zamrzáním - FreStop
V ochraně pomáhá kompletní inteligentní samoregulační systém s elektrickým topným kabelem FroStop.
Kování, CNC obrábění, výroba podvozkových dílů pro automotive
Výroba podvozkových, dekorativních a průmyslových dílů pro automotive, kování hlinku, CNC obrábění realizuje Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o., okres Praha – výhod.
Realitní a finanční služby, prodej nemovitostí, hypotéky na klíč
Realitní a finanční služby, prodej, pronájem, koupě nemovitostí, domů, bytů, pozemků, právní služby, vyřízení hypotéky na klíč realizuje společnost EUFINANCE, s.r.o.
Autoservis Brno, opravy motorových vozidel, autokarosérií
Opravy motorových vozidel, servisní prohlídky, opravy motoru, autokarosérií, autolakýrnické práce, výměnu oleje, filtrů a dílů realizuje autoservis KLADIVO, s.r.o., Brno.
Autoservis, spolehlivý servis aut, oprava výfuků, klimatizace
Autoservis, servis aut, opravu výfuků i klimatizaci v Ostravě zajišťuje společnost Auto Kozelský, která Vám poskytuje kvalitní a spolehlivé služby v oblasti servisu aut.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Vodoinstalace Karlovy Vary
Kvalitní provedení služeb v oboru vodoinstalace, rozvody vody, výměny vodoměrů nebo odpadní rozvody nabízí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bezplatná likvidace autovraku - ekologická likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov zajistí ekologické likvidace starých vozidel. V lokalitě Pardubický kraj funguje středisko ve Svitavách, kde provedeme bezplatně likvidace autovraku.
Prodejna nářadí – široký sortiment za výhodné ceny
Prodejna OSTROH, spol. s r.o., kterou naleznete v Uherském Ostrohu, připravuje pravidelně pro své zákazníky cenově výhodné akční nabídky na vrtačky, kombinovaná kladiva a další elektrické nářadí.