Aktuální microsite

Levné řešení EET pro malé provozy a technické řešení EET na míru pro velkoobchody, sítě prodejen
Společnost JOPOS Zlín má dlouholeté zkušenosti s dodávkou pokladních systémů. Doporučí Vám ideální technické řešení EET - na míru pro velkoobchody, sítě prodejen i levné řešení EET pro malé provozy.
Podlahářství-pokládka laminátové, dřevěné, plovoucí podlahy
Kvalitní práci při pokládce laminátové, dřevěné, plovoucí podlahy odvede firma Truhlářství a podlahářství Roman Buršík. Obraťte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž.
Výroba podešví - mezipodešev, podešev pro bojovou obuv, vojenské boty
Vývojem a výrobou obuvnických komponentů se zabývá společnost KSBW s.r.o. Zlín. Zaměřuje se na výrobu podešví, specielně na mezipodešve, podešve pro bojovou obuv a vojenské boty, polobotky.
DTP studio - grafické práce, tiskoviny, letáky, katalogy, firemní tiskopisy
Reklamní agentura H-DESIGN Uherské Hradiště poskytuje v lokalitě Zlínský kraj komplexní grafické práce včetně návrhů, předtiskové přípravy. DTP studio připraví tiskoviny - letáky, tiskopisy, katalogy.
Opravy, servis a revize pracovních strojů, elektrospotřebičů a elektrozařízení
Opravy a revize strojních zařízení, jako jsou pracovní stroje, elektrospotřebiče a elektrozařízení poskytuje v okolí Olomouce společnost AMS-intes s.r.o. z Litovle.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
GOLA sady ručního nářadí Kolín - sady nářadí a šroubováků
V našem Eshopu výhodně nakoupíte sady nářadí a šroubováků prověřené značky GOLA, rozmanitý sortiment ručního nářadí - GOLA nářadí, s.r.o. Kolín
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Daňový poradce pro klienty z oblasti Kladno, Praha, Slané, Rakovník
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí své odborné služby převážně pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Váhy do výbušného EEx prostředí ATEX - elektrická zařízení  do provozu se zvýšeným rizikem výbuchu
KADLEC spol. s r.o. je dodavatelem vah do EEx prostředí. Námi dodávané stolní a podlahové váhy pro EEx jsou elektrická zařízení, které jsou vhodné do provozu se zvýšenou koncentrací výbušných látek.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Rodinný penzion s restaurací, ubytování ve východních Krkonoších s možností polopenze
Příjemné ubytování nejen pro rodiny s dětmi nedaleko Pece pod Sněžkou Vám poskytne PENZION KNEIFEL, s.r.o. Penzion v Horním Maršově s krásnou okolní přírodou i bohatým sportovním vyžitím.
Průmyslové šicí stroje Dürkopp-Adler, výroba na zakázku, prodej, servis a poradenství
Skutečného specialistu v oblasti průmyslových strojů naleznete u společnosti DA Servis CZ, s.r.o. z Prahy 7. Poradíme, vyrobíme a dodáme Vám kvalitní šicí stroj dle Vašich specifických požadavků.
DA Servis CZ, s.r.o. průmyslové šicí stroje
Povrchová úprava nábytku do vysokého lesku, kvalitně, rychle, za výhodné ceny
Povrchovou úpravu nábytku do vysokého lesku vám kvalitně, rychle a za výhodné ceny zajistí firma Draft Inc., s.r.o. v Brně.
Urny – široký výběr posledních nádob - Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Široký výběr interiérových a exteriérových uren i miniuren nebo památečního skla a šperků podle světových trendů v pohřebnictví nabízí Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Kamery Photron: řada Fastcam SA – špičková kvalita vysokorychlostního snímání Praha
Žádáte od Vaší kamery absolutně špičkový záznam i při vysokorychlostním snímání? Pak se spolehněte na kamery Photron, řadu Fastcam SA, které nabízí společnost Proxis, spol. s r.o. z Prahy.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Strojní celky, stroje a výrobní linky - montáže a přesuny Kladno
O náročné přesuny strojních celků, velkých strojů a celých výrobních linek se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Ubytování uprostřed vinic s nádherným výhledem na okolní vinice
Nádherné a klidné ubytování uprostřed vinic s výhledem na vinice Vám v okolí Znojma poskytne Penzion ve Vinici – Vinařství Jiří Barabáš.
Jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře
Firma FRESH AIR Vám poradí jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře, kritérií při výběru klimatizace je hodně. V okrese Zlín, Uherské Hradiště jsme Vám k dispozici.
Exkluzivní ovoce, zelenina, bylinky a čerstvé houby, velkoobchod
Domácí i exotické ovoce, zelenina, citrusy, banány, jablka, mrkev, brambory, bylinky jako meduňka, bazalka a čerstvé houby prodává velkoobchod JASFRESH s.r.o., Šumperk.
Gumárenská výroba, produkty z technické pryže, profilová těsnění, pogumovaná kolečka
Gumárenské produkty té nejvyšší kvality Vám zajistí společnost Slovácká Gumárna s.r.o. z Bzence u Hodonína. Vyrobíme Vám těsnění, pogumovaná kolečka i lisované díly přímo na míru.
Fasádní lešení, pojízdné lešení Alufix, půjčovna, pronájem, Hradec Králové
Fasádní lešení, lešení na mosty, pojízdné lešení Alufix Vám zapůjčí, pronajme, prodá a smontuje společnost Al LEŠENÍ, spol. s r.o., která sídlí v Hradci Králové.
Výroba ocelových plotů - stylové oplocení s vysokou životností | Jičín
Zabýváme se výrobou ocelových plotů, zábradlí podle přesných požadavků zákazníka, provádíme zámečnictví, a zámečnické práce.