Aktuální microsite

Personální agentura Praha – na trhu práce od roku 1999
Širokou nabídku volných pracovních míst, personální poradenství i vedení mzdové agendy nabízí personální agentura AGENTURU PLUS, spol. s r.o. z Prahy.
AGENTURA PLUS, spol. s r.o. Služby v oblasti personalistiky Praha
Dvoušnekové a jednošnekové dopravníky Pardubice - objemové dávkování práškových materiálů
Šnekové dávkovače slouží k objemovému dávkování práškových materiálů v celé řadě průmyslových oborů jako je chemický, farmaceutický, potravinářský, atd. - Vels vážící elektronické systémy s.r.o.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Valníkové a skříňové nástavby na všechny typy aut
Hagemann a.s. je výrobcem užitkových nástaveb v České republice. Naším zákazníkům poskytneme široký sortiment nástaveb na všechny druhy aut, mezi které patří také valníkové a skříňové nástavby.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Rodinný dům, průmyslové i jiné stavby na klíč s důrazem na kvalitu
Stavební firma K-Invest plus s.r.o. vám zajistí stavbu rodinného domu nebo průmyslových staveb bez starostí. Stavební práce provádíme s důrazem na kvalitu - Prostějov, Olomouc a celá Česká republika.
Sociální služby, pomoc rodinám s postiženými dětmi, denní stacionář, rehabilitace, osobní asistence
Respektem k odlišnostem, pochopením i podporou lidí s mentálním postižením, tím vším se zabývá organizace Apropo Jičín, o.p.s. Snažíme se, aby i rodiny s postiženými dětmi vedly normální život.
Květinové vazby, bytové doplňky, dekorace, keramika, dárkové zboží - prodej
Na prodejně Fantazia Uherské Hradiště si vyberete nejen květiny, ale i bytové doplňky, dekorace, keramiku i jiné dárkové zboží. Květinové vazby děláme z živých i umělých květin.
Mzdová agenda a personalistika Praha – komplexní přístup, pečlivá práce
Vedení mzdové agendy, zastupování na úřadech, zpracování zaměstnanecké agendy a poradenství v oblasti personalistiky zajistí Vaší firmě společnost EKMA PLUS, s.r.o. z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Specialista na výměny autoskel autobusů - Autosklo servis CZ, Praha
Dlouholetý specialista na výměnu autoskel autobusů a v celém oboru autoskel, to je Autosklo servis CZ z Prahy.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Kamera pro inspekci trubek, kanálů a komínů - REMS CamSys 2 – včetně audio a video záznamu
Vysoce profesionální citlivou, samonivelační kameru REMS CamSys 2 určenou pro odbornou inspekci trubek, kanálů, komínů a jiných úzkých prostor nabízí společnost REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výroba kovových forem pro voskové modely dle Vašich požadavků
Dle Vašich požadavků firma USOB s.r.o., Brno zpracuje konstrukční návrh a vyrobí kovovou formu pro voskové modely ve špičkově vybavené nástrojárně. Vyrábí formy pro všechna odvětví průmyslu.
Učební obory Třeboň
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Třeboň nabízí i letos zájemcům o studium atraktivní učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Výroba rozvaděčů na zakázku Rokycany
Máte specifické požadavky na rozvaděč? Kontaktujte společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., která nabízí výrobu rozvaděčů na zakázku podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Mytí fasád technologií PuraQleen – bez fleků a skvrn až do výšky 20 metrů
Mytí fasád budov hal, logistických center, nákupních objektů i kancelářských budov technologií PuraQleen pomocí demineralizované vody nabízí společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Celozrnné trvanlivé tyčinky graham a grissini - chutné, zdravé, křupavé
Celozrnné trvanlivé tyčinky graham a grissini Vám přináší PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která je tradičním výrobcem chutných, zdravých a křupavých tyčinek. Vychutnejte si naše tyčinky také v Olomouci a okolí.
Kvalitní a kompaktní skleněné zastřešení Vaší terasy
Užívejte si relax na Vaší terase i za nepříznivého počasí díky skleněnému zastřešujícímu systému terasy Vitello Flex od znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Základní a Mateřská škola Frymburk, hřiště, družina, moderní pomůcky
Základní škola a Mateřská škola Frymburk, okres Český Krumlov, s venkovní učebnou, jazykovou učebnou a moderními výukovými pomůckami, kroužky, družina, klub.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, Hodonín
Instalatérské práce vody, topení a plynu, rozvody potrubí s pitnou, odpadní a otopnou vodou, montáž kotlů, radiátorů a plynových zařízení realizuje společnost TOPinstalater CZ, s.r.o., Hodonín.
Elektroinstalační práce, revize a montáž elektra
Kompletní elektroinstalace slaboproudu i silnoproudu, kabelové rozvody, fotovoltaika, montáže a revize elektrických zařízení realizuje Jaroslav Koc – elektromontáže, okres Rakovník.
Sklenářské práce Praha, zasklívání dveří, oken, řezání, skla, zrcadel
Zasklívání dveří, oken, skleníků, řezání, vrtání, broušení a lepení skla, zrcadel, akvárií ze skel kouřových, bezpečnostních či antireflexních provádí Sklenářství Petr Synecký, Praha.
Výměna autoskel Praha, kompletní autoservis a pneuservis pro všechny automobilové značky
Dopřejte Vašemu autu tu nejlepší možnou péči a navštivte Autoservis Jiří Antonů sídlící na Praze 6 Liboc. Hravě si poradíme si s opravami vozů všech značek i technickými prohlídkami.
Penzion a restaurace u Zlomené lyže v Železné Rudě u největšího lyžařského střediska na Šumavě
Poznejte krásy Šumavy a ubytujte se v příjemném penzionu Penzion U zlomené lyže Pancíř s.r.o. v Železné Rudě. Moderně zařízené pokoje a kvalitní gastronomie v samotném srdci šumavské přírody.
Bin picking - vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem Plzeň - řešení na míru
Bin picking představuje vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem, kde robot nahrazuje lidskou práci při vyjmutí předmětů z bedny a jejich následném zakládání do výchozí pozice.
Prodej kvalitních kovolaminátů HPL Homapal a Formica
HPL lamináty představují velmi zajímavou, kvalitní a efektní alternativu materiálů, které lze použít při výrobě nábytku a realizací interiérů.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Řídící systémy jako součást každého stroje - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Dodáváme jednoduché a složité řídící systémy, je libo robot či PLC – automatizace firmy APPLIC spol. s r.o. Liberec
Eshop, velkoobchod spodního prádla - pohodlné prádlo Cornette, Lovelygirl, Emy Bimba, Gasoline
Eshop Lovelygirl je zaměřený na značkové spodní prádlo - Cornette, Emy Bimba, Slight, Gasoline. Jsme velkoobchod spodního prádla pro region Zlínský kraj - sklad textilu Činč Zlín-Malenovice.