Aktuální microsite

Up selling – prodejte Vašim zákazníkům více
Up selling - profesionální práci s portfoliem Vašich zákazníků s cílem nabídnout jim vyšší třídu zboží a služeb žádejte u společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze.
ADRem – software s elektronickou podobou dohody ADR
SW ADRem vytvořený společností DEKRA CZ a.s. usnadňuje práci s dohodou ADR. Je interaktivní, názorný a přehledný a jeho ovládání je velice intuitivní.
Oční optika Trio Chrudim - kompletní servis pro Váš zrak
Pohodlný nákup oční optiky s odborným poradenstvím a velkým výběrem na jednom místě, nabídka moderních trendů optických i slunečních brýlí - Oční optika Trio Chrudim
Kosmetické služby, celková péče o pleť, lymfatické masáže, ultrazvuková liposukce Nymburk
Široké spektrum kosmetických služeb se zaměřením na péči o pleť, masáže, líčení i barvení řas a obočí naleznete v Nymburku u společnosti Valéria Kutílková - Kosmetický salón.
Staré Město pod Sněžníkem, oblast pro rekreaci v zachovalých horských podmínkách Jeseníků
Panenská příroda obklopena strmými svahy a hustými lesy takové je Město Staré Město pod Sněžníkem. Ideální místo pro aktivní dovolenou i odpočinek v malebné horské přírodě.
Kvalitní přechodové lišty v různých délkách, prodej, dodávka, Znojmo
Prodejce přechodových lišt, ideální řešení přechodu mezi různými typy podlah, lišty v různých délkách dodává firma K-Produkt, s.r.o., sídlící ve městě Znojmě.
Velikonoční dekorace, výzdoba - jarní ozdoby nejen na Velikonoce
Na prodejně FANTAZIA máme připraveny velikonoční dekorace a další jarní ozdoby nejen na Velikonoce - výzdoba do interiéru i exteriéru. Máme dva provozy - Uherské Hradiště Hradební 1226 a pasáž Slunce.
Vysavače a fukary na listí Dobruška - zahradní technika nejlepší poměr cena, výkon
V našem Eshopu si můžete pohodlně zakoupit vysavače a fukary na listí od prověřených výrobců - Značkové nářadí s.r.o. Dobruška
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Elektroinstalace Praha – snížení investic a úspory provozu
Návrhy a dodání elektroinstalací s cílem snížení investic a dosažení úspor při provozu nabízí tým odborníků spol. COBAP s.r.o. Sídlo máme v Praze, pobočky v Brně, Humpolci a Karlových Varech.
Levné zlato, zlaté šperky - bazar, prodej, výkup
V 1.zlínské zastavárně - Foxis s.r.o. můžete pořídit levné zlaté šperky. V našem bazaru je zlato na prodej za nižší cenu než ve zlatnictví. Můžete nám také přinést zlato do výkupu.
Kamnářství dodá na zakázku kachlová kamna, kuchyňské kachlové sporáky
Kamnářství Janeček realizuje kachlová kamna a kachlové sporáky v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský kraj. Stavba kamen je na zakázku, děláme i repase starých kamen.
Montáže elektroinstalací, silnoproud, slaboproud a MaR
Elektromontážní práce, montáže elektroinstalací v rodinných domech, kancelářích, výrobních halách, silnoproud, slaboproud a MaR realizuje společnost ELMIS CZ, s.r.o., okres Kroměříž.
Přepravní společnost, doprava ADR, odpadů, materiálů a palet
Dopravní, logistická a přepravní společnost ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o. zajišťuje přepravu ADR, odpadů, tekutých i sypkých materiálů a palet v ČR i do zahraničí dle specifikace klienta.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Stroje a linky pro zpracování technických vláken, vývoj, výroba
Jednoúčelové stroje pro zpracování skleněných vláken, fólií a tkanin, potiskovací, formátovací, řezací, pokládací a úpravářské linky vyvíjí a konstruuje společnost GF Machinery s.r.o., Brno.
Nákladní autodoprava Ústí nad Orlicí, tuzemská, zahraniční, přeprava sypkých materiálů
Přepravu písku, štěrku či zeminy Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce se sídlem v Králíkách. Spolehlivá nákladní autodoprava v Česku i v zahraničí.
Levný mobilheim po 1. majiteli - zánovní, kompletně vybavený mobilní dům
Společnost BACH International dodává levné mobilheimy v rámci celé ČR i SR. Jde o zánovní, kompletně vybavený mobilní dům, většinou po 1.majiteli. V ceně doprava i usazení domu. Provoz Zlín a Praha.
Frekvenční měniče Omron k řízení strojů - výhodný nákup, nyní bunda jako dárek
Při nákupu frekvenčních měničů Omron u firmy EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice - Zlín aktuálně získáte při objednávce nad 15000 Kč bundu jako dárek.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Prodej, montáž - interiérové, exteriérové dřevěné dveře na míru od profesionálů
Interiérové i exteriérové dřevěné dveře na míru seženete od profesionálů z firmy TVT EURO-okna z okresu Uherské Hradiště, která se zabývá výrobou, prodejem a montáží eurooken a dveří.
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení budov – projekty, dodání, servis
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy nabízí kompletní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a chlazení budov od návrhu, dodání a montáže po servis.
Návrhy a statické výpočty konstrukcí pomocí programu RFEM
Rychlé, pohodlné, přesné a snadné modelování konstrukcí včetně posouzení statiky umožní program RFEM od společnost Dlubal Software s.r.o. se sídlem v Praze.
Dlubal Software s.r.o.
Sportovní povrchy pro haly i venkovní hřiště – dodání a servis
Dodáním, servisem a poradenstvím v oblasti povrchů pro vnitřní i venkovní sportovní hřiště se zabývá česká společnost PRECOL s.r.o. sídlící nedaleko Mladé Boleslavi.
Výroba rozvaděčů na míru dle projektu pro haly, rodinné domy a jiné objekty
Profesionální výrobou rozvaděčů na míru dle projektu pro rodinné domy, pro haly a další objekty a také opravami rozvaděčů se zabývá společnost Jana Fabiana z Frýdku-Místku.
BOZP a bezpečnostní značení sníží riziko úrazů na pracovišti
Povinností každého zaměstnavatele je zajistit bezpečnost práce pro své zaměstnance, aby nedošlo k žádnému úrazu na pracovišti, způsobenému nedostatečným značením pracovního prostředí.