Aktuální microsite

Tesařské práce Český Krumlov - Kaplice – nové střechy i rekonstrukce, půdní vestavby, pergoly
Nové krovy, rekonstrukce střech, půdní vestavby, výrobu pergoly nebo další tesařské práce nabízí společnost DK STŘECHY - David Krejčí z Kaplice nedaleko Českého Krumlova.
Podlahy, podlahové systémy – odborné poradenství pro architekty a stavební firmy
Odborné poradenství pro architekty a stavební firmy ohledně návrhů, výběru i pokládky podlah a podlahových systémů zajistí v okolí Brna společnost LGI podlahy s.r.o.
Čerstvé výsekové maso, uzenářská výroba, velkoobchod a síť severočeských prodejen
Prvotřídní maso i uzeniny na pult Vašich prodejen Vám dodá společnost RS maso CZ, s.r.o. z Kozomína u Mělníka. Profesionální přístup, široký sortiment a kvalitní servis.
Řeznictví a bufet Slatiňany, cateringové služby, speciality pro rauty, svatby a oslavy
Kvalitní maso, chutné uzeniny a další masné výrobky najdete u firmy Řeznictví Karel Farda ve Slatiňanech u Chrudimi. Perfektní jídlo pro Vaši oslavu, svatbu či raut.
Projektování farmaceutických provozů nových nebo rekonstrukcí stávajících
Služby projektování celých staveb či dílčích dodávek technologií laboratoří a staveb pro farmacii a zdravotnická zařízení nabízí zákazníkům odborná společnost Lab & Pharma spol. s r.o. z Prahy.
Servisní služby pro výrobky HEIDENHAIN včetně funkční záruky jeden rok
Společnost HEIDENHAIN s.r.o. si stojí za kvalitou svých výrobků. Pokud je však potřeba něco opravit, žádejte pouze naše profesionální servisní služby s garancí originálních dílů a funkční zárukou.
Cross selling – zvýší objem Vašeho prodeje
Potřebujete zvýšit objem vašeho prodeje dosud nerozhodnutým zákazníkům? Žádejte službu cross sellingu od profesionálů ze společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze.
Přezutí pneumatik, výměna kol na osobní, užitková auta, dodávky - pneuservis
Autoservis a pneuservis DARO CAR, s.r.o. Zlín zajišťuje kompletní pneuservisní služby - přezutí pneumatik, výměna kol na osobní, užitková auta, dodávky i uskladnění či likvidace pneu.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Naučte se cizí jazyky s námi a zlepšete si jazykovou vybavenost
Chytře investujte do rozvoje vzdělávání s naší firmou Stelma spol. s r.o. Pardubice – přihlašte se do našeho vzdělávacího programu a mějte okolí co nabídnout
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Průmyslová automatizace, software Liberec - kvalitní služby a výrobní technologie
Průmyslová automatizace pro automobilový, elektronický, textilní, potravinářský, gumárenský a teplárenský průmysl - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč pro Vaše pohodlí
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč podle Vašeho výběru postaví společnost HK - Dřestav s.r.o. se sídlem nedaleko Příbrami.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Mycí stroje Ghibli – denní úklid podlah snadno a rychle
Denní úklid podlah nemocnic, škol, vstupních hal i kancelářských prostor bude snadný a rychlý díky mycím strojům Ghibli od společnosti Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Logistika Praha – přeprava, uskladnění proclení
O kompletní logistiku Vašeho zboží a výrobků od přepravy, skladování až po proclení se postará společnost AZ LOGISTIKA s.r.o. z Prahy.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Moderní pěstování rostlin v interiéru Ostrava - návrhy, realizace, výzdoba interiérů
Matouš Hydroponie s.r.o. je společnost nabízející kompletní realizace rostlinné výzdoby ve Vašich interiérech. Kompletní realizací je myšlen návrh, samotná realizace a následná údržba.
Středoškolské vzdělání v oboru elektro a informační technologie
Středoškolské vzdělání, maturitní studium informačních technologií a mechanik elektrotechnik, učební obory elektrikář v SOŠE, COP Hluboká nad Vltavou.
Luxusní svatební den - svatební obřad a hostina na zámku s ubytováním
Luxusní svatbu si můžete užít v kouzelných prostorech renesančního zámku Hotel zámek Valeč v Hrotovicích u Třebíče – svatební obřad, svatební hostina i ubytování pro svatebčany - vše na jednom místě.
Rekonstrukce bytů, koupelen, Praha, Brno, 3D vizualizace
Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, domů i kanceláří v Praze a v Brně realizuje společnost Vytastav Praha s.r.o. Provádíme také projekční činnost s 3D vizualizací.
Sítě proti hmyzu do oken a dveří – prodej a montáž
Trápení s obtížným hmyzem uvnitř bytů a kanceláří vyřeší sítě proti hmyzu na okna i dveře z nabídky společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Projekční činnost – návrhy kompletních elektročástí v rámci projektů
Projekční činnost a návrhy kompletních elektročástí silnoproudu i slaboproudu v rámci projektu na míru požadavkům nabízí odborníci ze společnosti AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Nezávislé ochlazovače do nákladních automobilů – prodej a montáž
Ekologické a uživatelsky příjemné a pohodlné ochlazovače vzduchu kabin nákladních automobilů nezávisle na běhu motoru prodává a montuje firma TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Zámková dlažba pro dláždění chodníku, cest a vjezdů
Společnost Stavebniny Andrla, s.r.o. se sídlem v Opavě otevřela nové stavebniny, ve kterých nabízí zámkovou betonovou dlažbu pro dláždění chodníků, cest a vjezdů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Výroba kuchyní a kuchyňských linek na míru, kuchyňské studio
Výroba, dodávka kuchyní, kuchyňských linek na míru přímo do prostorů Vaší kuchyně. Kuchyně za velice výhodné ceny, Vám vyrobí a přiveze Kuchyňské studio Jan Forman z Miroslavi.
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby, Praha
Dlaždičské práce, ruční a strojní pokládka zámkové dlažby strojem OPTIMAS, dláždění chodníků, nájezdů, teras, prostranstvích realizuje Miloslav Kobera, Praha.
Kamenictví - kamenické práce, pomníky, náhrobky z přírodního i umělého kamene
Kamenictví Martina Badury Vám poskytuje v okolí Ostravy komplexní služby v oblasti kamenických prací, vyrábí pomníky, náhrobky, kuchyňské desky, parapety a další výrobky z přírodního i umělého kamene.
Eurookna, dřevěná okna, dveře pro pasivní domy, dřevostavby - výroba
Mezi hlavní aktivity firmy TVT EURO-okna s.r.o. patří výroba dveří a oken. Eurookna, dřevěná okna, dveře jsou vhodná pro pasivní domy, dřevostavby. Působíme převážně v lokalitě Zlínský kraj a Praha.