Aktuální microsite

Zlatnická dílna - výroba snubních či zásnubních prstenů
Zlatnickou dílnu, která vyrobí snubní či zásnubní prsteny dle Vašich představ a přání, naleznete v okolí Kopřivnice a Nového Jičína ve Zlatnictví a svatebním salónu Adonis ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Prodej náhradních dílů pro domácí elektrospotřebiče Hradec - kvalitní náhradní díly
U nás nakoupíte přes malo – velkoobchod náhradní díly pro veškeré domácí elektrospotřebiče od českých a zahraničních značek - KTS - AME s.r.o. Nadeta Kosice, Hradec Králové.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Přístup do firemní sítě přes Internet – bezpečný a chráněný přístup
Umožněte svým zaměstnancům vzdálený přístup do firemní sítě odkudkoliv a kdykoliv přes internet. Kontaktujte společnost BROTEL, s.r.o. z Prahy, která tuto neocenitelnou službu nabízí.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Pracovní oděvy Mladá Boleslav
Široký sortiment kvalitních pracovních oděvů od rukavic, montérek, reflexních vest po obuv nabízí společnost Klíbr s.r.o. z Mladé Boleslavi.
Domovy pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna
Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna nabízí své sociální služby Domov klientům ve věku od 3 do 65 let se všemi stupni mentálního, tělesného i kombinovaného postižení.
Rozvodny vysokého napětí Karlovy Vary
Opravy, servis, údržbu a jiné odborné služby pro rozvodny vysokého napětí a jejich pozemky nabízí společnost OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů.
Ocelové výrobky Pardubice
Kvalitní ocelové výrobky jako jsou plechy pro nejrůznější využití, ocelové trubky svařované i bezešvé, uzavřené profily – jekly nebo kruhovou ocel koupíte jedině u společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o.
Kvalitní přírodní kosmetika pro Vaši krásu a zdraví
Prodejem kvalitní přírodní kosmetiky a dalších přírodních produktů, které jsou balzámem pro Vaše zdraví, se zabývá obchod Top-Vital se sídlem ve Žďáře nad Sázavou, kde Vám rádi poradí s výběrem.
Rychlá překládka a manipulace se zbožím díky vyrovnávacím můstkům
Společnost SPEDOS nabízí vyrovnávací můstky pro rychlou a plynulou překládku zboží. Manipulace se zbožím bude snadnější díky naším vyrovnávacím můstkům. Působíme také v okolí Olomouce.
Zážehový motor úsporný jako TDI díky hospodárnému mikrohybridnímu pohonu
Automobil VW Golf se zážehovým motorem, který je úsporný jako vznětový, ale za výrazně nižší pořizovací cenu. Představujeme hospodárný čtyřválec 1.5 TSI ACT BlueMotion.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Informační technologie, montáž školního rozhlasu a hodin - servis, dodávka, montáž
Potřebujete nové školní hodiny či rozhlas nebo na ně potřebujete udělat jen servis? Obraťte se na Unitel elektro, s.r.o. v Brně, která zajistí dodávku, montáž i opravy informačních technologií.
Elektronické bezpečnostní systémy poradenství a řešení na míru
Elektronické bezpečnostní systémy od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Poradenství a řešení na míru pro Vaši firmu.
Nerezové potrubní systémy pro farmacii, chemii a výrobu polovodičů
Nerezové potrubní systémy DOCKWEILER pro farmacii, biotechnologie, výrobu polovodičů na transport plynů a kapalin dodává BIBUS METALS s.r.o.
Míchací stroje pro míchání sypkých směsí, materiálů - homogenizátory
Homogenizátory jsou míchací stroje pro míchání sypkých směsí, materiálů a granulí. Výrobou pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl se zabývá firma NIRO-INOX spol. s r.o. v Zaječí.
Nenechte si ujet výkonný, lehký a elegantní skútr značky Yamaha NMAX 155
Výkonný, lehký a elegantní skútr značky Yamaha z řady NMAX 155 si můžete pořídit v motocyklové prodejně MOTOMO s.r.o., která sídlí v Jihomoravském kraji ve městě Hustopeče nedaleko Brna.
MOTOMO s.r.o.
Starému nábytku vdechneme nový život a eleganci pomocí čalounění a renovace
Pomocí čalounění a celkové renovace naši odborníci ze ZUZI Home design v Ostravě udělají z Vašeho starého nábytku nový a nádherný designový prvek do domácnosti, kavárny nebo čekárny.
Rezidenční, administrativní a komerční budovy – projekty a výstavba
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy se díky svým projektům výstavby rezidenčních, administrativních a komerčních budov stala nejobdivovanější firmou v oblasti nemovitostí CZECH TOP 100 2018.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Investiční zlato, stříbro, mince – na prodejně i před e-shop
Nenechávejte své peníze ztrácet na hodnotě a investujte do investičního zlata a stříbra ve formě mincí, které zakoupíte v eshopu nebo prodejně společnosti ANTIUM AURUM s.r.o. v Praze.
Zájezdová autobusová doprava, moderní autobusy
Zájezdovou autobusovou dopravu a moderní autobusy zajišťuje společnost JC Trans s.r.o., která se specializuje na nepravidelnou vnitrostátní a mezinárodní autobusovou přepravu.
Stříhání plechu Tachov
Neobejde se Vaše výroba bez na míru nastříhaného plechu? Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova se díky svému modernímu vybavení o vaši zakázku postará.
Kroužkové a pákové mechanismy do pořadačů - výroba
Společnost INTERKOV spol. s r.o. z Benešova nad Ploučnicí se zabývá výrobou kroužkových a pákových mechanismů do pořadačů pro tuzemský a zahraniční trh.
Elektrokotle, kvalitní automatické kotle, výroba a prodej kotlů
Kvalitní elektrokotle 8-30 kW, automatické kotle na uhlí, výroba a prodej kotlů a krbových kamen od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku Jihomoravského kraje.
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy, markýzy u verandy. Kompletní dodávka s montáží
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy od firmy WIDOMA s.r.o. Vás mile překvapí svým jedinečným provedením, snadnou údržbou a komfortními doplňky.
Velký výběr cyklo oblečení – bundy, dresy, kalhoty, rukavice, trika od Maloja a Castelli
Cyklistická sezóna je v plném proudu. Než vyrazíte na cesty pořiďte si u firmy Bicykly.cz Ostrava kvalitní cyklo oblečení, cyklo trika, bundy, kalhoty, dresy, rukavice značek Maloja a Castelli.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.