Aktuální microsite

Pyžama, noční košile, zástěry
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí šití kvalitních pánských pyžam, dámských nočních košil a zástěr především pro nemocnice nebo domovy seniorů.
Logistické centrum Domažlice - distribuce brýlí
Více než půl milionu zakázek za rok odbaví logistické centrum brýlí MP Group Logistics Center s.r.o. v Domažlicích a postará se tak distribucí brýlí do prodejních míst po celé Evropě.
MPG Logistics s.r.o.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Dětské kočárky, postýlky, autosedačky a další potřeby pro děti a maminky
Nově otevřená prodejna Kočárky Brod se specializuje nejen na dětské kočárky, ale také autosedačky, dětské postýlky a další potřeby pro děti a maminky. Kamenná prodejna je přímo v Uherském Brodu.
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Tekuté biopsie – zkumavka pro odběr a přepravu krve
Laboratorní vybavení pro zpracování tekuté biopsie, odběr, přepravu a skladování žilní plné krve a zachování cirkulující bezbuněčné DNA nabízí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Bezpečnostní mříže, certifikované zabezpečovací zábrany a systémy TETRA Security
Certifikované bezpečnostní mříže, bezpečnostní zábrany a systémy včetně dopravy a odborné montáže nabízí společnost TETRA Security, s.r.o. z Úval u Prahy.
Revitalizace bytových a panelových domů Česká Lípa – renovace, zateplování, sanace
Nabízíme kompletní stavební činnost, která zahrnuje regenerace panelových domů a zateplování objektů - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa
Velkoplošný tisk - potisk kovů, plastů, papíru, plátna, dřeva, lamina
Firma V PRINT z regionu Zlín se zabývá velkoplošným tiskem. Využívá technologii digitálního tisku a sítotisku pro potisk kovů, plastů, plátna, vlajkoviny, papíru, dřeva, lamina.
Kvalitní podlahové rošty – svařované SP a XSP rošty nebo lisované P a XP rošty
Firma NOVING ROŠTY s.r.o. dodává za příjemné ceny kvalitní podlahové rošty – svařované SP a XSP nebo lisované P a XP rošty – vhodné k obytným budovám, do průmyslových a administrativních objektů, atd.
Plechové střešní krytiny - pozinkované, hliníkové, trapézové plechy, střešní šablony
SALVATOR STŘECHY s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro stavbu a rekonstrukci střech. Nabízíme kvalitní plechové krytiny, pozinkované, hliníkové, trapézové plechy a střešní šablony v Kroměříži a okolí.
Dvouhmotové setrvačníky pro všechny osobní, dodávkové a nákladní automobily
Firma Václav Majewski se zabývá prodejem, restaurováním a repasí setrvačníků v Opavě, Ostravě a okolí. Prodáváme dvouhmotové setrvačníky pro všechny osobní, dodávkové a nákladní automobily.
Povrchová úprava kovů Kolín - Kovoobrábění kovů a povrchové úpravy Kolín, Kutná Hora, Poděbrady
V oblasti kovoobrábění uspokojíme každého zákazníka. Na základě přání zákazníka se nezaměřujeme jen na kovoobrábění, ale i na povrchovou úpravu kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Využijte naší akční nabídky na kuchyňské sety do konce ledna 2019!
Sháníte-li příslušenství do kuchyně, pak navštivte prodejnu nábytku KAFKA & ŠUBA, v.o.s., protože u nás zrovna probíhá akční nabídka na tento sortiment.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Změkčovací zařízení Praha – s nepřetržitou dodávkou vody
Způsobuje Vám tvrdá voda problémy a hledáte výkonné změkčovací zařízení? Společnost AQUA Cleer s.r.o. se sídlem v Praze Vám poradí a dodá změkčovače vody podle Vašich požadavků.
Interierové celoprosklené dveře a stěny Pardubice - Kompletní dodávky interiérových celoprosklených stěn a dveří
Pro své zákazníky zajišťujeme kompletní dodávky interiérových celoprosklených stěn a dveří - ATECH Bohemia a.s.
Jedinečné superbiky ENERGICA – elektro cafe racer, nakedbike
Zcela unikátní elektrické superbiky ENERGICA naleznete u prodejce AUTONOVA BRNO s.r.o. a na www.e-motobrno.cz. ENERGICA, to je skvělá kvalita a jedinečný design motocyklů nakedbike, cafe racer.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme odvoz autovraku zdarma
Společnost Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. Činnost zajišťuje pro zájemce z regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Odvoz autovraku realizujeme zdarma.
Zimní údržba komunikací II. a III. tříd – plužení, posyp, úklid
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy provádí zimní údržbové práce na komunikacích II. a III. tříd pro udržení jejich bezpečnosti a sjízdnosti.
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Informativní prohlídky o technickém stavu silničního vozidla Plzeň
Kupujete nebo prodáváte auto a chcete znát jeho skutečný technický stav? Nebo máte podezření na nějakou závadu? Pak žádejte informativní prohlídku pro silniční vozidla u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Výroba a prodej sněhových fréz Chrudim – snadné odstranění sněhu a ledu ze silnic a chodníků
Zabýváme se výrobou a prodejem veškeré komunální techniky včetně sněhových fréz s příslušenstvím - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim