Aktuální microsite

Důlní kolový nakladač pro podzemní doly a provozy je vhodný pro práci v náročných podmínkách
Důlní kolový nakladač vhodný pro práci v podzemních dolech splňuje vysokou úroveň bezpečnosti pro obsluhu i okolí, schopný pracovat i v těžkých podmínkách. Vyrábí a dodává společnost FERRIT s.r.o.
Kropící rameno kropiče vozovek Brno Praha Ostrava Plzeň Olomouc
Doplňky cisternových nástaveb pro různé typy prací a využití jako jsou různá provedení mycích lišt, roztahovací mycí lišty MLS, kropící ramena KRS - SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Pronájem auta s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, kontejnerů či strojů
Auto s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, strojů či kontejnerů si můžete v okolí Dačic pronajmout od společnosti ST MONT Dačice.
Laserové značení – trvané a nesmazatelné, nekontaktní
Trvalé a nesmazatelné značení výrobků nebo reklamních předmětů provádí bezkontaktní metodou laserového značení provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Vazby - kroužková, termo Plzeň
Potřebujete připravit podklady pro konferenci, školení nebo výběrové řízení? Firma Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni se postará o rychlou a kvalitní kroužkovou nebo termu vazbu.
Pohřeb Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu Vám podává pomocnou ruku při přípravě pohřbu Vší blízké osoby do hrobu nebo hrobky, stejně tak i při zpopelnění s obřadem či bez obřadu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Stroje technologických celků pro potravinářské provozy Šluknov
Výrobou strojů technologických celků pro potravinářský průmysl pro celosvětoví trh se zabývá společnost TOPOS a.s., provoz Šluknov.
Uzamykací produkty, systém LOTO, Procedura Lockout/Tagout
Společnost Aledo z Prostějova vám představuje unikátní uzamykací produkty – systém LOTO. Je to systém, jehož cílem je zabránit náhodnému spuštění zařízení při provádění oprav průmyslových strojů.
Moderní solární LED svítidlo do zahrad, na parkoviště nebo do venkovních prostor
Pořiďte si moderní solární LED svítidlo s polohovatelným solárním panelem, které osvětlí Vaši příjezdovou cestu, firemní parkoviště nebo zahradu
Výroba a prodej dřevěných polotovarů pro výrobce hraček
Soustružené a frézované dřevěné polotovary a součástky pro výrobce hraček zajistí společnost DIKADESIGN s.r.o.
Vodoinstalace, montáže, opravy kanalizace, rozvody vody včetně projektů
Kompletní vodoinstalace, rozvody vody a montáže i opravy kanalizace provádí v regionu Zlínský kraj firma Břetislav Přecechtěl. Zajistíme dodávky projektů.
Dřevostavby na klíč – zahradní altány, pergoly, posezení, přístřešky
Kvalitní a praktické dřevostavby na klíč, jako jsou zahradní altány, pergoly, krytá posezení a přístřešky vyrábí společnost STŘECHY BEST SDK z Tasovic.
Dřevoplast WPC - atraktivní materiál pro výrobu terasy, střechy, fasády i plotu
Dřevoplast WPC je atraktivní materiál pro terasy, střechy, fasády i ploty. Na jeho výrobu se zaměřuje společnost WoodflourMill, a.s., která je největším producentem dřevní moučky v České republice.
Restaurace, kavárny, hotely – chladicí a mycí technika od projektu po servis
Kompletní služby pro mycí a chladicí techniku restaurací, kaváren, hotelů nebo jídelen zajistí společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Kompletní stavební práce Hradec Králové - stavební práce na klíč
Jsme spolehlivou firmou, která se vám postará o komplexní stavební práce na klíč - Stavební firma BASNO, spol. s r.o. Hradec Králové
Generální dodávky kotelen - výroba, rekonstrukce, servis kotelny, opravy kotlů
Společnost SEA Zlín s.r.o. zajišťuje výrobu, generální dodávky kotelen, zabývá se i rekonstrukcemi. Obstará i pravidelný servis kotelny a generální opravy kotlů, který řeší střediska Zlín a Kolín.
Výkup kovošrotu Trutnov - likvidace nebezpečného odpadu
Rychle a ekologicky vás zbavíme železného šrotu, kovošrotu, železa, kovy a jiného nebezpečného odpadu - ABA-AZA s.r.o. Trutnov
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Čelisti na balíky, přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky
ČEMAT trading, spol. s r. o., je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku, který nabízí Čelisti na balíky a další přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky.
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zakázková výroba z masivního dřeva - zimní zahrady, přístřešky, altány, pergoly
Zakázková výroba z masivního dřeva. Zimní zahrady, přístřešky zhotoví Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. Zakázky pro Moravský Krumlov, Ivančice, Pohořelice, Znojmo, Třebíč, Moravské Budějovice, Brno.
Rychloběžná fóliová vrata pro interiér i exteriér - maximální bezpečnost, nízké náklady
Vrata vhodné do interiéru i exteriéru, které budou splňovat maximální bezpečnost a navíc mají nízké náklady zajišťuje společnost Cema Moravia s.r.o. ve Zlíně. Rychloběžná fóliová vrata si oblíbíte.
Dioptrické brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dalekohledy
Zhotovení dioptrických brýlí, prodej brýlových obrub klasických i moderních, očních čoček, slunečních brýlí, dalekohledů a příslušenství, vše v Oční optice Ivany Seidlové v Litomyšli.
Drticí a třídicí technika pro kamenolomy, prodej a zaškolení
Průmyslová technika pro kamenolomy, mobilní a stabilní drticí a třídicí stroje, výkonné a spolehlivé strojní vybavení do těžkých provozů dodává Údržbářský servis Luleč s.r.o.
Jazyková škola, výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost
Výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost, pomaturitní studium, kurzy pro začátečníky i pokročilé s profesionálními lektory a rodilým mluvčím zajišťuje Jazykový institut Easyway, s.r.o.
Systémy robotika komponenty DAVtech
České zastoupení italské firmy DAVtech – komponenty dávkovací dispenzní systémy – EXACTEC Liberec