Aktuální microsite

Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Výroba ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí
Strojírenská firma OMEGA, spol. s r.o. ze Zlína se zabývá obráběním a specializuje se na výrobu ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí.
Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnost na Opavsku
Společnost Jiří LENART s. r. o. provozuje vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu v Opavě a okolí.
Základní škola Jana Wericha – všestranné vzdělání pro nadané i handicapované děti
Základní škola Jana Wericha v Praze 6 je zaměřena na výuku a vzdělání dětí s přihlédnutím k individuálním potřebám každého žáka.
Obrábění a svařování Kolín - špičkové soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání
Nabízíme služby v oboru obrábění a svařování, zámečnická výroba, brány a vrata - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Mytí fotovoltaických - solárních panelů – zachování 100% výkonu
Společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy nabízí mytí fotovoltaických – solárních panelů pomocí demineralizované vody s cílem zachovat jejich 100% výkon.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Elektrické táhlové servomotory Nová Paka - pro přesné dálkové měření teploty klidných i proudících
Naší hlavní činností je obor měřicí a regulační techniky. Provádíme vývoj, výrobu, prodej, metrologii, montáže, poradenství, projekce, i servis po celé ČR i v zahraničí - ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Pochůzné lávky, stupně, střešní schůdky, nášlapy na střechy - prodej, montáž
Společnost KLEMPOS - STŘECHY z regionu Uherské Hradiště dodá pochůzné lávky, stupně a střešní schůdky, nášlapy pro bezpečný pohyb po střeše. Zajistíme dodání i montáž, působíme po celé ČR.
Aquabalanc efektivní trénink, zábavné cvičení na plovoucích podložkách
V Aquaparku Uherské Hradiště máte možnost vyzkoušet novou formu zábavného cvičení, která se stává hitem. Jde o efektivní trénink na plovoucích podložkách - Aquabalanc.
Lechler - přesné průmyslové trysky pro rozstřik s příslušenstvím
Průmyslové trysky značky Lechter s příslušenstvím nabízí servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem u Opavy. Trysky jsou vhodné pro rozprašování a rozstřik.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Údržba nemovitostí po celé Praze – přináší rychlé a kvalitní řešení
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze nabízí komlpexní služby údržby nemovitostí na území celé Prahy pro rychlá a kvalitní řešení oprav či rychlé obsazení volných prostor.
Papírové tubusy a dutinky včetně plastových víček na všechny rozměry pro balení a ochranu zboží
Papírové tubusy, které ochrání Váše zboží při skladování i přepravě zakoupíte u společnosti AKRT CZ. U nás seženete také plastová víčka na tubusy všech rozměrů.
Automatické posuvné dveře - moderní prvek budov
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat v České i Slovenské republice.
Geosyntetické výrobky pro stavebnictví, geotextilie, drenážní rohože
Geosyntetické výrobky pro stavebnictví, tkané a netkané geotextilie, drenážní rohože, protierozní sítě od společnosti JUTA a.s. plní separační, filtrační a ochrannou funkci.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Kosmetická řada Schwan Cosmetics, kosmetické tužky, korektory
Kosmetika od společnosti Schwan Cosmetics CR, s.r.o., produkty pro dokonalý vzhled, dekorativní přípravky na pleť, tužky, řasenky, stíny, rtěnky, korektory.
Efektivní cvičení ve fitness s instrukcemi od zkušených trenérů - cvičení po porodu pro těhotné masáže batolat
Efektivní cvičení ve fitness s instrukcemi od zkušených trenérů, cvičení po porodu, pro těhotné, masáže batolat, H-centrum Pardubice
Dodávky valivých segmentů - válečky, kuličky, jehličky
Nabízíme ložiska, valivé segmenty, řetězy, řetězová kola, klínové řemeny, silentbloky a gufera - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Výroba pravé jablonecké bižuterie, šperky, rondelky, bižuterní polotovary, kovové borty
Krásné šperky z tradiční jablonecké bižuterie pořídíte u společnosti BIŽU-NOVA, s.r.o. ze Smržovky. Moderní šperky a ozdoby z kvalitních materiálů od největších mistrů ve svém oboru.
Dovolená pro celou rodinu v krásné přírodě a ubytování jako u babičky
Vezměte celou rodinu a vyražte na skvělou dovolenou v srdci malebné přírody České Kanady. Ubytování v útulném selském stavení a přírodní zahradou pro vás zajistí rodina Bochníčkova.
Prodejní strategie na míru zajistí maximální efektivnost prodeje
Školení profesionálové ze společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze vytvoří Vašemu produktu prodejní strategii na míru pro maximálně efektivní podporu prodeje a zvýšení zisků.
Školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, termíny Praha
Společnost CQS z.s. se sídlem pořádá školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, které se koná v Praze na Proseku.
Značkové dioptrické brýle Ray Ben, Vogue, Ziggy, Cacharel
Oční optika Lesa nabízí klientům značkové dioptrické brýle značek Ray Ben, Vogue, Ziggy, Cacharel. Zhotoví i brýle na přání.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Výroba průmyslové elektroniky - zakázkové měřící, regulační, MaR systémy
Firma SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště vyrábí zakázkové měřící, regulační, MaR systémy. Dodáme vlastní návrhy, nebo výroba průmyslové elektroniky probíhá podle návrhu zákazníka.