Aktuální microsite

Úklid kanceláří, průmyslových objektů, čištění koberců - úklidovka
Úklidovka FRENK - František Mařák Uherské Hradiště provádí čištění koberců, úklid kanceláří i průmyslových objektů v lokalitě Zlínský kraj.
Mzdové účetnictví, personalistika Praha – bezchybné výplaty mezd zaměstnancům
Podnikáte? Pak jistě oceníte služby firmy EKMA PLUS, s.r.o., která zajišťuje firmám z Prahy a okolí agendu spojenou se správou mzdového účetnictví a personalistiky.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Údržba místních komunikací – lezní i zimní práce
Služby letní, zimní i celoroční údržby místních komunikací na celém území české republiky nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.
Firemní a vzdělávací kurzy Plzeň - rozvíjejte svou odbornost  pomocí Gradua-CEGOS
Pořádáme otevřené kurzy a školení, zakázkové kurzy na míru – prezenční, distanční nebo kombinované, profesní vzdělávání a rekvalifikace.
Výstavba farmaceutických provozoven – od projektu po dování technologií
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby výstavby specializovaných farmaceutických provozoven od projektu, řízení stavby až po dodání jednotlivých technologií.
Jarní detoxikace organismu a přírodní prevence proti chřipkám - Ostropestřecový sirup jako ochrana jater a bylinný čaj Detoxikan
Přijďte do obchodu ZELENÁ LÉKÁRNA-Lenka, s.r.o. ve Vsetíně a ve světě plné bylin a přírodních produktů Vám poradíme jak na prevenci a jarní detoxikaci organismu, abyste se vyhnuli chřipkové epidemii.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Direct selling zajistí rozšíření řad Vašich klientů
O rozšíření řad Vašich klientů se postará služba Direct selling, kterou nabízí společnost BLUE OCEAN Management s.r.o. z Prahy, odborníci na vyhledávání zákazníků a obchodních příležitostí.
Studnařství - odborné vyčištění studny
Studnařství Ing. Luděk Páleníček zajistí, aby Vaše studna byla v bezvadném technickém stavu - provede odborné vyčištění studny, úpravu zdroje vody. Působí hlavně v lokalitě Olomoucký, Zlínský kraj.
Vestavěné skříně na míru i do atypických prostor - posuvné otvíraní dveří podle Vašeho vkusu
Využijte maximálně Váš prostor a nechte si vyrobit kvalitní vestavěné skříně na míru u společnosti MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína. Vestavěné skříně se hravě přizpůsobí atypickým prostorům.
Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámečnická pohotovost Liberec
Rychlou pomoc v případě zabouchnutých dveří či výměnu zámkových systémů Vám poskytne spolehlivá firma Pavel Kohuš – Zámečnictví z Liberce I Staré Město.
Úprava vody na vodu pitnou Sokolov
Vysoce účinné a pro styk s potravinami atestované koagulanty a flokulanty sloužící k úpravě vody na pitnou dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Opravy a renovace bazénů v pravý čas - Praha
Vlastníte bazén, který má ale vadu? Prosakuje, má popraskané stěny nebo z bazénu uniká voda? Nevadí, každý problém vyřeší naše firma Bazény Desjoyaux s.r.o..
Dování a instalace záložních zdrojů UPS pro malé i velké podniky
Společnosti SUM s.r.o. z Prahy nabízí své služby dodání a montáže záložních zdrojů UPS, které jsou nezbytné jak pro velké, tak pro malé podniky i průmyslové aplikace.
Certifikovaný inspektor nemovitostí Brno – jistota pro prodávající i kupující
Doklad o reálním stavu nemovitosti, budovy nebo bytu vystaví pro prodávající i kupující certifikovaný inspektor nemovitostí, Ing. arch. Eva Chlupová z Brna.
Vánoční stromky Hořice - Vánoční stromky z plantáží
Nabízíme k prodeji vánoční stromky vypěstované na vlastních plantážích, prodej sazenic a nebo vzrostlých stromků - P + D ABIES, s.r.o. Hořice
Prodej a servis svařovací techniky - zdroje, agregáty, autogeny
KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě působí v oboru prodeje a servisu svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme zdroje, autogeny i agregáty.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Pronájem elektrocentrál, náhradní zdroje elektrické energie - rychlé řešení výpadku
Jak rychle a spolehlivě vyřešit výpadek elektrické energie ví firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem náhradního zdroje elektrické energie po celé Jižní Moravě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Tiskárna a kopírka pro účetní a poradenskou kancelář
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje široký sortiment v oblasti tisku. Najdete u nás multifunkční zařízení, tiskárny, kopírky, velkoformátová zařízení, skenery, tonery a další.
Veterinární klinika Semily, komplexní péče, operační zákroky, hospitalizace zvířat
Profesionální zdravotní péči o Vaše čtyřnohé mazlíčky získáte na proslulé veterinární klinice Semi-vet spol. s r.o. s ordinací v Semilech. Příjemná ordinace s moderně vybavenou laboratoří.
Vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy, registrace nových firem, Praha 8
Komplexní účetní služby včetně mzdové a personální agendy Vám zajistí společnost Agentura Páže s.r.o. z Prahy 8 Libeň. Mějte ekonomiku a hospodaření firmy pod kontrolou.
Upínací pásy (kurtny) k upevnění nákladu na nákladních i osobních vozidlech
Upínací pásy (kurtny) k upevnění nákladu u osobních i nákladních vozidel zakoupíte v okolí Opavy u firmy TRANSA spol.s.r.o. - prodejce příslušenství pro automobily.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Rekonstrukce a zateplování Kladno – rodinné domy i komerční objekty
Firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své služby rekonstrukce a zateplování rodinných domů, bytových jader i komerčních objektů.
Prodej elektromateriálu Jičín - elektroinstalační materiály pro živnostníky i firmy
Nabízíme prodej elektromateriálu pro firmy, živnostníky i pro ostatní zákazníky, kvalitní elektroinstalační materiál za skvělé ceny - ELMAT PLUS, s.r.o. Jičín
Stavební práce a úpravy Praha 10 – zednické, bourací, instalatérské práce
Sháníte šikovné řemeslníky, zedníky, instalatéry, zámečníky nebo malíře pro stavební práce a úpravy? Oslovte firmu JAROSLAV KLOUBEC se sídlem v Praze 10.