Aktuální microsite

Povrchová úprava kovů Kolín - Kovoobrábění kovů a povrchové úpravy Kolín, Kutná Hora, Poděbrady
V oblasti kovoobrábění uspokojíme každého zákazníka. Na základě přání zákazníka se nezaměřujeme jen na kovoobrábění, ale i na povrchovou úpravu kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Využijte naší akční nabídky na kuchyňské sety do konce ledna 2019!
Sháníte-li příslušenství do kuchyně, pak navštivte prodejnu nábytku KAFKA & ŠUBA, v.o.s., protože u nás zrovna probíhá akční nabídka na tento sortiment.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Změkčovací zařízení Praha – s nepřetržitou dodávkou vody
Způsobuje Vám tvrdá voda problémy a hledáte výkonné změkčovací zařízení? Společnost AQUA Cleer s.r.o. se sídlem v Praze Vám poradí a dodá změkčovače vody podle Vašich požadavků.
Interierové celoprosklené dveře a stěny Pardubice - Kompletní dodávky interiérových celoprosklených stěn a dveří
Pro své zákazníky zajišťujeme kompletní dodávky interiérových celoprosklených stěn a dveří - ATECH Bohemia a.s.
Jedinečné superbiky ENERGICA – elektro cafe racer, nakedbike
Zcela unikátní elektrické superbiky ENERGICA naleznete u prodejce AUTONOVA BRNO s.r.o. a na www.e-motobrno.cz. ENERGICA, to je skvělá kvalita a jedinečný design motocyklů nakedbike, cafe racer.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme odvoz autovraku zdarma
Společnost Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. Činnost zajišťuje pro zájemce z regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Odvoz autovraku realizujeme zdarma.
Zimní údržba komunikací II. a III. tříd – plužení, posyp, úklid
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy provádí zimní údržbové práce na komunikacích II. a III. tříd pro udržení jejich bezpečnosti a sjízdnosti.
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Informativní prohlídky o technickém stavu silničního vozidla Plzeň
Kupujete nebo prodáváte auto a chcete znát jeho skutečný technický stav? Nebo máte podezření na nějakou závadu? Pak žádejte informativní prohlídku pro silniční vozidla u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Výroba a prodej sněhových fréz Chrudim – snadné odstranění sněhu a ledu ze silnic a chodníků
Zabýváme se výrobou a prodejem veškeré komunální techniky včetně sněhových fréz s příslušenstvím - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Zlatnická dílna - výroba snubních či zásnubních prstenů
Zlatnickou dílnu, která vyrobí snubní či zásnubní prsteny dle Vašich představ a přání, naleznete v okolí Kopřivnice a Nového Jičína ve Zlatnictví a svatebním salónu Adonis ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Prodej náhradních dílů pro domácí elektrospotřebiče Hradec - kvalitní náhradní díly
U nás nakoupíte přes malo – velkoobchod náhradní díly pro veškeré domácí elektrospotřebiče od českých a zahraničních značek - KTS - AME s.r.o. Nadeta Kosice, Hradec Králové.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Přístup do firemní sítě přes Internet – bezpečný a chráněný přístup
Umožněte svým zaměstnancům vzdálený přístup do firemní sítě odkudkoliv a kdykoliv přes internet. Kontaktujte společnost BROTEL, s.r.o. z Prahy, která tuto neocenitelnou službu nabízí.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Pracovní oděvy Mladá Boleslav
Široký sortiment kvalitních pracovních oděvů od rukavic, montérek, reflexních vest po obuv nabízí společnost Klíbr s.r.o. z Mladé Boleslavi.
Domovy pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna
Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna nabízí své sociální služby Domov klientům ve věku od 3 do 65 let se všemi stupni mentálního, tělesného i kombinovaného postižení.
Rozvodny vysokého napětí Karlovy Vary
Opravy, servis, údržbu a jiné odborné služby pro rozvodny vysokého napětí a jejich pozemky nabízí společnost OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů.
Ocelové výrobky Pardubice
Kvalitní ocelové výrobky jako jsou plechy pro nejrůznější využití, ocelové trubky svařované i bezešvé, uzavřené profily – jekly nebo kruhovou ocel koupíte jedině u společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o.
Kvalitní přírodní kosmetika pro Vaši krásu a zdraví
Prodejem kvalitní přírodní kosmetiky a dalších přírodních produktů, které jsou balzámem pro Vaše zdraví, se zabývá obchod Top-Vital se sídlem ve Žďáře nad Sázavou, kde Vám rádi poradí s výběrem.
Rychlá překládka a manipulace se zbožím díky vyrovnávacím můstkům
Společnost SPEDOS nabízí vyrovnávací můstky pro rychlou a plynulou překládku zboží. Manipulace se zbožím bude snadnější díky naším vyrovnávacím můstkům. Působíme také v okolí Olomouce.
Zážehový motor úsporný jako TDI díky hospodárnému mikrohybridnímu pohonu
Automobil VW Golf se zážehovým motorem, který je úsporný jako vznětový, ale za výrazně nižší pořizovací cenu. Představujeme hospodárný čtyřválec 1.5 TSI ACT BlueMotion.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Informační technologie, montáž školního rozhlasu a hodin - servis, dodávka, montáž
Potřebujete nové školní hodiny či rozhlas nebo na ně potřebujete udělat jen servis? Obraťte se na Unitel elektro, s.r.o. v Brně, která zajistí dodávku, montáž i opravy informačních technologií.
Elektronické bezpečnostní systémy poradenství a řešení na míru
Elektronické bezpečnostní systémy od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Poradenství a řešení na míru pro Vaši firmu.
Nerezové potrubní systémy pro farmacii, chemii a výrobu polovodičů
Nerezové potrubní systémy DOCKWEILER pro farmacii, biotechnologie, výrobu polovodičů na transport plynů a kapalin dodává BIBUS METALS s.r.o.
Míchací stroje pro míchání sypkých směsí, materiálů - homogenizátory
Homogenizátory jsou míchací stroje pro míchání sypkých směsí, materiálů a granulí. Výrobou pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl se zabývá firma NIRO-INOX spol. s r.o. v Zaječí.