Aktuální microsite

INSIS, informační systém pro pojišťovací společnosti, softwarový nástroj pro řízení pojišťovny
Využijte produkty společnosti DCB Actuaries and Consultants s.r.o., která Vám poskytne kompletní client servis v oblasti pojišťovnictví. Společně nalezneme komplexní řešení Vašeho záměru.
Kamenný koberec, oblázkové podlahy. Kamenné koberce přímo od výrobce
Kamenný koberec do interiéru. Oblázkové podlahy říční, mramorové, mix i perleťové. Kamenné koberce přímo do výrobce firmy Profistone s.r.o.
Bezpečný a spolehlivý informační SW pro administraci penzijních fondů ALFA SYSTÉM
S administrací velkého počtu pojištěnců Vám bude ochotně nápomocná společnost DCB Actuaries and Consultants s.r.o. z Brna, která pokryje kompletní platformu pro administraci penzijního fondu.
Kvalifikace a validace výroby léčiv
O kvalifikaci a validaci procesů výroby produktů převážně ve farmaceutickém průmyslu se postará odborná česká společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Geologické práce Ústí nad Labem
Kompletní a odborné geologické práce včetně hydrogeologie a sanační geologie nabízí firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí nad Labem.
Pohřební služba Děčín
Kompletní pohřební služby po celém území České republiky včetně převozu zesnulých zajistí Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína.
Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Lepenkové krabice s klopami na míru - transportní obaly pro bezpečnou přepravu zboží
Nakupujte kvalitní lepenkové krabice s klopami u společnosti Akart CZ spol. s r.o. z Vlašského Meziříčí, která Vám je vyrobí na míru podle Vaších potřeb a požadavků.
Zpracování účetnictví pro firmy, vedení daňové evidence pro OSVČ
Zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence pro firmy i OSVČ, účetní uzávěrky, evidence majetku, přehledy provádí účetní Monika Rajská v Opavě.
Zpracování daňových přiznání k DPH, dani z příjmu, silniční daně
Účetní kancelář Moniky Rajské v Opavě se zabývá zpracování daňových přiznání k DPH, dani z příjmu, převodu nemovitostí, silniční daně a zastupování klientů na úřadech.
Vedení mzdové a personální agendy, zastupování firmy na úřadech
Vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd, odvodů, ročního zúčtování daní, zhotovení smluv, zastupování firmy na úřadech provádí účetní Monika Rajská, Opava.
Přísady do paliva pro dieselové motory METANOVA SEL, pro dopravu. Prodej, eshop
Přísady do paliva pro dieselové motory METANOVA SEL, pro dopravu, kvalitní přísady zamezující zamrznutí vody v palivovém systému od firmy METANOVA CZ.
METANOVA
V rodinném řeznictví akce na domácí uzeniny, kvalitní maso - vše bez dochucovadel
Využijte akce, kterou připravilo řeznictví a uzenářství Aleš Košař - Zlínský kraj. Zakoupíte u nás kvalitní maso, domácí uzeniny, pomazánky. Na prodejně Otrokovice v akci vepřový bok s kostí, klobásy.
Výroba a prodej sudů Ústí nad Labem – bezpečná doprava a skladování
Výrobu a prodej sudů pro bezpečnou dopravu a skladování výrobků petrochemického, farmaceutického i potravinářského průmyslu nabízí společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem.
STK Nepomucká s.r.o. Plzeň
Vlastníte osobní nebo užitkové vozidlo? Jste z Plzně a okolí? Pak využijte online objednání volného termínu prohlídky u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Maturitní obory - cestovní ruch, hotelnictví, příjímací řízení
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí 2 kolo přijímacího řízení ke studium na maturitních oborech cestovní ruch a hotelnictví.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Nové, ojeté vozy, autodíly, Škoda, VW, Seat-prodej, servis
V nabídce firmy ARAVER CZ Uherské Hraditě najdete nejen nové, ale i ojeté vozy Škoda, VW, Seat a autodíly uvedených značek. Poskytujeme servis v paketových cenách.
Karosářské a lakýrnické práce. Autoklempíř pro Třebíč a Vysočinu
Karosářské a lakýrnické práce od firmy Horácké autodružstvo v Třebíči budou tou nejlepší volbou. Autorizovaný servis provede kompletní péči o vaše auto k Vaší vysoké spokojenosti.
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Stavební rekonstrukce domů a bytů, vestavby, nástavby, elektroinstalace
Stavební rekonstrukce bytů a rodinných domů, půdní vestavby a nástavby, protipožární zabezpečení, zelené střechy, zateplení střech realizuje stavební firma Outline, s.r.o.
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.
Manažerský informační systém pro zdravotnictví MIS AUDIS pro efektivní řízení nemocnic
Ideální řešení v oblasti zdravotnictví, pojišťovnictví i penzijních fondech Vám navrhne společnost DCB Actuaries and Consultants s.r.o. se sídlem v Brně. Administrativní systém šitý přímo na míru.
Polyetylenová parotěsná zábrana zn. Ekopar pro ploché střechy, výhradní distribuce pro ČR a SR
Kvalitní stavební materiál pro Vaši střechu Vám zajistí společnost LS Systém CZ, s.r.o. z Lomnice nad Popelkou. Pořiďte si parozábranu EKOPAR s maximální voděodolností a regulací průniku vody.
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.
Prodej nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství
Výrobou a prodejem kvalitních nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství se zabývá přední český dodavatel, společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně.