Aktuální microsite

Rozvodnicové skříně RZA  - větší prostor pro kvalitu
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a nabízí kvalitní rozvodnicové skříně RZA s větším prostorem.
Test kol před koupí Tábor
Aby investice do jízdního kola přinesla opravdovou radost z jízdy, nabízí firma Bikespace z Tábora možnost testování a vyzkoušení celé řady modelů jízdních kol před samotným zakoupením.
Lékárenská péče Suchdol nad Lužnicí
Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí nabízí nejen široký sortiment léků na předpis i volně prodejných, ale především plnohodnotnou lékárenskou péči a poradenství při výběru.
Výroba stavební mechanizace Ústí nad Orlicí -  kvalitní profesionální stavební mechanizace za dostupnou cenu
Zabýváme se výrobou profesionální stavební mechanizace se záměrem proniknout na zahraniční trh zejména do Evropy, Ruska, USA a Austrálie - PROGRESSA s.r.o. Ústí nad Orlicí
Tónování autoskel - rychlá montáž autofólie za 2-3 hodiny
U společnosti AUTOSKLO TRUMF si můžete domluvit tónování autoskel. Montáž autofólie je rychlá, za 2-3 hodiny je vůz připraven. Služby poskytujeme převážně v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o. nabízí alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace a dalších provozoven a zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů
Společnost Porgest, a.s. vám poskytne profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů.
Tvaroh, jogurty, máslo a smetana pro restaurace a gastro zařízení vyrobené poctivou recepturou
Kvalitní a čerstvé. Takové jsou mléčné produkty vyráběné podle poctivé receptury, jejichž velkoobjemovou dodávku pro restaurace ve Znojmě a Mikulově zajišťuje společnost JIMA-SPOL s.r.o.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký nově i v Jablůnce - vždy čerstvé maso a kvalitní uzeniny
Navštivte novou pobočku řeznictví a uzenářství Jana Černockého v jablůnce a vyberte si kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, lahodné masné tradiční speciality a čerstvé maso z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Pomocník při úklidu silnic a chodníků - prodej kvalitních košťat z tvrdého dřeva
Výrobou a prodejem kvalitních košťat z tvrdého bukového dřeva se zabývá společnost Tekas, s.r.o. Naše košťata se stanou vaším nejlepším pomocníkem při úklidu silnic a chodníků.
Velkoobchod hovězího a vepřového masa, uzenin, e-shop
Zásobování restaurací, velkoobchod hovězího, telecího a vepřového masa, masných výrobků, uzenin, salámů, párků zajišťuje řeznictví s e-shopem Amaso CZ, s.r.o., Praha 1.
Profesionální a farmářská zahradní i komunální technika, e-shop
Zahradní a komunální technika pro profesionály i farmáře, dovoz a prodej sněžných fréz, zametacích kartáčů, sekaček, pil, rotavátorů zajišťuje GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o., Vizovice.
Prodej nových vysokozdvižných vozíků, opravy, repasování VZV
Nové a repasované vysokozdvižné vozíky, aktuální nabídka na webu, opravy, servis, diagnostika a technické prohlídky VZV zajišťuje Zdislav Taňcula – HURT, okres Karviná.
Výhodný nákup kombinovaných a elektrických ohřívačů vody Tatramat přes Eshop
Tradiční dodavatel koupelnového vybavení a vodoinstalačního materiálu - kombinované a elektrické ohřívače vody Tatramat - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Výhodná kotlíková dotace pro snížení znečištění ovzduší 2014 – 2020
Podpořte zdravé životní prostředí s kotlíkovou dotací 2014 – 2020 – výměna stávajících kotlů za nové a účinné kotle - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Výroba pracovních rukavic, prodej ochranných pracovních pomůcek OOPP
Společnost POMAX CZ Zlín se zabývá výrobou a prodejem pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek OOPP pro různé profese. Mnoho odběratelů máme v regionu Zlínský kraj, dodáváme však po celé ČR.
Nejnovější, módní trendy - slušivé oblečení za výhodné ceny z butiku
Z Butiku Vladimíra Čožíková Zlechov u Uherského Hradiště pořídíte za výhodné ceny slušivé oblečení ve velikosti 34 - 62. Najdete zde nejnovější módní trendy, co sluší všem.
Čištění kanalizací, potrubí i domovních odpadů, kamerové prohlídky potrubí
Kvalitní vyčištění kanalizace, odpad u WC či vany Vám zajistí společnost Petr Skoták z Jedovnice. Naše vysokotlaká technika si spolehlivě poradí i s hrubými usazeninami.
Odlehčovací sociální pobytová služba pro seniory a osoby s mentálním postižením
O Vaše blízké v pokročilém věku i o osoby s mentálním postižením se ochotně postarají v instituci Centrum sociálních služeb Lukavec z okresu Pelhřimov. Staráme se o naše klienty s láskou a vlídností.
Návrh a realizace květinové výzdoby interiérů hotelů, obchodních center, škol nebo kanceláří
Firma Matouš Hydroponie z Prahy nabízí celkovou péči o květinovou výzdobu interiéru u vás v kanceláři, hotelu, obchodním centru nebo nemocnici - návrh, realizace, údržba.
Rekonstrukce objektů Jičín - stavební, zednické práce, zednictví
Provádíme komplexní stavební a zednické práce, realizujeme rekonstrukce objektů dle přání zákazníka - L-M stavební práce - Luboš Měšťan Jičín
Kvalitní oprava značkových vozů snadno, rychle a bez starostí
Komplexní servisní služby poskytuje kvalitní autoopravna Autodružstvo Znojmo. Vaše automobily značek Renault, Dacia a Škoda opravíme snadno, rychle a bez starostí.
Veterinární klinika a ordinace v Liberci  - pro malá i větší zvířata
Naše klinika poskytuje komplexní veterinární péči včetně povinného očkování a čipování zvířat - Veterinární klinika Hanychov
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Zakázková výroba nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely
Zakázkovou výrobu nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely svěřte do rukou zkušené truhlářské dílny – Nábytek Aleš Vít se sídlem v Ivančicích u Brna.