Aktuální microsite

Softshallový program pro všechny věkové kategorie
Výroba pracovních oděvů včetně softshallového programu – moderní střihy a barevné provedení podle přání odběratele - Petr Hanuš-PEHAN Náchod
Hliníkové fasádní systémy Pardubice – výroba a montáž konstrukce i větších rozměrů
Hliníkové prosklené fasády se řadí do komodity lehkých opláštění budov. Určují architektonický směr a charakter budov, využívají fyzikálních vlastností světla.
Hospoda Pod Strání Hradec Králové - restaurace, pivnice, vinárna
Nabízíme posezení v naší stylové hospůdce s tradiční českou hotovkovou a minutkovou kuchyní, výborné tankové pivo - Pilsner Urquel, Gambrinus 10°, Kozel 11°
Silnoproud – odborné projektové dokumentace
Odborníci z AZ elektroprojekce s.r.o. sídlící v Praze Vám vyhotoví projektové dokumentace silnoproudu jak pro vnitřní a vnější rozvody, tak pro transformační stanice nebo fotovoltaické elektrárny.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Korková plovoucí podlaha Lanškroun – prodej odolných snadno udržovatelných podlahových krytin
Prodej lakovaných korkových podlah Meister - jsou vysoce odolné, prostředí nezatěžující a lehce udržovatelné - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Betonové dlaždice – levné řešení povrchu teras a chodníků
Hledáte levné a dostupné řešení povrchu chodníků, teras, nebo pochozích částí střech? Vyzkoušejte betonové dlaždice přímo od výrobce, Družstva Cementářů, Praha.
Garážová vrata Rychnov nad Kněžnou - Sekční garážová vrata
Svým zákazníkům nabízíme sekční garážová vrata pro standardní garáže, dvojgaráže nebo vjezd do hromadných garáží - Vratové systémy CZ s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
Kvalitní sušené rozinky jako skvělá přísada při pečení či zdobení
Nakupujte výhodně sušené rozinky, kvalitní sušené rozinky patří do každé kuchyně kde se peče a vaří omáčky - TRIAS Chrudim
Teplárenská společnost, dodavatel tepla a teplé vody, stabilní ceny
Teplárenská společnost Jablonecká energetická a.s. je stabilním a největší dodavatel tepla a teplé vody pro jablonecké firmy, domácnosti, školy a městské objekty.
Čerstvě pražená káva, široká nabídka čajů, zdravá výživa
Produkty zdravé výživy, bezlepkové potraviny, čerstvě pražená káva, širokou nabídku čajů, přírodní kosmetiku a bio výrobky zakoupíte v prodejně Miluše Jochová - čaj, káva, Velká Bíteš.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech
Rekonstrukce a opravy šikmých střech na klíč, kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládku střešní krytiny, oplechování realizuje Ladislav David - Střechy na klíč, Olomouc.
Střechy David Ladislav David
Výtahy osobní, nákladní i luxusní, dodávka, montáž, servis
Výtahy osobní, nákladní, atypické, panoramatické i luxusní, projektuje, vyrábí, dodává, montuje a servisuje společnost NOVÉ VÝTAHY 2OOO, s.r.o., Brandýs nad Labem.
Odborné tejpování při přetížení a únavě svalů zad, nohou, rukou a krku
Při potížích s pohybovým aparátem či s oběhovým systémem neváhejte vyhledat pomoc v našem masérském salonu Masáže Petr v Ostravě, kde Vám pomůžeme metodou kineziotaping.
Skříňové přívěsy AGADOS za motorová vozidla, přívěsné vozíky, přepravníky aut, motorek
Přívěsy, které Vám odvezou i přivezou vše, na co si jen vzpomenete, pořídíte u firmy AGADOS, spol. s r.o. sídlící ve Velkém Meziříčí. Kvalitní přívěsy různých rozměrů, materiálů i příslušenství.
Základní a mateřská škola rodinného typu v Chráněné krajinné oblasti Blaník u Benešova
Kvalitní vzdělání v okres Benešov Vám poskytne malotřídní škola s rodinnou atmosférou, Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem, příspěvková organizace.
Půjčovna dodávek - výhodný pronájem dodávky do 3,5 vybavené dálniční známkou
Půjčovna dodávek RentCAR Otrokovice poskytuje pronájem dodávek pro zájemce z lokality Uherské Hradiště, Zlín, Zlínský kraj. Jde o bílé dodávky do 3,5 tuny, vybavené jsou dálniční známkou.
Gravírování kovových i nekovových materiálů Praha – logo, jméno, monogram
Gravírování loga, nápisu, jména, monogramu nebo data na předměty z kovových i nekovových materiálů nabízí provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Pohřební ústav Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu nabízí pozůstalým veškeré služby spojené se zařizováním posledního rozloučení, pohřbu či kremace, převozem nebožtíka nebo vyřízením nutných formalit.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Rotační podavače pro sypké materiály a granuláty se snadným ovládáním a nízkými provozními náklady
Pořiďte si do své výroby rotační podavače od společnosti JELÍNEK - TRADING spol. s r.o., které jsou určeny pro sypké materiály a granuláty, navíc mají jednoduché ovládání a nízké provozní náklady.
Překlady i tlumočení ve vysoké kvalitě a s náležitou diskrétností do polštiny, ruštiny a ukrajinštiny
Budete-li potřebovat překlady nebo tlumočení do polštiny, ruštiny, ukrajinštiny či do jiného jazyka, obraťte se na firmu Top Press v Ostravě, která poskytuje překladatelské služby v ČR i v zahraničí.
Komplexní pohřebnické služby - pohřebnictví, smuteční obřad
Komplexní pohřební služby v Opavě zajišťuje MARIE-POHŘEBNÍ SLUŽBA, která poskytuje smuteční obřady, pohřebnictví včetně obstarání smutečních vazeb i vyhotovení parte.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Konstrukční kancelář – konstrukce, dokumentace, výroba
Konstrukční kancelář společnosti KOPR spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům služby v oblasti konstrukce, dokumentace, výroby a dodání výrobních zařízení zejména pro automobilový průmysl.
Klasicky škvařené vepřové sádlo, škvarky bez přísad - výroba, velkoobchod
Klasicky škvařené vepřové sádlo a škvarky bez dalších přísad pro Vás vyrábí řeznictví JANUS, s.r.o. v Ostravě., kde se zabývají maloobchodním i velkoobchodním prodejem masa, uzenin a masných výrobků.
Reklamní a dárkové předměty s potiskem E-shop - reklamní stolní kancelářské potřeby a další
Udržte si nové zákazníky a podpořte věrnost těch stávajících s reklamními brandingovými předměty z našeho obchodu.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Kvalitní a odborný servis automatické převodovky ve vozidle včetně výměny oleje
O servis automatické převodovky ve vozidle se Vám postará společnost Autochodura s.r.o. v Havířově, která je specialistou v oblasti oprav automobilů a můžete se na ni obrátit s důvěrou.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov