Aktuální microsite

Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI - pohyblivé lamely umožňují individuální stínění a větrání pergoly
Společnost MONTPLAST s.r.o. Uherský Brod dodá bioklimatické pergoly ARTOSI - volně stojící nebo namontované ke stěně. Výhodou je dělená střecha a pohyblivé lamely, větrat a stínit můžete dle potřeby.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Valucem: Vysokohodnotný beton pro budoucnost konstrukcí
Valucem je inovativní vysokohodnotný beton vyrobený společností PREMIX servis s.r.o., který získal svou popularitu díky svým vynikajícím materiálovým vlastnostem a širokému spektru možného využití.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Autostany pro celou rodinu  - dovolená se stanem na střeše auta, spaní v přírodě
Autostany pro celou rodiny na dovolenou, kdekoliv Vás napadne. Kupte do firmy ASN HAKR Brno s.r.o. stan na střechu auta. Spojení s přírodou a přitom pohodlí.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Cukrářská výrobna – zakázková výroba domácích zákusků s objednáním přes e-shop
Zákusky, mini dezerty, makronky, rolády a další domácí zákusky na zakázku připraví cukrářská výrobna Sladký Méďa z Olomouce. Objednávky přijímáme i prostřednictvím našeho e-shopu.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Formy na pečení, hrnce, nože i železářství – bohatý výběr domácích potřeb a vybavení
Produkty železářství, velký výběr vybavení do domácnosti, formy na pečení, hrnce, nože a mnoho dalšího má ve svém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Olomouc.
Domácí potřeby Domino - Olomouc
Stomatochirurgie, kompletní rekonstrukce chrupu, krásné, nové zuby
Kompletní rekonstrukce chrupu provádí na Zubní klinice Zlín i Otrokovice. MUDr. Chajrušev působí v oboru Stomatochirurgie, doporučí vhodné řešení jak získat krásné nové zuby.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Výroba plastových kufrů a kufříků pro zbrojařský průmysl
Společnost RS PLAST Strachoň s.r.o. se sídlem ve Svitavách se specializuje na výrobu plastových kufrů a kufříků na míru pro výrobce zbraní a zbrojařský průmysl.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Moderní kuchyňské sestavy pro byty, panelové domy - prodej, dodávka
Bohatý výběr zařízení a nábytku pro Váš domov naleznete na e-shopu firmy Nábytek-aktiv TPZ, s.r.o. ze Znojma. Nově dodáváme moderní kuchyňské sestavy, které jsou ideální do bytů, panelových domů.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Reklamní nafukovadla - nafukovací brána pro veletrhy i venkovní akce bez napájení
Nafukovací brána společnosti Activity Promotion z Brna je jedním z nejzajímavějších reklamních nafukovadel k použití na veletrzích, koncertech, sportovních akcích. Ušetřete energie za napájení.
Activity promotion s.r.o.
Kvalitní červená a bílá vína z rodinného Vinařství Fůkalovi z Velkých Pavlovic
Kvalitní červená i bíla vína z Velkých Pavlovic můžete zakoupit v rodinném Vinařství Fůkalovi, které vyrábí vína již po generace podle rodinné tradice.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Svoz obalových materiálů pro firmy a jejich následná recyklace od EKO-KOM a.s.
Společnost EKO-KOM a.s. z Prahy se zaměřuje na recyklaci odpadů a jejich následné využití pro další účely, podporuje tak třídění a recyklaci odpadů pro obce i firmy.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis
Montáž, servis a opravy tepelných čerpadel značek De Dietrich, Baxi a LG
Pro montáž, servis a opravy tepelného čerpadla vzduch-voda značek De DIETRICH BAXI a LG se obraťte na firmu INSTOP servis CZ, která působí v Moravskoslezském kraji. Pomůžeme i s vyřízením dotace.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Teambuilding a firemní akce přímo ve vinici s ubytováním v penzionu ve vinařství
Budujte kolektivního ducha a poznejte své kolegy v příjemném prostředí vinic na Pálavě – uspořádejte teambuilding a další firemní akce s ubytováním ve Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Zakázková výroba dřevěných sbíjených příhradových vazníků včetně dopravy a montáže
Dřevěné sbíjené příhradové vazníky pro stavbu střech nebo podkroví na míru vyrábí firma SOVYM z Hlušovic na Olomoucku. Poradíme s výběrem vhodnému typu vazníku pro stavbu, zajistíme dopravu i montáž.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače - rychlé a přesné
Rychlé a přesné zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače vám zajistí česká firma Přidal s.r.o. - spokojené zákazníky máme v Olomouci, Prostějově i po celé České a Slovenské republice.
Přidal s.r.o.
Výroba a montáž hliníkových garážových stání – kryté přístřešky pro auta ARTOSI
Na výrobu a montáž hliníkových garážových stání s vysokou přesností ARTOSI vhodné zejména jako kryté přístřešky pro auta se zaměřují dealeři společnosti ISOTRA a.s. v celé České republice.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Kleště, štípací klíny, odkorňovače a sapiny Krumpholz - odolné nářadí pro lesní práce
Odolné nářadí německé výroby Krumpholz dodává v Ostravě, Opavě společnost Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Prodáváme různé štípací klíny, mačety, sapiny a kleště pro dřevorubecké a lesnické práce.
KRUMPHOLZ kované nářadí
Váhové aplikace na míru, software pro pokladní systém, pro PC pokladny
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže zajistí dodávky i servis vah, dále dle požadavků zákazníka dodá na míru váhové aplikace, software pro pokladní systém, PC pokladny s napojením EET.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Kavárna v příjemném prostředí s kvalitní italskou kávou
Chcete si vychutnat kvalitní italskou kávu a poklábosit s kamarádkou? Navštivte kavárnu Café Bar Rosso Nero ve Valašském Meziříčí - příjemné prostředí vám umožní si vychutnat každý doušek kávy.
Café Bar Rosso Nero
Autorizovaný distributor ložisek výrobců NTN-SNR a kvalitních ocelových ložisek společnosti ISB
Firma MDE-Diago s.r.o. z Brna je autorizovaným distributorem ložisek výrobce NTN-SNR využívaných v leteckém, automobilovém i energetickém průmyslu. Dodáváme také ložiska italské společnosti ISB
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly