Aktuální microsite

Obec Sudoměřice u Tábora, vstupní brána do jihočeského kraje
Obec Sudoměřice u Tábora se nachází podél dálnice D3 jako vstupní brána do jihočeského kraje. Malebná krajina lesů a rybníků, cyklotrasy, přírodní a historické zajímavosti.
Moderní ubytování pro studenty v Praze, ve dvoulůžkových pokojích
Domov mládeže a školní jídelna Lovosická poskytuje moderní ubytování pro studenty středních a vysokých škol v Praze, ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.
Hotel BONA SERVA, ubytování v blízkosti centra Prahy, kavárna
Hotel BONA SERVA v Praze na Žižkově, ubytování až v třílůžkových pokojích a apartmánu nedaleko centra Prahy s kavárnou, v blízkosti restaurace různých stylů a parky.
Účetní a daňové poradenství Kladno – diskrétní a odborný přístup
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí služby odborného účetního a daňového poradenství fyzickým i právnickým osobám v oblastech Praha, Kladensko, Rakovnicko.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Lesní mateřská škola - soukromá školka pro děti od 3 let
Lesní mateřská škola Na Pasece je soukromá školka s provozovnou Zlín-Jaroslavice a Velíková. Stále přijímá děti od 3 let pro aktuální školní rok.
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Betonové parkové lavičky – variabilní a odolné
Společnost HORIZONT-SILIDUR spol. s r.o. z České Třebové nabízí prefabrikované betonové lavičky, které jsou odolné, variabilní a bezúdržbové.
Velkoplošný tisk Plzeň
Potřebujete zajistit kvalitně provedený velkoplošný tisk? Pak se neváhejte obrátit na firmu Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni.
Prodej zdravotních matrací Hradec Králové - matrace snižující proleženiny
Firma BIČELS SERVIS, s.r.o. se zabývá prodejem zdravotnické a laboratorní techniky, spotřebního zdravotnického materiálu včetně zdravotnických matrací.
Požité disky na zemědělské stroje, stavební a lesnickou techniku
Použité disky pro zemědělské stroje nebo pro stavební a lesnickou techniku zakoupíte u soukromého zemědělce Josefa Kamaryta se sídlem v Telči.
Mezinárodní autodoprava a přeprava nákladu pomocí speciálních cisteren ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá mezinárodní autodopravou a přepravou nákladů za pomocí speciálních cisteren ADR, které mohou převážet i nebezpečný náklad, jak sypký tak kapalný.
E-shop prodejny EQUICENTRUM - Jezdecký areál a jezdecké potřeby Choustníkovo Hradiště, Trutnov
V našem Eshopu si vybere každý nadšenec koní, nabízíme veškeré vybavení pro jezdecký sport a pro chov koní - SCR Fassati s.r.o. Jezdecký areál a jezdecké potřeby Choustníkovo Hradiště
Projektová i předprojektová příprava inženýrských staveb
Projektovou i předprojektovou přípravu inženýrských staveb, technické infrastruktury, vodovodů, plynovodů, kanalizací a komunikací zpracovává PROfi Jihlava spol. s r. o.
Bezpečnostní okna a dveře INTERNORM dodávka a montáž,
Okna a dveře INTERNORM plastová, hliníkovoplastová, dřevohliníková, elegantní vzhled, bezpečnost, dlouhá životnost, snadná údržba. Dodává a montuje společnost TOP OKNA s.r.o.
Kompletní realizace zahrad včetně jarní výsadby rostlin a zakládání záhonů
Kompletní realizace zahrad včetně jarní výsadby rostlin a zakládání záhonů, zajišťujeme celoroční výsadbu rostlin a zakládání záhonů i s dodávkou vhodného substrátu - Zahrady J+J s.r.o. Liberec
Stavební konstrukce Chlumec nad Cidlinou – ocelové konstrukce a výrobky pro stavby
Vyrábíme školní šatny, sklepní kóje, konstrukce pro ustájení koní, školní nábytek nebo výsuvná lešení - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Kinesiologické a Cross Tapy - při aplikaci uleví od bolesti svalů, šlach a kloubů
Bolí Vás záda, svaly, klouby nebo šlachy? Od bolesti Vám uleví jednoduchou aplikací speciálních kinesiologických Tapů nebo Cross Tapů od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Měření tepla a chladu předaného směsí vody a glykolu v obchodním styku
Jsme specialisté na snímače teploty - Měření tepla a chladu předaného směsí vody a glykolu v obchodním styku pomocí soupravy Coldmeter, ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Plastový záhonový chodník za nejlepší ceny - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Plastový záhonový chodník – už žádné zaplevelené cestičky mezi záhony – chodníky budou stále čisté!
Špičkové servisní středisko pro nákladní automobily, vleky a přívěsy
Úspěšně servisujeme nákladní automobily, vleky a přívěsy všech běžných značek - Milan SIHELSKÝ Kolín
Televizní, konferenční stolky ve vysokém lesku, rozkládací jídelní stoly - moderní, luxusní provedení
Společnost Nej Nej Nábytek s prodejnou v Kunovicích u Uherského Hradiště provozuje i eshop stolky-stoly.cz, kde můžete zakoupit televizní, konferenční stolky ve vysokém lesku i kvalitní jídelní stoly.
Použité pneumatiky pro nakladače, bagry a gredum – prodej
Použité pneumatiky pro stavební stroje, jako jsou nakladače, bagry nebo gredum zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josef Kamaryt.
Květináče a zahradní nábytek z betonu pro venkovní využití
Estetické a odolné květináče a stejně designově upravená nábytek z betonu pro venkovní využití nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí - rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny
Společnost Elektro Kroměříž a.s. se zaměřuje na výrobu rozvaděčů nízkého napětí. Působí po celé ČR. Ve výrobním programu jsou mimo jiné rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny.
Speciální etikety výroba Praha - nažehlovací, samolepící na specifické materiály
Nevyhovuje běžná nabídka etiket Vašim specifickým potřebám? Obraťte se na společnost TECOM paper s.r.o. z Prahy, kde se budou podílet na vývoji speciální etikety s vámi, dokud nebudete spokojeni.