Aktuální microsite

Pokládka dřevěných podlah - kvalitní masivní dubové, jasanové parkety
BH Podlahy z Brna jsou specializovaným prodejcem dřevěných podlah, zejména masivních dubových a jasanových. S pokládkou jejich podlah je spousta spokojených zákazníků nejen v Brně a v Blansku.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Montáž oplocení, pletivových plotů plotů z pozinkovaného nebo poplastovaného pletiva
Montáž funkčních, ale také vizuálně přitažlivých pletivových plotů provádí rychle, efektivně a s důrazem na detail firma Gardenmat Pavel Matiáš.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Razítka pro každou příležitost, od firemních až po originální svatební razítka
Hledáte razítko, které je víc než jen otisk? Společnost Jana Holatová vyrábí razítka s osobním příběhem a tradicí. Nabízíme razítka pro každou příležitost.
Klinika MONADA - váš partner pro harmonii těla a mysli - cesta k celkovému zdraví
V MONADĚ se specializujeme na holistickou rehabilitaci, kde se spojuje tradiční medicína s přírodními léčebnými metodami pro vaše celkové zdraví a pohodu.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Přístupový a docházkový systém Praha - kontrola vstupů
Přístupový a docházkový systém, evidence zaměstnanců, řešení v oblasti kontroly vstupů, zabezpečení objektů proti vniknutí neohlášených osob realizuje AKI PRO spol s.r.o., Praha.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Bezvýkopové technologie pro budování a renovaci inženýrských sítí, řízené protlaky, vrty
S moderními technologiemi na výstavbu vodovodů a kanalizací přichází společnost TALPA - RPF, s.r.o. z Ostravy. Provádíme opravy potrubních systémů i protlaky ocelových chrániček.
TALPA - RPF, s.r.o.
Vysoce výkonná velkoplošná solventní tiskárna Mimaki JV150 pro profesionální využití
Nový typ vysoce výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki JV150 zakoupíte ve společnosti ELECTRON, spol. s r.o. - tiskárna je pro opravdu profesionální využití a také je cenově dostupná!
ELECTRON, spol. s r.o.
Výroba nerezových výpalků na míru v jakémkoliv provedení dle požadavků zákazníka
Nerezové výpalky s vysokou odolností proti korozi, teplotě, tlaku a mechanickému namáhání, na míru vyrábí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Velkoobchod příslušenství potrubí – příruby krkové, ploché, zaslepovací, závitové i točivé
Bohatý sortiment přírub dle platných norem a v provedení jako krkové, ploché, zaslepovací, závitové i točivé prodává velkoobchod příslušenství potrubí GELDBACH - CZ s.r.o.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Výroba a montáž dřevěných teras a zahradních altánů pro relaxaci a odpočinek
Vychutnejte si odpočinek na vlastní terase a relaxujte v horkých letních dnech ve stínu zahradního altánu. Zahradní dřevěné terasy a altány na míru vyrábí a montuje firma Josef Opluštil.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Tepelná čerpadla pro úsporné vytápění, solární systémy pro ohřev vody
Firma VTP Pelka s.r.o. Staré Město instaluje tepelná čerpadla pro úsporné vytápění i solární systémy pro ohřev teplé užitkové vody. Zpracuje přesnou cenovou kalkulaci.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Broušení různých nožů, seker a nůžek – práce specialistů nejen pro domácnosti
Kvalitní broušení nožů do mlýnků, na maso, nářezových nožů, nůžek a seker zajišťují odborníci společnosti Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. nejen pro oblast Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Ocelové plošiny, schodiště, zábradlí, brány a branky – profesionální zakázková výroba na míru
Na profesionální zakázkovou výrobu ocelových plošin, schodišť, zábradlí, bran a branek se zaměří specialisté na klempířskou a zámečnickou činnost – společnost VESA, spol. s r.o.
VESA, spol. s r.o. Klempířská výroba
Degustační program ve vinném sklepě –  řízená degustace, snoubení vína a pokrmů v penzionu Siesta
Dopřejte si jedinečný chuťový zážitek ve vinném sklepě Penzionu Siesta ve Valticích, kde na Vás čeká řízená degustace přívlastkových Valtických vín s delikátními pokrmy teplé i studené kuchyně.
Penzion Siesta
Letecká přeprava - Air Cargo – efektivní a rychlá přeprava Vašeho zboží
NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED nabízí zákazníkům služby efektivní letecké přepravy zboží – Air Cargo v několika cenových úrovních podle Vašich požadavků a nároků.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. - profesionální kalibrace kamer systémů ADAS u čelních skel
Kalibrace kamer systémů ADAS (inteligentní dopravní systémy) je klíčová pro bezpečnou a efektivní jízdu. Naše služby zahrnují kalibraci u čelních skel, aby vaše vozidlo fungovalo tak, jak má.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Vnitřní a venkovní žaluzie – bohatý výběr kvalitní stínící techniky a doplňků
Na prodej vnitřních a venkovních žaluzií různých druhů a materiálů a další stínící techniky a doplňků k regulaci světla a tepla se v oblasti Lednice a Mikulova zaměřuje společnost VELLAR s.r.o.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Bezúdržbová fólie Stínfol k zastínění teras, balkonů, na ploty - výrobce stínící LDPE fólie
Společnost Centroplast, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště je výrobce LDPE fólií a přichází s novinkou - stínící LDPE fólie Stínfol, která je určena k zastínění teras, balkonů, na ploty.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Záruční, sezónní servis, opravy zahradní techniky Husqvarna, Dakr
Záruční servis i sezónní opravy zahradní techniky Dakr, Husqvarna, MTD a dalších provádí v regionu Uherské Hradiště firma Zahradní technika Robert Bílka.
Robert Bílka - Zahradní technika
Kongresový hotel jižní Morava, ubytování Bořetice, konferenční hotel
Krásné a komfortní ubytování na jižní Moravě s prostory k pořádání kongresů, školení a seminářů nabízí hotel Kraví hora Bořetice. Kongresové a konferenční prostory jsou vhodné i na rodinné oslavy.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Vyšívané a protkávané záclony, závěsy, dekorační látky
Vyšívané a protkávané záclony a závěsy dodají vašemu bytu ten správný šmrnc. Proto se obraťte na odborníka v Olomouci - firmu Rega, kde si také vyberete dekorační látky a další doplňky pro interiér.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Mgr. Pavel Opelka, RHom. - vysoce uznávaný odborník a zakladatel postklasické homeopatie
Mgr. Pavel Opelka, RHom. je známý český homeopat a zakladatel České školy klasické homeopatie. Jeho přístup k homeopatii je uznávaný nejen v Čechách, ale i v zahraničí.
Najdeme Vám nejlepší řešení v oblasti chytrých budov - automatické systémy měření a regulace
Chytré budovy využívají moderní technologie k efektivnímu řízení a regulaci různých systémů. V oblasti měření a regulací Vám pomůže firma RX servis s.r.o. z Brna. Pomohou Vám s nejvhodnější řešením.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Vzduchové clony do průmyslu a vstupů - dveřní a průmyslové clony
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku dodává různé vzduchové clony, které jsou určený do různých průmyslů a vstupů. Nabízíme dveřní a průmyslové clony.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Manipulační práce jeřábem Uherské Hradiště-zvedání, nakládání
Manipulační práce s břemeny lze zajistit jeřábem. U společnosti Autojeřáby Harsa Březolupy v okrese Uherské Hradiště si pronajměte jeřáb pro zvedání, nakládání i montážní práce.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa