Aktuální microsite

Monolitické garáže Praha – rychlá instalace a okamžité využívání
Nechcete nechávat své auto venku na dešti? Chytré řešení v podobě monolitických garáží s rychlou instalací a možností okamžitého využívání přináší společnost Eurogaráže s.r.o. se sídlem v Praze.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Fitness instruktor zdarma  - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici Pardubice
Fitness instruktor zdarma - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici, osobní trenéři,balíčky osobního trenérství, permanentní vstupy s osobním trenérem -badminton, tenis, spinning
Prodej osiva a to travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Prodej osiva ze šlechtitelské stanice AGROGEN, spol. s r.o. Slavice. Nakupujte od výrobce a šlechtitele travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Logistika - přepravní bedny, boxy, vozíky, koše, přepravky a palety - dodávka, prodej
Přepravky a palety jedině od firmy Zarges CZ, s.r.o. z Brna, která zajišťuje velkoobchodní, maloobchodní prodej, půjčování přepravních beden a boxů, vozíků, košů a dalších logistických doplňků.
Čištění ucpaných odpadů van, dřezů, kanalizace, revize
Tlakové čištění kanalizace včetně revize potrubí, čištění ucpaných odpadů van, dřezů, umyvadel, toalet realizuje společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace, Moravská Třebová.
Tepelná čerpadla pro chlazení i vytápění, dodávka, instalace, servis
Ekologická tepelná čerpadla pro účinné chlazení i vytápění, domů, bytů a hal, dodávku, montáž, záruční i pozáruční servis zajišťuje společnost TRINOM, spol. s r.o.
Robotický systém pro lepení a spojování – přesná a rychlá aplikace lepidla
Přesnou a rychlou aplikaci lepidla i v těžko přístupných místech při výrobě automobilů i v jiných odvětvích výroby zajistí robotický systém pro lepení a spojování společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Koaxiální kabely CELLFLEX – spolehlivé pokrytí signálem
K čemu slouží koaxiální kabely? Pokrytí mobilním signálem považujeme v dnešní době za samozřejmost.
Osazování tištěných spojů Plzeň
Hledáte prověřenou firmu na výrobu tištěných spojů? Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje rychlost a kvalitu a přijímá zakázky na výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
eddyNCDT – snímače na bázi vířivých proudů – nová generace
Společnost Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. představuje novou generaci snímačů eddyNCDT pracujících na bázi vířivých proudů určené pro náročné měřící prostředí.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Horská kola Tábor – jízdní kolo na Vaše adrenalinové cesty
Horská kola tábor můžete vybírat v kamenném obchodě či na internetu. Internetová společnost Bikespace Vám dodá horské kolo až přímo do domu. Vybrat si můžete ze široké nabídky.
Tradiční škvarková pomazánka se skvělou chutí - řeznictví, výroba, prodej
Tradiční škvarková pomazánka, která Vás nadchne svou skvělou chutí, vyrábí a prodává Řeznictví Janus s.r.o. v Ostravě. Naše chutné produkty jsou vyráběny s láskou k jídlu a zajišťují tu pravou kvalitu
Rekonstrukce koupelen, projekce, montáž, dodávky materiálů
Rekonstrukce koupelen, projekce, montáž, dodávky materiálů, vodo-topo-plyn služby, prodej a servis kotlů či ohřívačů vody od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Posuvné a křídlové vjezdové brány na míru - prodej a montáž vjezdových brán s pohonem
Vjezdové brány pro rodinné domy i firmy dodává a montuje spolehlivá firma CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlina. Prodáváme křídlové a posuvné automatické vjezdové brány.
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Autoopravna - autoservis, oprava osobních a nákladních vozidel
Autoservis Petr Štross v Břeclavi provede kvalitní servis i opravu osobních a nákladních vozidel. Na naši autoopravnu se můžete spolehnout.
Moderní a kvalitní nábytek do dětského pokoje - sestavy, židličky, stolečky i křesla
Rodinná firma Nábytek pohodlí Radka Sobotková poskytuje kvalitní a moderní nábytek do dětských pokojů. V širokém sortimentu najdete sestavu i další vybavení do dětského pokoje.
Kvalitní jednosloupové i nůžkové zvedáky na auta pro menší autoservisy - prodej
Jednosloupové či nůžkové zvedáky na auta, které poskytuje firma Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík v Třebíči, jsou nezbytnou součástí každého menšího autoservisu.
Zelené přírodní střechy - realizace, návrh, údržba
Zelené přírodní střechy Vám ve Frýdku-Místku zajistí naše firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, která vám kromě realizace zelených střech poskytne také jejich návrh včetně údržby.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém Praha – ochrání Váš majetek
Zajištění bezpečnosti malých i velkých objektů zajistí PTZS – poplachový tísňový zabezpečovací systém od prověřené společnosti MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze.
Vnitřní, venkovní a vertikální žaluzie s možnosti motorizace Somfy
V produktech společnosti K&K design, s.r.o. naleznete velký výběr vnitřních, venkovních i vertikálních žaluzií, ke kterým si můžete pořídit také motorizaci Somfy.
Kola, kladky, kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku i průmysl
ČEMAT trading, spol. s r. o., Vám nabízí kvalitní průmyslové kola, kladky a kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku příslušenství pro manipulační a stavební techniku v České a Slovenské republice.
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.