Aktuální microsite

Tváření plechů, ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena pro CNC tváření plechů. Provádí ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích.
Originální výměnné, náhradní díly, příslušenství na vozy VW, Audi, Škoda-prodej
Společnost EURO CAR Zlín je prodejce vozů i autodílů VW, Audi a Škoda pro region Zlínský kraj. Na prodej originální i výměnné náhradní díly a příslušenství pro všechny modely aut.
Prodej a servis tiskárny pro malé firmy, skenery, multifunkční systém
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje velkoformátová zařízení, skenery, tiskárny, multifunkční zařízení, produkční systémy, skenery a mnohé další. Pomůžeme Vám s optimalizací tisku.
Restaurace Havelská Koruna Praha, tradiční česká kuchyně s kvalitním točeným pivem, rychlé občerstvení
Ryze českou kuchyni s pestrým výběrem jídel a chutným českým pivem Vám ochotně připraví a naservíruje HAVELSKÁ KORUNA, s.r.o. Restaurace Havelská Koruna z Prahy 1.
Nerezové schodiště jako dominanta vašeho interiéru
Výrobou a montáží nerezových schodišť různých tvarů na zakázku a za výhodné ceny se zabývá společnost RS EVOSTYL s.r.o. v Brně a okolí.
Výkup železa, barevných kovů, kovošrotu - recyklace kovového odpadu
Společnost Metalšrot Tlumačov je Vaším partnerem pro výkup kovošrotu, železa a barevných kovů v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, kde má několik provozů. Provádíme recyklace kovového odpadu.
Realizace vodovodních a kanalizačních přípojek - ČOV, septiky, retenční nádrže
Společnost Jiří LENART s. r. o. provozuje vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu v Opavě a okolí. Realizujeme také ČOV (čistička odpadních vod).
Ukládání uren a rozptyl popela Česká Lípa – pietně a s úctou k zemřelému i rodině
Pohřební služba H&H Auxilia s.r.o. Vám ve smutných a těžkých chvílích podá pomocnou ruku při zajištění pohřbu nejen formou ukládání uren a rozptylu popela převážně v České Lípě a okolí.
H&H AUXILIA s.r.o.
Pracovní vízum do Saúdské Arábie vyřídíme do jednoho týdne
Chystáte se pracovně vycestovat do Saúdské Arábie a potřebujete zajistit pracovní vízum? Agentura Agnesa Bohemia s.r.o. a její kancelář v Praze Vám vše potřebné zajistí již do jednoho týdne.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Události a akce Míčov - zajímavé události a akce v obci Míčov a blízkém okolí
Malebná obec Míčov pořádá pro své zájemce zajímavé události a akce, události a akce pro děti i dospělé.
Protisněhové zábrany, mříže, sněhové háky, zachytávače sněhu
Majitelé nemovitostí dle platných norem musí instalovat sněhové zábrany na střechu. Firma KLEMPOS-STŘECHY z regionu Uherské Hradiště prodává v eshopu protisněhové mříže, sněhové háky, zachytávače.
Topenářské a plynařské práce – servis, montáž, pravidelná údržba
Dlouhodobé zkušenosti s plynařskými a topenářskými pracemi má společnost PLYSPO, která se o své klienty stará nejenom v Třebíči, ale také jeho širokém okolí.
Uklidňující masáže Staré Hradiště - masáže zdravotní, relaxační a orientální
Vybírat lze ze široké nabídky masáží od zdravotních, relaxačních, orientálních, až po různé exkluzivní. Najdete u nás různé wellness procedury či fyzioterapii.
Kontejnerová doprava - pronájem i přistavení kontejnerů
Pronájem i přistavení kontejnerů všude tam kde je potřeba vám zajistí společnost Kontejnery Müller z Olomouce - kontejnerová doprava je díky této firmě rychlá a spolehlivá.
Poradenství v oblasti CCTV a bezpečnostních systémů
Poradenství v oblasti CCTV a bezpečnostních systémů od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Komplexní služby pro uzavřené kamerové systémy CCTV zaměřující se hlavně na bezpečnost.
Automatizace pásových dopravníků pro přepravu hmot, snímače a spínače
Komplexní řešení pro automatizaci pásových dopravníků pro přepravu sypkých hmot, výrobu spínačů a snímačů pásu, provozních hodnot zajišťuje ZAM - SERVIS s.r.o.
Stavební kování Holar, dveřní a okenní kliky, madla, výroba a montáž
Stavební kování Holar, nerezové a plastové dveřní a okenní kliky, madla, držadla, kování pro únikové východy, vyrábí a montuje společnost ČEGAN s.r.o.
ČEGAN s.r.o.
Nátěrové systémy Akrylmetal Pardubice - kvalitní průmyslové barvy
Nabízíme kvalitní nátěrové systémy Akrylmetal, kvalitní průmyslové barvy naleznou uplatnění v automobilovém a strojírenském odvětví.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Široký výběr užitkových vozů pro firemní klientelu - výkup a prodej starého vozidla, výhodné ceny i financování
Autorizovaný autobazar ve Zlíně Vám za výhodné ceny i financování pomůže pořídit užitkové vozy pro firemní klientelu. Kompletní služby – výkup a prodej starého vozidla za nejvýhodnější nabídku.
Pískované skleničky pro maturanty - báječná upomínka na léta studií
Nezapomenutelné zážitky ze studentských let a maturitního plesu Vám připomenou maturitní skleničky od společnosti Reklamní potisk, s.r.o. Skleničky dodáváme po celé ČR.
Reklamní potisk, s.r.o.
Strojírenská výroba Žamberk – krmivářský průmysl, jednoúčelové stroje
Potřebujete pro Vaše podnikání vyrobit jednoúčelový stroj? Pak se obraťte na společnost DITECH CZ s.r.o., která se zabývá strojírenskou zakázkovou výrobou a výrobou strojů pro krmivářský průmysl.
Fotometry, fotometrické reagence, checkery - vylepšení
Kvalitní fotometry, checkery, fotometrické reagence a další měřící přístroje najdete v Internetovém obchodu amerického výrobce Hanna Instruments.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Programovatelné převodníky, digitální jednotky, senzory - eshop
V eshopu firmy Smaris Uherské Hradiště máte možnost objednat programovatelné převodníky fyzikálních veličin, digitální jednotky, teplotní, vlhkostní a tlakové senzory i zakázkové měřící systémy.
Interiérové schodiště ze dřeva hevea brasiliensis Jílové u Prahy – nízká cena, luxusní vzhled, snadná údržba
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí luxusní variantu luxusního dřevěného interiérového schodiště ze dřeva hevea brasiliensis, které se dá pořídit za nízkou cenu a nemá zvláštní nároky na údržbu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Daňové poradenství Karlovy Vary
Nevyznáte se v daních? Nevíte, jak vyplnit daňové přiznání? Pak bez obav kontaktujte účetní poradenství Hana Oktábcová - daňové poradenství, Karlovy Vary.