Aktuální microsite

Nové, ojeté vozy, autodíly, Škoda, VW, Seat-prodej, servis
V nabídce firmy ARAVER CZ Uherské Hraditě najdete nejen nové, ale i ojeté vozy Škoda, VW, Seat a autodíly uvedených značek. Poskytujeme servis v paketových cenách.
Karosářské a lakýrnické práce. Autoklempíř pro Třebíč a Vysočinu
Karosářské a lakýrnické práce od firmy Horácké autodružstvo v Třebíči budou tou nejlepší volbou. Autorizovaný servis provede kompletní péči o vaše auto k Vaší vysoké spokojenosti.
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Stavební rekonstrukce domů a bytů, vestavby, nástavby, elektroinstalace
Stavební rekonstrukce bytů a rodinných domů, půdní vestavby a nástavby, protipožární zabezpečení, zelené střechy, zateplení střech realizuje stavební firma Outline, s.r.o.
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.
Manažerský informační systém pro zdravotnictví MIS AUDIS pro efektivní řízení nemocnic
Ideální řešení v oblasti zdravotnictví, pojišťovnictví i penzijních fondech Vám navrhne společnost DCB Actuaries and Consultants s.r.o. se sídlem v Brně. Administrativní systém šitý přímo na míru.
Polyetylenová parotěsná zábrana zn. Ekopar pro ploché střechy, výhradní distribuce pro ČR a SR
Kvalitní stavební materiál pro Vaši střechu Vám zajistí společnost LS Systém CZ, s.r.o. z Lomnice nad Popelkou. Pořiďte si parozábranu EKOPAR s maximální voděodolností a regulací průniku vody.
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.
Prodej nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství
Výrobou a prodejem kvalitních nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství se zabývá přední český dodavatel, společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně.
Pyžama, noční košile, zástěry
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí šití kvalitních pánských pyžam, dámských nočních košil a zástěr především pro nemocnice nebo domovy seniorů.
Logistické centrum Domažlice - distribuce brýlí
Více než půl milionu zakázek za rok odbaví logistické centrum brýlí MP Group Logistics Center s.r.o. v Domažlicích a postará se tak distribucí brýlí do prodejních míst po celé Evropě.
MPG Logistics s.r.o.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Dětské kočárky, postýlky, autosedačky a další potřeby pro děti a maminky
Nově otevřená prodejna Kočárky Brod se specializuje nejen na dětské kočárky, ale také autosedačky, dětské postýlky a další potřeby pro děti a maminky. Kamenná prodejna je přímo v Uherském Brodu.
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Tekuté biopsie – zkumavka pro odběr a přepravu krve
Laboratorní vybavení pro zpracování tekuté biopsie, odběr, přepravu a skladování žilní plné krve a zachování cirkulující bezbuněčné DNA nabízí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Bezpečnostní mříže, certifikované zabezpečovací zábrany a systémy TETRA Security
Certifikované bezpečnostní mříže, bezpečnostní zábrany a systémy včetně dopravy a odborné montáže nabízí společnost TETRA Security, s.r.o. z Úval u Prahy.
Revitalizace bytových a panelových domů Česká Lípa – renovace, zateplování, sanace
Nabízíme kompletní stavební činnost, která zahrnuje regenerace panelových domů a zateplování objektů - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa
Velkoplošný tisk - potisk kovů, plastů, papíru, plátna, dřeva, lamina
Firma V PRINT z regionu Zlín se zabývá velkoplošným tiskem. Využívá technologii digitálního tisku a sítotisku pro potisk kovů, plastů, plátna, vlajkoviny, papíru, dřeva, lamina.
Kvalitní podlahové rošty – svařované SP a XSP rošty nebo lisované P a XP rošty
Firma NOVING ROŠTY s.r.o. dodává za příjemné ceny kvalitní podlahové rošty – svařované SP a XSP nebo lisované P a XP rošty – vhodné k obytným budovám, do průmyslových a administrativních objektů, atd.
Plechové střešní krytiny - pozinkované, hliníkové, trapézové plechy, střešní šablony
SALVATOR STŘECHY s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro stavbu a rekonstrukci střech. Nabízíme kvalitní plechové krytiny, pozinkované, hliníkové, trapézové plechy a střešní šablony v Kroměříži a okolí.
Dvouhmotové setrvačníky pro všechny osobní, dodávkové a nákladní automobily
Firma Václav Majewski se zabývá prodejem, restaurováním a repasí setrvačníků v Opavě, Ostravě a okolí. Prodáváme dvouhmotové setrvačníky pro všechny osobní, dodávkové a nákladní automobily.
Povrchová úprava kovů Kolín - Kovoobrábění kovů a povrchové úpravy Kolín, Kutná Hora, Poděbrady
V oblasti kovoobrábění uspokojíme každého zákazníka. Na základě přání zákazníka se nezaměřujeme jen na kovoobrábění, ale i na povrchovou úpravu kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Využijte naší akční nabídky na kuchyňské sety do konce ledna 2019!
Sháníte-li příslušenství do kuchyně, pak navštivte prodejnu nábytku KAFKA & ŠUBA, v.o.s., protože u nás zrovna probíhá akční nabídka na tento sortiment.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.