Aktuální microsite

Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty zajišťuje společnost Braintrast s.r.o. v Třinci, která se specializuje mimo jiné také na automatizované systémy řízení.
BRAINTRAST, s.r.o.
Kvalitní lahvová vína moravská, zahraniční, šumivá, speciální - eshop
Společnost Ráj vína s.r.o. provozuje eshop rajvina.cz, kde nakoupíte kvalitní lahvová vína moravská, zahraniční, šumivá i speciální. V lokalitě Zlínský kraj i v jiných koutech ČR máme několik vinoték.
Vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto na zemědělské škole
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole Chrudim a vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto.
Kontejnery z potravinářské oceli - výroba na zakázku
Kontejnery z potravinářské oceli pro přepravu a skladování potravinářských, farmaceutických a chemických výrobků vám vyrobí firma NIRO-INOX spol. s r.o. v Zaječí.
Opravy a servis plynových kondenzačních kotlů – rychle, kvalitně a za rozumnou cenu
PLYSPO Jan Chudoba z Třebíče, to je rychlý servis a opravy plynových kondenzačních kotlů za rozumnou cenu. Zajistěte si bezpečný chod Vašeho plynového kondenzačního kotle ještě dnes.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Šlechtitelská stanice, šlechtění, prodej osiva, specialista na osivo Třebíč
Specialista na šlechtění, výrobu a prodej různých druhů a odrůd uznaných osiv, to je společnost AGROGEN, spol. s r.o., šlechtitelská stanice.
Přívěsy, přívěsné vozíky, auto a moto přepravníky, zakázková výroba a prodej
Široký výběr přívěsů a přívěsných vozíků naleznete u společnosti VEZEKO s.r.o. se sídlem ve Velkém Meziříčí. Zakázková výroba, špičkový servis a individuální přístup k zákazníkům.
VEZEKO s.r.o. nákladní přívěsy
Správa nemovitostí, zakládání SVJ, transformace BD na SVJ, realitní služby i poradenství
Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí Vám poskytne firma J.N.Nova - spol. s r.o. z Prahy 7 Holešovice. S maximální péčí se postaráme o Vaší nemovitost, administrativní či komerční budovu.
Zapůjčení mobilní elektrocentrály při výstavbě, na staveništích včetně dopravy a připojení
Při výstavbě rodinného domu i na jiných staveništích je nezbytná elektřina. Zapůjčení mobilní elektrocentrály včetně dopravy a připojení vám zajistí firma Šafařík s.r.o. a to pro celou Jižní Moravu.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Plasma Covering, Mikrojehličkování - rejuvenace pokožky, oživení, omlazení, výživa kyselinou hyaluronovou
Kosmetické studio Zdenka Skřivánková Zlín je certifikovaný salon pro ošetření pleti metodou Plasma Covering i Mikrojehličkování. Vhodné pro všechny typy pleti.
Finanční poradenství Praha – daňové, mzdové, ekonomické, účetní
Finanční poradenství v oblasti daní, účetnictví nebo mezd poskytnou klientům z Prahy a okolí odborníci ze společnosti EKMA PLUS, s.r.o.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Kompletní úklidové služby Hradec Králové - uklidíme školy, kanceláře, obchodní a kongresová centra
Komplexní úklid obchodních center, nájemních jednotek, školních budov, kanceláří, školících zařízení, kongresových center - VVservis, s.r.o. Hradec Králové
Komplexní podlahový servis pro stavební firmy a developery
Společnost LGI podlahy s.r.o., sídlící v Brně, zajistí pro stavební firmy i developery kompletní podlahový servis rychle, kvalitně a spolehlivě.
Značkový servis Škoda-autodiagnostika, paketové ceny servisních služeb
Majitelé vozů Škoda mohou v okrese Hodonín využít pro autodiagnostiku Značkový servis Škoda, firmy ARAVER ve Strážnici. Poskytujeme paketové ceny servisních služeb.
Industriální svítidlo vhodné do obývacího pokoje, haly či restaurace
Kvalitní a designové, taková jsou industriální svítidla, která najdete na našem specializovaném e-shopu v osvětlení pro hotely, restaurace či domácnosti - společnost Bachman.
Zemní práce, výkopové práce, nakládka
Provádíme výkopové práce, zemní práce, terénní úpravy a nakládku - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Servis pro nákladní automobily, opravna nákladních aut
Servis a opravu nákladních automobilů vám zajistí autoservis Petr Štross v Břeclavi. Běžné opravy či generální oprava nákladního vozu, seřízení geometrie.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby Kolín - Realizujeme kompletní infrastrukturu
Zajišťujeme kvalitní výstavbu vodohospodářských, inženýrských a dopravních staveb - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Tepelná čerpadla, kotle Hradec Králové – montáže a servis malých i velkých zakázek
Nabízíme kompletní servis v oblasti tepelných čerpadel a závěsných plynových kotlů, montáž a servis v regionu Středních a Východních Čech - Zdeněk Kulhánek tepelná čerpadla Hradec Králové
Vedení účetnictví a zpracování daňových přiznání, školení BOZP
Ekonomické služby, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání z příjmu fyzických i právnických osob či dani z nemovitosti, školení BOZP provádí PELAN ÚČTO s.r.o.
Pálicí stroje OMNICUT pro řezání autogenem i plazmou
Pálicí stroje OMNICUT s dlouhou životností, geometrickou stálostí a vysokou přesností pohybu při řezu pro řezání autogenem i plazmou vyrábí MGM, spol. s r.o., Tábor.
Mobilní kluziště představuje vhodné využití rovné plochy i v zimě – prodej a pronájem
Prodej i pronájem mobilních kluzišť zajišťuje společnost Silesia WM s.r.o., která se dále zaměřuje na vybavení zimních stadionů - mantinely, rolby na úpravu ledu N-ICE.
Odlitky z oceli a šedé litiny - výroba, rychlá realizace dodávky
Odlitky z oceli a šedé litiny provádí firma USOB s.r.o. se sídlem v Brně - díky dlouholetým zkušenostem zajistíme rychlou realizaci dodávky dle vašich potřeb.