Aktuální microsite

Těžba dřeva Národní park Šumava
Díky modernímu vybavení stroji, které jsou šetrné ke kořenovým náběhů, provozuje společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic těžbu dřeva v Národním parku Šumava.
Kosmetika Eucerin a Doliva Suchdol nad Lužnicí
Máte problematickou nebo suchou pleť se sklonem k atopickému ekzému? Pak vsaďte na osvědčenou kosmetiku Eucerin nebo Doliva, kterou nabízí Lékárna U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí.
Kvalitní ochranné rukavice pro každou práci - celokožené, zimní i kombinované
Pořiďte si kvalitní ochranné rukavice ve firmě PALIČKA s.r.o., které lze využít pro jakoukoliv práci. V eshopu si vyberete celokožené, zimní i kombinované - chraňte své ruce při práci.
Certifikace ISO 27001 - systémy managementu bezpečnosti informací.
Certifikace dle ČSN ISO/IEC 27001:2006 pro systémy managementu bezpečnosti informací od certifikačního orgán CQS.
Kvalitní renovace zadní nápravy Peugeot, Citroën, Renault
Společnost Autochodura s.r.o. v Havířově pro Vás exkluzivně připravila renovace a repase zadních náprav vozů Peugeot, Citroën a Renault.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Radiátorový termostatický ventil Ústí nad Orlicí - termostatický ventil udrží v místnosti stálou teplotu
Provádíme dodávky energetických zařízení včetně radiátorových termostatických ventilů, plynulá regulace přívodu topné vody - DÉMOS, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Čerpadlo ponorné, kalové, povrchové - prodej, servis, montáž, opravy
Prodej, servis, montáž a opravy čerpadel ponorných, kalových i povrchových zajišťuje firma CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. z Ostravy, která poskytuje komplexní služby v oblasti čerpací techniky.
Atypické světelné boxy výroba Praha – na míru podle Vašich představ
Chcete zviditelnit Vaši restauraci, butik, obchod nebo firmu? Nepřehlédnutelné světelné či nesvětelné boxy atypických rozměrů a provedení vyrábí firma AAA Reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Technologické linky pro zpracování a třídění odpadu, drtiče
Stroje, zařízení a technologické linky pro zpracování a třídění odpadu, drtiče, dopravníky, nožové mlýny, granulátory vyrábí společnost Pavel Jelínek – STROJE, Jaroměř.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, prodej sanitární keramiky, obkladů, dlažeb
Koupelnu podle Vašich představ Vám zrekonstruuje společnost BÁRTA - KOUPELNY Bohumír Bárta z Poličky u Svitav. Provádíme kompletní stavební i fasádnické práce včetně interiérové přestavby.
Oční optika Česká Lípa, spolehlivé opravy a servis poškozených dioptrických brýlí
O kvalitní péči a údržbu Vašich brýlí se postará Oční optika Venuše Dubová z České Lípy. Zajistíme veškeré opravy a servis poškozených brýlí tak, abyste byli spokojeni a brýle Vám dále sloužily.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
Plynoinstalace, instalace plynovodního potrubí či montáž plynových spotřebičů
Plynoinstalaci v Třebíči a okolí Vám zajistí vyškolený personál z firmy PLYSPO. Firma se zabývá montáží ústředního vytápění, plynofikaci, výměnou starých plynových spotřebičů za nové nebo opravami.
Projektové a dotační činnosti Pardubice - monitoring, řízení a evaluace
Zajišťujeme komplexní servis v oblasti monitoringu, zpracování a předložení žádosti o dotace na spolufinancování projektů ze strany strukturálních fondů EU či z jiných zdrojů - Stelma Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Pobytový domov pro seniory Opočno - nepřetržité sociální a zdravotní služby
Nabízíme ubytovací služby pro seniory, nepřetržitě poskytujeme sociální i zdravotní služby, bezbariérový domov pro seniory - Domov pro seniory Jitřenka a Rudolf Opočno
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla, asfaltová opravovací a sanační hmota do hloubky 5–15mm od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Nový showroom firmy FRAJT Kroměříž přiblíží originální výrobky řady Image Glass
Firemní showroom společnosti FRAJT Kroměříž poskytuje klientům možnost prohlédnout si originální výrobky řady Image Glass a získat dostatek informací o možnostech využití Image skla.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kvalitní vinylové, laminátové a PVC podlahové krytiny poutající Vaši pozornost
Vysoce kvalitní vinylové a laminátové podlahy či PVC do obytných i komerčních prostor od společnosti Nábytek Pohodlí Radky Sobotkové se sídlem v Humpolci.
Testování alkoholu v krvi kvalitními alkohol testery
Kolik procent alkoholu máte v krvi Vám pomůžou zjistit kvalitní alkohol testery firmy Altest s.r.o. z Brna. Provádíme rovněž servis, kalibraci a poradenství při výběru vhodného typu alcotestu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Profesionální kovovýroba - lisování plechů a řezání laserem
Profesionální kovovýroba - lisování plechů a řezání laserem, svařování, ohraňování, CNC řezání a CNC stroje u firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - specialista v profesionální kovovýrobě.
Prodej a servis plynových kotlů i kotlů na tuhá paliva Viadrus včetně seřízení a montáže
O prodej a servis kotlů se postará společnost Centrum nářadí s.r.o. Opava, která se zaměřuje na plynové kotle i kotle na tuhá paliva zn. Viadrus. Provádíme také seřízení i montáž kotlů.
Sportovní gymnázium Kladno – všeobecné vzdělání sportovně nadaných studentů
Máte doma sportovně nadané dítě a vybíráte střední školu? Sportovní gymnázium Kladno, Plzeňská 3103, poskytuje všeobecné vzdělání se zaměřením na rozvoj sportovního talentu studentů.