Aktuální microsite

Firemní akce, konference i vánoční večírky poblíž Prahy - Říčany
Hledáte ideální prostředí, kde uspořádat firemní akci či přímo vánoční večírek?
Systém vnitřní kanalizace Praha – odvedení odpadních vod z budovy ke kanalizační přípojce
Naši odborníci ze společnosti Voluma s.r.o. z Prahy navrhnou funkční systém vnitřní kanalizace sloužící k odvedení odpadních vod z umyvadel, toalet, dřezů, ale dokonce i z okapů z budovy.
Při výměně autoskla dálniční známku ihned přelepíme - nečekejte na leden
Otálíte s výměnou poškozeného autoskla kvůli platné dálniční známce? Společnost AUTOSKLO SERVIS CZ s.r.o. v Praze Vám ihned při výměně autoskla přelepí Vaši dálniční známku bez znehodnocení.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Sociální služba Praha - pro dospělé osoby s afázií po cévních mozkových příhodách nebo úrazech mozku
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky v Praze provozuje sociální službu pro dospělé osoby s afázií a klienty po cévních mozkových příhodách, úrazech mozku formou denního stacionáře.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Nabídka na realizace plynovodů, vodovodů a kanalizací Praha
Společnost REVIS - Praha, spol. s r.o. se zabývá realizací staveb plynovodů, vodovodů a kanalizací s důrazem na využití moderních technologií a vyškolených odborníků.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.
Zámečník Praha, nonstop – otevírání dveří, výměna zámků, poradenství
Zaseknuté dveře? Vyloupený byt a potřeba namontovat nový zámek? Ztracené klíče? Volejte nonstop Zámečnictví Praha 3 - Jiří Růžička, číslo si raději ihned uložte do telefonu.
Detekce plynu Plzeň
Máte doma plynový sporák? Topíte plynem? Neriskujte život a oslovte společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o., která se zabývá prodejem a instalací přístrojů sloužících k včasné detekci úniku plynu.
Spojky potrubí Liberec -  3 rozdílné systémy spojování potrubí
Jsme dodavatelem systémů spojování potrubí od firmy LOGSTOR, které jsou optimalizovány pro rozdílné potřeby a požadavky - POLYNET s.r.o. Liberec
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Těsnící límce Praha – pohodlná nakládka a vykládka nákladu z nákladních automobilů
Hledáte způsob, jak zabezpečit pohodlnou nakládku a vykládku nákladů z nákladních automobilů? Kontaktujte firmu Novaferm s.r.o. z Prahy, která dodává těsnící límce do vratových otvorů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Obchodní partner pro Dolní Rakousko - Ecoplus International
Spolupráce na mezinárodní úrovni s obchodními partnery ze spolkové země Dolního Rakouska je intenzivně podporována hospodářskou agenturou Ecoplus International Tschechien s.r.o.
Průmyslové armatury, pohony, ventily a klapky, nožová šoupátka, prodej, oprava
Průmyslové armatury, pohony, ventily a klapky, nožová šoupátka nabízí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. z Nového Města nad Metují. Provádí servis i opravy.
Nouzové otevírání dveří, bytů v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice a výroba klíčů, autoklíčů, opravy zámků
Pokud nutně potřebujete službu Nouzové otevírání dveří v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice, obraťte se na firmu SYMO-Jiří Moučka. Provádíme i opravy zámků a výrobu nových klíčů i autoklíčů.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce na Prostějovsku
Instalace vody, topení a plynu, rozvody potrubí odpadů, montáž radiátorů, kotlů, bojlerů, baterií, vybavení koupelen a WC realizuje společnost Zdeněk Čtvrtníček - instalatérské práce.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Biofiltry a pračky pro čištění vzduchu s vysokou účinností při průmyslovém využití
O kompletní servis biofiltrů a praček pro čištění vzduchu pro průmyslové využití od projekce po montáž se postará společnost POLA Neratovice s.r.o.
Vánoční dárky pro vaše zaměstnance s logem firmy
Vánoční dárky jako jsou hrnky s logem firmy, či jiným motivem, kalendáře stolní, nástěnné, diáře na příští rok můžete objednat u společnosti Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Stavební firma Ústí nad Labem
Hledáte v okolí Ústí nad Labem spolehlivou stavební firmu? Pak se spolehněte na společnost ART Stav, s.r.o., která nabízí své služby při novostavbách i rekonstrukcích.
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Rekonstrukce bytu i nebytových prostor na míru – od návrhu po realizaci
Máte před sebou plánovanou rekonstrukci bytu, kanceláře nebo nebytového prostoru? Oslovte společnost Scorra spol. s r.o. z Prahy, kde se postarají o vše od návrhu po samotnou realizaci.
Epilátory a depilátory jsou ideálními dárky pro ženy Praha
Každá žena chce být pro svého muže krásnou. Už dávno se nejedná pouze o pečování o vlasy a obličej, které jsou viditelné na první pohled.
Pouzdro na brýle jako stylový doplněk - Liberec
Nosit brýle v dnešní době není handicapem, ani žádnou ostudou. Člověk má v obchodech k dispozici velký výběr, nejen co se obrouček týče, ale také pokud se jedná o pouzdra na brýle. Zákazník si volí přesně podle toho, co k němu sedí. V podstatě dnes brýle bereme jako módní doplněk a součást osobního stylu. K hezkým brýlím pak dozajista patří také ...
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, vysoká kvalita zpracování
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, robotické a ruční svařování, CNC řezání laserem, CNC ohraňování, lisování a vrtání od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - vysoká kvalita zpracování.