Aktuální microsite

Dětský domov se základní školou, jídelnou a sportovišti na Příbramsku
Dětský domov, základní škola, jídelna, tělocvična, hřiště na Příbramsku, celoroční provoz s komplexní péčí a citlivým přístupem pro děti se zanedbanou výchovou.
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Pracovní oděvy a pracovní obuv pro každého - online na e-shopu
Pracují-li vaši zaměstnanci na stavbě, v autodílně nebo v jakékoli výrobně, pak jistě potřebují kvalitní pracovní oděvy a obuv, kterou seženete ve firmě PALIČKA.
Certifikační programy technického personálu - akreditovaný certifikační orgán
Akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí certifikační programy určené pro technický personál.
Kvalitní vozy značky SUZUKI Jablonec nad Nisou - nové i bazarové automobily
Nabízíme prodej nových a bazarových vozů značky SUZUKI, jsme autorizovaný dealer kvalitních vozů, prodej a servis - AUTOCENTRUM FICS s.r.o. Jablonec nad Nisou
Půdní kondicionér TerraCottem - výživa pro zlepšení růstu rostlin
Půdní kondicionér TerraCottem jako účinný prostředek pro optimální růst a výživu rostlin lze použít při výsadbě stromů či keřů, květinových záhonů i při zalesňování.
Obkladová skla jsou nejlepší kalená skla s vysokou odolností
Obkladová skla - moderní prvek který skvěle zapadne do interiéru kuchyně, praktické a velice odolné sklo - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Kompletní péče o pleť v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín
Zaměstnanci v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín se profesionálně postarají o Vaši pleť o obličej i tělo. Dopřejte si tu nejlepší péči a ošetření kvalitní kosmetikou.
Úprava pozemku pro přípravu postavení velkoplošných stanů a party stanů Praha
Nemůžete si dovolit pořádání velké akce a postavení party stanu z důvodu nerovného terénu? Společnost M.P.M., spol. s r.o. z Prahy nabízí úpravy pozemku pro přípravu stavby velkoplošných stanů.
Dveře Hörmann včetně doplňků nově v showroomu ZAHRADNÍK PARKET
Vybíráte interiérové dveře do Vašeho bytu nebo kanceláře? V showroomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. v Praze 6 nabízí nově kvalitní a designově zajímavé dveře značky Hörmann včetně doplňků.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Zimní servisní prohlídka vozu Škoda za bezkonkurenční ceny
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Škoda a poskytuje také kvalitní servisní služby za bezkonkurenční ceny.
Celoprosklená letní zahrada s posuvným terasovým přístřeškem
Společnost WIDOMA s.r.o. dodává kvalitní celoprosklené terasové přístřešky s patentovaným posuvným systémem, které se snadno udržují a jsou jednoduché na manipulaci.
Výroba vlnovcové, vinuté hadice Opava
Firma Witzenmann Opava, spol. s r.o. vyrábí vlnovcové a vinuté hadice s různými typy zakončení.
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daní
Daňový poradce Ing. Jana Polívková, Vlašim se zabývá zpracováním všech typů daní, DPH, vedení účetnictví a daňové evidence pro firmy, OSVČ a organizace.
Dekorační a zatemňující závěsy prodej Praha – výběr látky přímo u zákazníka
Širokou nabídku látek pro ušití dekoračních a zatemňujících závěsů včetně možnosti výběru přímo u zákazníka nabízí firma Ladislav Daněk se sídlem v Praze.
Záclony - Ladislav Daněk
Dodávka a montáž dřevěných pergol i zastřešeného garážového stání Hradec Králové
Kompletní dodávka pergol. Stavbu pergol provádíme ze sušených smrkových hoblovaných KVH hranolů - Jaroslav Nálevka Dolní Přím
Eutanazie zvířat - bezbolestné uspání u Vás doma provede veterinář
Veterinární ambulance MVDr. Keňová ve Zlíně i Otrokovicích provádí i eutanazie zvířat. Bezbolestné uspání zvířat provede po domluvě veterinář přímo u Vás doma.
Kachle pro kachlová kamna Šumava
Keramické kachle pro kachlová kamna, repliky, krby a sporáky v mnoha provedeních vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané na Šumavě.
Zubní implantáty, výplně v barvě zubu-centrum estetické stomatologie
Zubní implantáty i estetické výplně v barvě zubu si můžete nechat zhotovit v Centru estetické stomatologie MUDr. Chajruševa Zlín a Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Barelová voda do kanceláří Praha - distributor Šumavský pramen – svěží a chutná
Svěží a chutnou barelovou vodu nejen do kanceláří od distributora Šumavský pramen Vám zajistí Z-Market; Food Delivery Service z Prahy.
Systém Redcord a metoda Neurac – léčebná rehabilitace a efektivní cvičení proti bolesti
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě využívá terapeutickou a léčebnou metodu Redcord a Neurac, která je efektivní pro všechny věkové kategorie.
Pozemní stavby – projektové práce
Projektové práce pro hladký průběh jakékoliv pozemní stavby nabízí autorizovaný inženýr Ing. Tomáš Novotný z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Designová, tichá tepelná čerpadla Octopus - úsporné řešení vytápění, dotace z programu Zelená úsporám
Společnost Active elements s.r.o. z regionu Zlín se zaměřuje na úsporné řešení vytápění. Dodává designová tichá tepelná čerpadla Octopus, na která je možné získat dotaci z programu Zelená úsporám.
Dávkovací stanice chemikálií Praha – uzpůsobena charakteru provozu
Společnost AQUA Cleer s.r.o. sídlící v Praze nabízí dávkovací stanice, které jsou bezporuchové a jejichž dodávka je zcela uzpůsobena zadání a charakteru jejich provozu.
Osmileté Gymnázium Mladá Boleslav – 6. nejlepší v celé ČR
Osmileté Gymnázium Mladá Boleslav se všeobecným zaměřením připravuje své studenty pro úspěšné absolvování zkoušek na vysoké školy.