Aktuální microsite

Návrh květinové výzdoby interiéru Praha – pro zkrášlení každého prostoru
Profesionální služby návrhu květinové výzdoby do všech typů interiérů a péče o tyto květiny nabízí firma Matouš Hydroponie z Prahy.
Klasický drátový nebo bezdrátový alarm prodej Praha – spolehlivá ochrana majetku
Váháte nad vhodným způsobem zabezpečení Vašeho majetku? Poradí Vám ve společnosti MACOM SECURITY s.r.o. se sídlem v Praze, kde prodávají klasické drátové i bezdrátové typy alarmů.
Revizní dvířka a větrací mřížky značky HACO – prodej
Revizní dvířka pro zakrytí stavebních otvorů a větrací mřížky do exteriéru i interiéru značky HACO zakoupíte v okolí Dačic a Telče v prodejně stavebního materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky.
Servis kol Tábor
Společnosti Bikespace nabízí cyklistům z Tábora a okolí kvalitní záruční, běžný, preventivní nebo specializovaný servis všech typů kol pro bezpečnou a bezstarostnou jízdu.
Glass turistika, tradiční výroba foukaného skla na Vysočině
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Luxusní kaleidoskopy jako originální a netradiční svatební dárek pro novomanžele
Společnost Kaleideu s.r.o. se zabývá prodejem luxusních kaleidoskopů, které můžete pořídit jako originální svatební dar pro novomanžele.
Hutní materiály k okamžitému odběru Pardubice
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Kartonové krabice, přepravní boxy - výroba levných a kvalitních obalů
Výrobou kvalitních, ale zároveň levných kartonových obalů, krabic a přepravních boxů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.
Plastové ploty, terasy, imitace dřeva woodplastic Zlín, Zlínský kraj
Dodávku a montáž plastových teras a plotů společnosti Woodplastic, které jsou skvělou imitací dřeva, pro Vás zajišťuje firma CEMA MORAVIA, s. r. o.
Objemově tvářené dílců za studena
Vyrábíme rotační dílce technologií zpětného a kombinovaného protlačování - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna
Geodetická kancelář, geodetické práce a měření, geologie Hodonín
Terénní úpravy a zaměření skutečného stavu provedení staveb a další geodetické měřící práce po celé jižní Moravě poskytuje společnost SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Levné a dlouhodobé ubytování s veřejným parkovištěm v Olomouci
Hotel - Hotelový dům vám poskytne dlouhodobé a levné ubytování s veřejným parkovištěm nedaleko centra města Olomouc včetně možnosti snídaně.
Distribuce, prodej, METANOVA C3  přísady do motorových olejů a maziv
Distribuce, prodej přísad do motorových olejů a maziv, METANOVA C3, řada výrobků pro průmysl a dopravu na bázi mikrokeramické směsi, můžete mít od firmy METANOVA CZ, Brno.
METANOVA
VF a taktické anténní systémy – spolehlivý přenos důležitých taktických dat
Spolehlivý přenos nejen hlasu, ale všech důležitých taktických dat zajistí flexibilní VF a taktické anténní systémy nabízené společností KABEL Trade Praha s.r.o.
thermoMETER / thermoIMAGER – infrateploměry a termokamery - přesné měření
Přesné a bezkontaktní měření v jakémkoliv odvětví průmyslu zajistí infrateploměry a termokamery od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Navigační systémy v rámci celé ČR – reklamní panely se směrovkou
Usnadněte svým zákazníkům cestu do Vašeho obchodu nebo sídla společnosti pomocí reklamních navigačních systémů, které v rámci celé ČR zajišťuje společnost PUBLICITARIA Praha, spol. s r.o.
Nerezová odstředivá čerpadla - vertikální, horizontální, ponorná
Nerezová odstředivá čerpadla jsou vhodná nejen pro dodávku vody, úpravu nebo zavlažování - pokud si chcete tato čerpadla pořídit, pak si ve firmě AQ PUMPY vyberete vertikální, horizontální i ponorná.
AQ PUMPY, s.r.o.
Stroje na aplikaci hologramů horkou ražbou - snadné na obsluhu, rychlé, bezpečné
Aplikace hologramů horkou ražbou je na strojích MicroPOISE distribuovaných společností H.S.TRADE a.s. Praha rychlá, snadná na obsluhu a vysoce bezpečná!
Vedení účetnictví s tradicí více než 25 let, to je Ing. Pavel Kočí Mladá Boleslav
Máte firmu a nevíte si rady s účetnictvím, daněmi či mzdami? Jste z Mladé Boleslavi nebo okolí a potřebujete pomoc zkušeného odborníka? Obraťte se na firmu Ing. Pavla Kočího.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Ubytování u dálnice D1 se snídaní a s parkováním zdarma
Cestujete po D1? Využijte možnosti komfortního ubytování se snídaní a parkováním zdarma v Hotelu PRATOL v Říčanech, v dobré dostupnosti do Prahy.
Vinifikátory s pneumatickým pístem k fermentaci hroznů - technologie pro vinaře
Moderní technologie pro vinaře vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní vinifikátory s pneumatickým pístem k fermentaci hroznů.
HOBES - zadlabací zámky, protiplechy, okenní uzávěry, cylindrické vložky a klíče
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes. V sortimentu značky HOBES naleznete zadlabací zámky, protiplechy, okenní uzávěry, cylindrické vložky a klíče.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída
Prodej kotlů - Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída nabízí český výrobce firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravské Písku.
Zrenovovaná a moderní podlaha s produktem Dr. Schutz floor remake systém
Renovace tvrdých podlahovin s produktem Dr. Schutz floor remake systém, který naleznete mezi sortimentem společnosti DEMA DEKOR CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě.