Aktuální microsite

Stavby na klíč – stavební činnost – zednické práce
Provádíme zednické práce všeho druhu, stavební činnost a zednické práce na klíč - SPO-T centrum s.r.o., Česká Třebová
Zubní implantáty Praha – bezbolestně v lokální anestezii
Vadí Vám při úsměvu nebo mluvení neúplný chrup? V Dental Office H33 v Praze nabízí zavedení zubních implantátů bezbolestně v lokální anestezii.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výroba, prodej obytných vozů, automobilů
Komfort na dovolené pocítíte v obytném voze od firmy EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž. Naší činností je výroba a prodej obytných vozů, automobilů.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Přístrojové transformátory nízkého napětí
Přístrojové transformátory nízkého napětí vyrábí a prodává firma KPB INTRA s.r.o. Nejvyšší napětí soustavy 0.72 kV. Hodnota sekundárního proudu je 5 A nebo 1 A.
Správa nemovitostí SVJ a malých bytových družstev v Praze
Správa nemovitostí, údržba objektů, domovní služby, právní zastoupení, vedení účetnictví pro SVJ a malá bytová družstva realizuje Stavební bytové družstvo STAVBAŘ, družstvo, Praha.
Bezvýkopová kontrola kanalizace inspekční kamerou, tlakové čištění, zkoušky těsnosti kanalizace
Kontrolu stavu Vašeho potrubí bez nutnosti výkopů Vám poskytne společnost Gvoždík s.r.o. z Karlových Varů. Díky naší optické kameře zjistíme případné nedostatky i závady.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Prodej obkladových a podlahových palubek, terasových prken - kvalita za přijatelnou cenu
Obkladové a podlahové palubky i terasová prkna můžete zakoupit u firmy Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která se specializuje na dodávku veškerých stavebně truhlářských výrobků v ČR i na Slovensku.
Nadstandardní smuteční služby Praha včetně výdeje popela již tři hodiny po obřadu
Pohřební ústav Praha nabízí pozůstalým pomoc s organizací pohřbu nadstandardní služby včetně výdeje urny s popelem nebožtíka již tři hodiny po obřadu.
Investiční elektrotechnika, výroba rozváděčů, projektování elektrického zařízení
Komplexní činnost v oblasti investiční elektrotechniky provádí firma MANEL, spol. s r.o. ze Šumperka. Zajistíme projektování elektrického zařízení i výrobu a montáž rozváděčů všech druhů.
Odpadové hospodářství Praha – od poradenství po odvoz odpadů
Odborné konzultace a poradenství, přípravu plánů a samotný provoz odpadového hospodářství podle platné legislativy nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Tiskárny a multifunkční zařízení nejen pro řemeslníky - tiskárny Xerox do firem a podniků
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje ideální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy, řemeslníky i živnostníky. Navrhneme Vám optimální tisková řešení na míru.
Výroba kvalitního vinařského zařízení - nerezové nádrže, tanky, nádoby a sudy
Pro kvašení hroznového moštu nebo pro skladování vína si pořiďte kvalitní vinařské zařízení - nerezové nádrže, tanky, nádoby nebo sudy, které vyrábí firma UNICOM servis, spol. s r.o. u Hodonína.
Kominické práce – čištění, revize a kontrola komínu pro všechny druhy paliv
Veškeré kominické práce provedené dle platné vyhlášky – čištění, revize a kontrolu komínu pro všechny druhy paliv provádí společnost Stavby COMPLET s.r.o. v Moravskoslezském kraji.
Výroba pískovišť na dětská hřiště z přírodního masivu
Pískoviště na dětská hřiště z přírodního masivu Vám vyrobí certifikovaný výrobce dětských hřišť a herních prvků - společnost Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Nadčasové a designové osvětlení nejen do kuchyní ve světě světel
Pokud sháníte osvětlení do Vaší kuchyně a nemůžete najít to, které by Vás nadchlo na první moment, pak navštivte prodejnu Svítidla Bachman, kde si zaručeně vyberete.
Autocentrum Praha 9 – opravy, servis, údržba, mytí
Chcete mít veškeré služby pro Váš vůz od oprav, údržby, mytí, výměny autoskla nebo přezutí kol na jednom místě? Pak navštivte Autocentrum Jandovský v Praze.
Vyzkoušejte okenní systémy pro Vaše domovní dveře od nás
Pokud uvažujete o výměně okenních systémů také pro Vaše dveře, pak oslovte firmu IVAPLAST se sídlem v Ivančicích, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
Akvaristika a Teraristika Klatovy
Zajímáte se o akvaristiku nebo teraristiku? Chcete dokoupit zvířátka nebo krmivo? Navštivte specializovanou prodejnu Jaroslav Bořánek - ZOO Laguna, kterou naleznete v Klatovech.
Stanice technické kontroly Klatovy
Jste vlastníkem motorového vozidla? Je čas zajistit platnou STK Vašeho vozu? Navštivte stanici technické kontroly RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Pneumatické prvky - lineární pohony, pneumatické válce, vakuové systémy
Pneumatické prvky dodává do České republiky firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Pneumatické motory, válce, lineární pohony pneu, manipulátory a další.
Celní deklarace, kompletní celní služby, celní řízení, vedení účetnictví
Kompletní celní služby, celní deklarace, zastoupení klientů při celním řízení a jednání, vedení celních skladů realizuje Celní služby Neratovice, Zdeňka Karakülah.
Rodinné cukrářství, klasické, svatební i dětské dorty, lahodné zákusky v cukrárně Otovice
Příjemné chvíle s chutným zákuskem i hrnkem voňavé kávy prožijete v příjemné rodinné cukrárně v Otovicích. Velký výběr zákusků, dortů, cukroví a dalších výrobků.
Právní služby v oblasti občanského, rodinného, trestního, obchodního i finančního práva
Dobrou právnickou radu v různých právních odvětvích naleznete u advokátní kanceláře Moravcová Jaroslava, JUDr. z Pardubic. Postaráme se o to, abyste mohli plně využít svých občanských práv.
Reklamní kovové propisovací tužky - propisky Praha - včetně potisku ve vysoké kvalitě a krátké době
Společnost PRINTEK – ing. Petr Nachtman z Prahy nabízí široký výběr reklamních kovových propisovacích tužek či jiných propisek ve vysoké kvalitě včetně potisku loga v krátké dodací době.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha