Aktuální microsite

Vánoční trhy na zámku s rozsvěcením stromečku
Vánoční trhy s rozsvěcením stromečku s nádechem pohádkové atmosféry v prostředí zámku zažijete v areálu Hotel Zámek Valeč v Hrotovicích u Třebíče.
Prodej spojovacích materiálů - šrouby, matice, vruty, hmoždinky
Prodejna spojovacích materiálů HPmetal Zlín má dostatek zboží skladem - za příznivé ceny zde nakoupíte šrouby, matice, vruty a další spojovací materiál. Zákazníky máme převážně z regionu Zlínský kraj.
Montáž designových desek Stepwood krok za krokem - video
Jak správně namontovat designové desky Stepwood Vám krok za krokem poradí společnost FK dřevěné lišty – výrobce a prodejce designových dřevěných desek a dalších výrobků ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Iontový koncentrát – doplněk pro fyzicky zatěžované jedince
Hydrataci organismu a optimální přísun minerálů při zvýšené fyzické zátěži zajistí iontový koncentrát IONTIX od Klášterní officíny. Ideální doplněk pro fyzicky zatěžované jedince.
Nechte si u nás zhotovit dětské pokoje na míru, jak pro Vaše nejmenší, tak pro ty starší!
Uvažujete-li o modernizaci stávajícího dětského pokojíčku pro Vaše děti, pak oslovte právě nás – firmu Aleš Vít – výroba nábytku a splňte dětem jejich sen.
Výroba topných těles Jablonec nad Nisou - topné pásy, patrony, speciální zakázkové
Náš výrobní program je zaměřen na zakázkovou výrobu keramických topných těles, jsme český výrobce a dodavatel topných těles dle požadavků zákazníka - ELKOP Technik s.r.o. Jablonec nad Nisou
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.
Firemní vánoční večírek Praha - užijte si oslavu s kolegy z práce
Užijte si firemní vánoční večírek s Vašimi pracovními kolegy v našem pražském tříhvězdičkovém hotelu PRATOL.
Poradenské služby v oblasti veřejných zakázek, komplexní zpracování dokumentace
Cenné rady v oblasti veřejných zakázek naleznete u společnosti z Boskovic, WebSport & Consulting service, s.r.o. Pomůžeme s vyřízením veškerých dokumentů týkající se Vašich zakázek.
Obec Bernardov, vesnice se zemědělskou tradicí i bohatou historií, ležící na úpatí Železných hor
Obec Bernardov je malebná vesnice ležící poblíž Kutné Hory, jejíž první zmínka sahá až do roku 1680. Menší obec se zajímavou historií, kterou dokládá místní zvonička i památník padlých hrdinů.
Ocelové výrobky - ploché válcované plechy i pálení plechu - výroba na míru
Ocelové plechy klasické i vyrobené na míru můžete koupit u společnosti OCELSERVIS CZ. V oboru nákupu, prodeje a zpracování hutního materiálu podnikáme již řadu let, koupíte u nás kvalitní plechy pro ocelové konstrukce, plechy na tlakové nádoby i další ploché válcované výrobky - stačí si vybrat. Ocelové výrobky najdou uplatnění ve strojírenství, ...
Vánoce s produkty Braun - vše pro muže i ženy
Sháníte už dárky na Vánoce a stéle nevíte, čím své blízké obdarovat? S bohatým výběrem kvalitních produktů známé značky Braun z prodejny ELPEN-BRAUN v Praze jistě potěšíte muže i ženy.
Výprodej předváděcích vozů Seat-nový vůz se slevou
Pořiďte si ve výprodeji některý z předváděcích vozů Seat v autosalonu Araver CZ Vlčnov, Uherské Hradiště. Nový vůz se slevou má najeto minimum kilometrů. Byly použity pro předváděcí jízdy.
Chytrá kancelář – analýza a optimalizace tiskových procesů
Tiskněte chytře! Analýzu a optimalizaci tiskových procesů pro Vás po celé České republice zajistí brněnská společnost SPIN SERVIS s.r.o.
Přenosný, kompaktní, rychlý a přesný ruční spektrofotometr RapidMatch GO
Přenosný ruční spektrofotometr RapidMatch GO, identifikující i tmavé barvy, dodává společnost NEXA AUTOCOLOR. Seženete u autorizovaného prodejce AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov.
Autolaky JANOUŠEK
Studium mezinárodních a veřejných vztahů s maturitou
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. nabízí studentům možnost studia zaměřeného na mezinárodní a veřejné vztahy se zakončením maturitní zkouškou.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte dodavatele komponentů a dílů pro vzduchotechniku včetně nestandardních rozměrů? Spolehněte se na společnost ALIATECH Metal s.r.o. z Plzně, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Vánoční permanentka se slevou, dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru
Ambulance estetické medicíny AMEM Zlín má připraven skvělý vánoční dárek pro své zákazníky - nyní Vánoční permanentka se slevou 50% a dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru.
Topenářské práce Karlovy Vary
Potřebujete topenáře? Veškeré topenářské práce v bytech, domech, kancelářích nebo výrobních prostorách zajistí firma Petr Merha, Karlovy Vary.
Ochrana majetku a osob
Ochranu majetku a osob, ostrahu průmyslových i soukromých objektů nebo kvalifikovanou ostrahu v průběhu soukromých či jiných hromadných akcí zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Prodej kovoobráběcích strojů Písek
Potřebujete vybavit váš provoz nebo dílnu kovoobráběcím strojem? Společnost Ivana Hajná - SUNEX, s.r.o. z Písku prodává soustružnické automaty, brusky, frézky a soustruhy včetně náhradních dílů.
Kavárna, pražírna kávy - čerstvě pražená, kvalitní káva, domácí dezerty
Pražírna kávy JAMAI CAFE má novou kavárnu ve Zlíně. Pro hosty je připravena kvalitní káva, vždy čerstvě pražená a vynikající domází dezerty i limonáda.
Volné pracovní místo na pozici elektrikář, sanační specialista v Liberci
Mibag s.r.o. hledá do svého týmu nové kvalifikované zaměstnance na pozici elektrikář, sanační specialista. Pracoviště v jednom z měst: Praha, Brno, Liberec nebo Šumperk.
Prodejna se širokým sortimentem úklidových a ochranných pomůcek
Široký sortiment úklidových a ochranných pomůcek nejen pro domácí kutily naleznete v maloobchodní a velkoobchodní prodejně spojovacího materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky v Dačicích.
Průmyslové vysekávací nože - výroba sekacích nožů
Společnost Frema a.s. Zlín vyrábí mimo vstřikovacích forem i průmyslové vysekávací nože. Výroba sekacích nožů z kvalitní nástrojové oceli dle požadavků zákazníka.