Aktuální microsite

Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Pohřební služba, smuteční obřady na profesionální úrovni, Hranice
Pohřební služba na profesionální úrovni s vlastní obřadní smuteční síní, organizace pohřbů, rakev, urnu a květiny Vám zajistí Quickroad s.r.o., Hranice.
Stavební rekonstrukce, výstavba nových rodinných domů Praha
Výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce a renovace domů, bytů, koupele, nástaveb, zednické, obkladačské práce realizuje společnost Global Agent s.r.o., Praha.
Domov pro seniory na Vyškovsku, kvalitní sociální péče
Pobytová sociální služba na Vyškovsku, Domov u zámku, z.s. pro seniory a osoby s Alzheimerovou chorobou, kvalitní péče s respektováním soukromí, stavování, aktivizační činnost.
Deratizace hlodavců, dezinsekce hmyzu, dezinfekce, Tachov
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení hlodavců, myší, krys, likvidace hmyzu, švábů, blech, čištění potravinářských provozů realizuje Martin Ledvina, Tachov.
Zoologická a botanická zahrada v Plzni s teraristickou expozicí
Zoologická zahrada v Plzni s botanickou zahradou a teraristickou expozicí AKVA Tera, komentované prohlídky a ukázky hadů, ještěrů, žab, obojživelníků či ryb.
Projektování speciálních a farmaceutických projektů – splníme i náročné požadavky
Odborné služby projektování speciálních a farmaceutických projektů nabízí zákazníkům společnost Lab & Pharma spol. s r.o. z Prahy.
Kastrace zvířat - psů, kocourů, koček, morčat, malých hlodavců
Veterina MVDr. Šárka Keňová provádí kastrace zvířat - psů, kocourů, samců i samic morčat a dalších malých hlodavců. Objednejte se do naší veterinární ambulance Zlín či Otrokovice.
Prodej úklidových pomůcek pro domácnosti i na zahradu
Úklidové pomůcky pro domácnost a zahradu, jako jsou košťata, smetáky, lopaty, rukavice, odpadkové pytle, hrábě a mnohé další zakoupíte v prodejně FACHMANNcajky v Dačicích.
Výroba kuchyní na míru - moderní, klasické, rustikální, dýhované a z lamina
Pokud plánujete pořízení kuchyně na míru, pak je jednoznačně firma Draft Inc., s.r.o. v Brně skvělou volbou. Vaše nová kuchyňská linka může být moderní, klasická, rustikální, dýhovaná nebo z lamina.
Sportovní klub Jihlava s areálem házené, hokejbalu, stolního tenisu, volejbalu
Sportovní areál pro účely házené, volejbalu i stolního tenisu naleznete pod Sportovním klubem Jihlava, z.s. Přijďte si zahrát některý z kolektivních sportů a naplňte tak smysluplně Váš volný čas.
Ordinace praktické lékařky České Budějovice, léčebná a preventivní péče pro dospělé
Kvalitní zdravotní péči, individuální přístup a moderní léčebné metody Vám poskytne zkušená lékařka MUDr. Marie Heřmanová s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích.
Kvalitní svařovací potřeby a materiál- dráty pro svařování, prodej i po kusech
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě ve své prodejně železářství a spojovací materiál nabízí také svařovací potřeby, mezi kterými naleznete dráty pro svařovaní. Prodej také možný po kusech.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Modernizace a opravy CNC strojů Čelákovice - přestavby na CNC provedení, servis
KOPRETINA s.r.o. je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice, a.s. a zabývá se modernizacemi a opravami CNC strojů. Společnost je na trhu od roku 1994.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty zajišťuje společnost Braintrast s.r.o. v Třinci, která se specializuje mimo jiné také na automatizované systémy řízení.
BRAINTRAST, s.r.o.
Kvalitní lahvová vína moravská, zahraniční, šumivá, speciální - eshop
Společnost Ráj vína s.r.o. provozuje eshop rajvina.cz, kde nakoupíte kvalitní lahvová vína moravská, zahraniční, šumivá i speciální. V lokalitě Zlínský kraj i v jiných koutech ČR máme několik vinoték.
Vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto na zemědělské škole
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole Chrudim a vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto.
Kontejnery z potravinářské oceli - výroba na zakázku
Kontejnery z potravinářské oceli pro přepravu a skladování potravinářských, farmaceutických a chemických výrobků vám vyrobí firma NIRO-INOX spol. s r.o. v Zaječí.
Opravy a servis plynových kondenzačních kotlů – rychle, kvalitně a za rozumnou cenu
PLYSPO Jan Chudoba z Třebíče, to je rychlý servis a opravy plynových kondenzačních kotlů za rozumnou cenu. Zajistěte si bezpečný chod Vašeho plynového kondenzačního kotle ještě dnes.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Šlechtitelská stanice, šlechtění, prodej osiva, specialista na osivo Třebíč
Specialista na šlechtění, výrobu a prodej různých druhů a odrůd uznaných osiv, to je společnost AGROGEN, spol. s r.o., šlechtitelská stanice.
Přívěsy, přívěsné vozíky, auto a moto přepravníky, zakázková výroba a prodej
Široký výběr přívěsů a přívěsných vozíků naleznete u společnosti VEZEKO s.r.o. se sídlem ve Velkém Meziříčí. Zakázková výroba, špičkový servis a individuální přístup k zákazníkům.
VEZEKO s.r.o. nákladní přívěsy
Správa nemovitostí, zakládání SVJ, transformace BD na SVJ, realitní služby i poradenství
Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí Vám poskytne firma J.N.Nova - spol. s r.o. z Prahy 7 Holešovice. S maximální péčí se postaráme o Vaší nemovitost, administrativní či komerční budovu.
Zapůjčení mobilní elektrocentrály při výstavbě, na staveništích včetně dopravy a připojení
Při výstavbě rodinného domu i na jiných staveništích je nezbytná elektřina. Zapůjčení mobilní elektrocentrály včetně dopravy a připojení vám zajistí firma Šafařík s.r.o. a to pro celou Jižní Moravu.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Plasma Covering, Mikrojehličkování - rejuvenace pokožky, oživení, omlazení, výživa kyselinou hyaluronovou
Kosmetické studio Zdenka Skřivánková Zlín je certifikovaný salon pro ošetření pleti metodou Plasma Covering i Mikrojehličkování. Vhodné pro všechny typy pleti.