Aktuální microsite

Zkušebna VN a laboratoř olejů Karlovy Vary
Mezi služby společnosti OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů v oblasti elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí patří také zkušebna VN a laboratoř olejů.
Reagencie – chemické látky a činidla, spouštěče chemických reakcí
Širokou nabídku nabídkou reagencií k použití pro aplikace s DNA profily s výběrem podle požadované aplikace nabízí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Individuální výuka jazyků – u Vás doma nebo přes skype
Vlastní tempo výuky cizího jazyka v čase a v místě, které Vám bude přesně vyhovovat umožní Jazyková škola Elvis, s.r.o. z Prahy 4 a individuální výuka.
Hydroponie Ostrava – snadná péče o rostliny v interiéru
Chcete oživit interiér Vašeho bytu nebo komerčních prosto či kanceláří živými květinami? Firma Matouš Hydroponie s.r.o. z Ostravy nabízí návrh, realizaci i následnou údržbu interiérové zeleně.
Nerezové kuchyně Praha – zakázková i atypická výroba gastro nábytku
Pokud zařizujete restauraci, školní jídelnu, kavárnu či hotel nebo penzion, jistě budete potřebovat kvalitní nerezovou kuchyň a oceníte i další z nabídky společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Potahovaná lepenka, zakázková výroba Praha – designové šanony a pořadače
S potahovou lepenkou vyrobenou na zakázku u ProTrade s.r.o. z Prahy již nebudou Vaši kancelář nebo pracovnu hyzdit nudné šanony a pořadače. Nahradí je design dle Vašeho výběru.
Správa a údržba nemovitostí včetně oprav a revizí, vedení účetnictví pro SVJ, firmy a OSVČ
Spolehlivý dohled nad Vaší nemovitostí Vám zajistí perspektivní společnost z Prahy Zámečnictví Petr Machytka. Postaráme se o vše potřebné týkající se údržby a oprav Vašeho objektu.
Pastevní ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně pastevní ustájení s velkými výběhy? Farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí v období jaro podzim pastevní ustájení za výhodnou cenu.
Geodetická kancelář Tábor
Sháníte v okolí Tábora geodetickou kancelář s oprávněním k projekci pozemkových úprav nebo zeměměřičským pracím? Kontaktujte firmu Ing. Pavla Dvořáčka.
Výrobní oděvní družstvo Klatovy
Šití pracovních oděvů, pyžam, šatů, halen, zástěr, ale také potahů na matrace nebo ortéz pro tuzemský i zahraniční trh je náplní práce výrobního oděvního družstva VKUS Klatovy.
Tratě pro běžkaře a příznivce lyžování - oblíbené ubytování
Vyberte si komfortní ubytování na Vysočině, kde si výtečně odpočinete po běžkách i lyžování. Neváhejte si zarezervovat svůj termín v Hotelu a restauraci U Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Zámečnictví, nouzové otevírání zámků nonstop u bytů, aut, trezorů, výroba klíčů
Zabouchnuté dveře už nemusí představovat problém, stačí, když zavoláte společnost Zámečnictví Petr Machytka, která je Vám k dispozici 24 hodin denně a přijede Vám pomoci kamkoli v rámci Prahy i okolí.
Zámečnická výroba ve Středočeském kraji, ploty, mříže, brány, bezpečnostní dveře
Kompletní zámečnický servis z okolí Prahy naleznete u společnosti s dlouholetou tradicí Zámečnictví Petr Machytka. Pestrá škála služeb a produkty od předních dodavatelů.
Autoopravna a autolakovna poskytuje kompletní servis motorů a služeb
Servisní prohlídky vozů ŠKODA, RENAULT a DACIA u autorizovaného prodejce Autodružstvo Znojmo. Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů
Kamerová technika, střihové pracoviště - pronájem Praha
Video studio Polas nabízí pronájem kamerové techniky a střihového studia.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Průmyslové značení výrobků - tisk etiket a štítků
Rychlé, čitelné a odolné značení výrobků a součástek Vám pomocí průmyslového značení, tisku etiket a štítků i celých značících linek zajistí společnost BOTTLING PRINTING s.r.o. z Moravy.
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Terasové markýzy – ochrana proti přímému slunečnímu svitu, zastínění teras rodinných domů i restaurací
K&Kdesign, s.r.o., jsme tým odborníků na stínící techniku a jako licenční partner společnosti ISOTRA a.s. představujeme komfortní služby a produkty terasových markýz pro zastínění teras.
Jarní prázdniny na Vysočině – pobyty pro rodiny s dětmi
Jarní prázdniny se blíží, vyražte na rodinnou dovolenou na Vysočinu. Restaurace a hotel U Hrocha ve Škrdlovicích je báječným místem pro pobyt rodin s dětmi.
Restaurace a hotel U Hrocha
Lokalizace aut - sledování automobilů – aktuální poloha vozu i historie jízd
Společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům komplexní služby v oblasti lokalizace a sledování automobilů včetně možnosti zjistit historii pohybu vozidla.
Nové moderní kanceláře společnosti PASSERINVEST GROUP
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy sídlí v nově zrekonstruovaných a rozšířených kancelářích v budově Filadelfie multifunkčního areálu BB Centrum v Praze.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Manipulační zařízení Chrudim - perfektní vybavení naší firmy pro strojírenskou výrobu
Svým zákazníkům nabízíme prvotřídní strojírenskou výrobu včetně kovoobrábění, svařování a dělení materiálů, vlastníme kvalitní manipulační zařízení - Metaltechnik s.r.o. Chrudim
Jezděte bezpečně během noci s asistentem nočního vidění Night Vision
Bezpeční jízda během noci s novým vozem VW Touareg díky inovativnímu systému nočního vidění Night Vision, které naleznete u autorizovaného prodejce vozů VW na Znojemsku – VW Intermobil s.r.o.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen