Aktuální microsite

Správa nemovitostí Praha, vedení účetnictví, havarijní služby
Komplexní správa nemovitostí v Praze, vedení účetnictví pro bytová družstva a SVJ, havarijní služby, zajištění revizí provádí Realitní a správní kancelář Václav Kopáček - KV inženýring.
Posuvné stěny, které oživí interiér a ušetří místo - pro zastínění velkých ploch či předělení prostoru
Oživte interiér posuvnými stěnami, které skvělé oživí interiér. Hodí se do velkých prostor, kanceláří i domácností. Objednávejte u opavské společnosti HON-okna, dveře, s.r.o..
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Kvalitní ojeté vozy VW, Škoda, Seat - se zárukou Das WeltAuto
U prodejce vozů ARAVER Uherské Hradiště můžete pořídit i kvalitní ojeté vozy Škoda, VW, Seat, také se zárukou Das WeltAuto.
Prodej a montáž interiérové dveře Trutnov
Nabízíme prodej a montáž interiérových dveří, kvalitní dveře od českých i polských výrobců - CZ PODLAHY s.r.o ZZ podlahy Trutnov
Město Beroun - Historické město 2009
Město Beroun, které leží necelých 30 od Prahy, získalo díky své nabídce kulturních akcí a historickým památkám titul Historické město 2009.
Skleněné stoly - konferenční, pracovní i jídelní – zakázková výroba na míru Praha
Moderní a designové skleněné jídelní, pracovní nebo konferenční stoly do moderních interiérů a bytů vyrobí na míru firma ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Energeticky efektivní vytápění, chlazení - komfortní, úsporný systém
Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín přináší komfortní, úsporný systém vytápění a chlazení. Jde o energeticky efektivní řešení, využívající obnovitelné zdroje energie.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Servis zemědělské techniky, opravy motorů, převodovek, hydrauliky
Servis zemědělské techniky, traktorů a mechanizace, generální opravy motorů, převodovek, hydrauliky, prodej náhradních dílů realizuje Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov.
Zámečnictví, kovovýroba, kovářství, výroba schodů, vrat, zábradlí
Zakázková výroba zámečnických a kovářských výrobků, schody, vrata, ploty, brány, dveře, zábradlí, obklady a portály realizuje Kovovýroba - Petr Šlár, Praha Kobylisy.
Zámečník Praha – pohotovost nonstop
Zaklapnuté dveře, zalomený klíč v zámku nebo opravy dveří po vloupání vyřeší nonstop pohotovostní služba ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. z Prahy.
Zemní protlaky – bezvýkopová technologie bez nutnosti narušení terénu
Provedení bezvýkopové technologie bez nutnosti narušení okolního terénu nabízí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Ochrana střech, fasád a říms před holuby – montáž bez lešení
O ochranu střech, fasád, říms a výklenků proti nežádoucímu ptactvu a znečištění ptačím trusem se postarají holubí zábrany, které bez nutnosti lešení odborně namontuje firma Anesta s.r.o. z Prahy.
STK a měření emisí Liberec – technické kontroly a měření emisí na osobní vozy M1 + N1.
Pravidelné i opakované technické prohlídky, provádíme v pracovní době bez objednání. Pokud chcete předejít čekání, rezervujte si termín prohlídky dopředu!
TKV Liberec, spol. s r.o.
Praní a čištění obleků, společenských a večerních šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění obleků i večerních a společenských šatů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken z  REHAU-profilů
Plastová okna z REHAU-profilů, která jsou moderní, ale zároveň hospodárná a funkční, naleznete ve společnosti IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku.
Vakuovačky, vakuovací stroje - prodej, půjčovna, eshop - potraviny vždy čerstvé
Potraviny vždy čerstvé s vakuovacími stroji z firmy IMATECH GROUP s.r.o. Zlín, která zajišťuje prodej, servis a eshop vakuovaček a sáčků pro domácnosti až po velkovýrobu.
Výborná domácí zabijačka od 1. října -  chutné kvalitní produkty
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého si Vás od 1.října dovoluje pozvat na výbornou domácí zabijačku, kde si můžete pochutnat na spoustě různých kvalitních zabijačkových produktů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Empiro arény Praha - luxusní prostor pro kavárny, cukrárny a jiná občerstvení
Elegantní vzhled a variabilní vnitřní prostor pro provoz kavárny, baru, restaurace, fast foodu nebo rozšíření kapacit nabízí moderní verze venkovních empiro arén od GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Jízdní kola na zakázku Tábor
Pro skutečné nadšence do biků má firma Bikespace z Tábora nabídku na sestavení jízdního kola na zakázku podle Vašich představ a zadání s použitím špičkových komponentů a legendární značky rámů.
Zakrytí, zastřešení bazénu, přístřešek na bazén - výroba a prodej
Výrobou, montáží i prodejem zastřešení a přístřešků bazénu z polykarbonátových desek se zabývá společnost H&P Polykarbonáty. Výhodou těchto desek je především nízká hmotnost a tepelná izolace.
H&P Polykarbonáty
Skleněné předměty, historická okna, interiérové doplňky, pískování
Zakázková výroba skleněných předmětů, historických oken a interiérových doplňků, leptání a pískování skla realizuje společnost Pelechovská sklárna s.r.o.
Hydroizolace, montáž střešních foliových systémů, sádrokartonu
Hydroizolace, montáž odolných střešních foliových systémů na ploché i šikmé střechy, sádrokartonu, izolace bazénů, spodních staveb a balkonů realizuje Pavel Fejkl, Pelhřimov.
Montážní dílna, kontrola, třídění, štítkování a etiketování dílů
Montážní dílna, kompletace sestav pro průmysl, vizuální kontrola komponentů pomocí měřidel, třídění, štítkování a etiketování dílů realizuje společnost EN - ART CZ s.r.o.