Aktuální microsite

Velkoobchod hovězího a vepřového masa, uzenin, e-shop
Zásobování restaurací, velkoobchod hovězího, telecího a vepřového masa, masných výrobků, uzenin, salámů, párků zajišťuje řeznictví s e-shopem Amaso CZ, s.r.o., Praha 1.
Profesionální a farmářská zahradní i komunální technika, e-shop
Zahradní a komunální technika pro profesionály i farmáře, dovoz a prodej sněžných fréz, zametacích kartáčů, sekaček, pil, rotavátorů zajišťuje GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o., Vizovice.
Prodej nových vysokozdvižných vozíků, opravy, repasování VZV
Nové a repasované vysokozdvižné vozíky, aktuální nabídka na webu, opravy, servis, diagnostika a technické prohlídky VZV zajišťuje Zdislav Taňcula – HURT, okres Karviná.
Výhodný nákup kombinovaných a elektrických ohřívačů vody Tatramat přes Eshop
Tradiční dodavatel koupelnového vybavení a vodoinstalačního materiálu - kombinované a elektrické ohřívače vody Tatramat - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Výhodná kotlíková dotace pro snížení znečištění ovzduší 2014 – 2020
Podpořte zdravé životní prostředí s kotlíkovou dotací 2014 – 2020 – výměna stávajících kotlů za nové a účinné kotle - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Výroba pracovních rukavic, prodej ochranných pracovních pomůcek OOPP
Společnost POMAX CZ Zlín se zabývá výrobou a prodejem pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek OOPP pro různé profese. Mnoho odběratelů máme v regionu Zlínský kraj, dodáváme však po celé ČR.
Nejnovější, módní trendy - slušivé oblečení za výhodné ceny z butiku
Z Butiku Vladimíra Čožíková Zlechov u Uherského Hradiště pořídíte za výhodné ceny slušivé oblečení ve velikosti 34 - 62. Najdete zde nejnovější módní trendy, co sluší všem.
Čištění kanalizací, potrubí i domovních odpadů, kamerové prohlídky potrubí
Kvalitní vyčištění kanalizace, odpad u WC či vany Vám zajistí společnost Petr Skoták z Jedovnice. Naše vysokotlaká technika si spolehlivě poradí i s hrubými usazeninami.
Odlehčovací sociální pobytová služba pro seniory a osoby s mentálním postižením
O Vaše blízké v pokročilém věku i o osoby s mentálním postižením se ochotně postarají v instituci Centrum sociálních služeb Lukavec z okresu Pelhřimov. Staráme se o naše klienty s láskou a vlídností.
Návrh a realizace květinové výzdoby interiérů hotelů, obchodních center, škol nebo kanceláří
Firma Matouš Hydroponie z Prahy nabízí celkovou péči o květinovou výzdobu interiéru u vás v kanceláři, hotelu, obchodním centru nebo nemocnici - návrh, realizace, údržba.
Rekonstrukce objektů Jičín - stavební, zednické práce, zednictví
Provádíme komplexní stavební a zednické práce, realizujeme rekonstrukce objektů dle přání zákazníka - L-M stavební práce - Luboš Měšťan Jičín
Kvalitní oprava značkových vozů snadno, rychle a bez starostí
Komplexní servisní služby poskytuje kvalitní autoopravna Autodružstvo Znojmo. Vaše automobily značek Renault, Dacia a Škoda opravíme snadno, rychle a bez starostí.
Veterinární klinika a ordinace v Liberci  - pro malá i větší zvířata
Naše klinika poskytuje komplexní veterinární péči včetně povinného očkování a čipování zvířat - Veterinární klinika Hanychov
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Zakázková výroba nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely
Zakázkovou výrobu nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely svěřte do rukou zkušené truhlářské dílny – Nábytek Aleš Vít se sídlem v Ivančicích u Brna.
Lopaty na sníh, radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika  Brno
Lopaty, hrabla na sníh, radlice, sypače, shrnovací radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika a další příslušenství od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost Brno
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost, prodej lopat, sněhové radlice a sněhové frézy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Lymfodrenáže CONTOUR UP - odbourání tuků, celulitidy, zpevnění těla, odstranění otoků nohou
Studio NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj CONTOUR UP pro lymfodrenáže, který pomáhá k zpevnění těla, odbourání tuků, odstranění celulitidy i řešení otoků nohou.
Obec Stružná na Karlovarsku, aktivní vesnice, součást svazku obcí Slavkovský les
Klidné místo k bydlení disponující vlastní hasičskou zbrojnicí, zrekonstruovanou obřadní síní i školkou naleznete v obci Stružná. Vesnice s bohatým kulturním i sportovním životem.
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Špaldová mouka celozrnná -  prodej zdravých výrobků, mouky
Špaldová mouka celozrnná k přípravě celozrnného pečiva nebo k zahušťování pokrmů - prodej zdravých výrobků, mouky od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Výroba, dovoz a montáž okenních doplňků – parapetů, rolet, sítí proti hmyzu a žaluzií
Široký výběr okenních doplňků, jako jsou parapety, rolety, sítě proti hmyzu a žaluzie, naleznete ve společnosti IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích na brněnsku
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní, drticí a třídicí lžíce renomovaného výrobce společnosti MB Crusher nabízí firma RENOMAG spol. s r.o.
Geodetické a geologické práce - zeměmeřičství, skenování GIS a projekční práce
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína poskytuje kompletní geodetické a geologické práce v okolí Hodonína a po celé jižní Moravě. Provede pro Vás zeměměřičství, kartografické práce a další.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, opravy a servis Hradec Králové
Instalatérské práce, revize, opravy a servis, rozvody topení, plynu, vody a odpadů, instalace kotlů, solárů, tepelných čerpadel, bojlerů zajišťuje Pavel Doležal, okres Hradec Králové.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové