Aktuální microsite

Autoopravna - autoservis, oprava osobních a nákladních vozidel
Autoservis Petr Štross v Břeclavi provede kvalitní servis i opravu osobních a nákladních vozidel. Na naši autoopravnu se můžete spolehnout.
Moderní a kvalitní nábytek do dětského pokoje - sestavy, židličky, stolečky i křesla
Rodinná firma Nábytek pohodlí Radka Sobotková poskytuje kvalitní a moderní nábytek do dětských pokojů. V širokém sortimentu najdete sestavu i další vybavení do dětského pokoje.
Kvalitní jednosloupové i nůžkové zvedáky na auta pro menší autoservisy - prodej
Jednosloupové či nůžkové zvedáky na auta, které poskytuje firma Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík v Třebíči, jsou nezbytnou součástí každého menšího autoservisu.
Zelené přírodní střechy - realizace, návrh, údržba
Zelené přírodní střechy Vám ve Frýdku-Místku zajistí naše firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, která vám kromě realizace zelených střech poskytne také jejich návrh včetně údržby.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém Praha – ochrání Váš majetek
Zajištění bezpečnosti malých i velkých objektů zajistí PTZS – poplachový tísňový zabezpečovací systém od prověřené společnosti MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze.
Vnitřní, venkovní a vertikální žaluzie s možnosti motorizace Somfy
V produktech společnosti K&K design, s.r.o. naleznete velký výběr vnitřních, venkovních i vertikálních žaluzií, ke kterým si můžete pořídit také motorizaci Somfy.
Kola, kladky, kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku i průmysl
ČEMAT trading, spol. s r. o., Vám nabízí kvalitní průmyslové kola, kladky a kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku příslušenství pro manipulační a stavební techniku v České a Slovenské republice.
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.
Oční lékař Praha 7, oftalmologická péče na vysoké úrovni, vyšetření zraku, měření dioptrií
Zkušeného lékaře specializujícího se na problematiku zraku a očních onemocnění naleznete na Praze 7 v Holešovicích v oftalmologické ordinaci MUDr. Bohdan Plicht s.r.o.
Sudy na víno - barikové sudy na víno z bílého maďarského dubu
Hodonínská firma Unicom Servis, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu nerezových nádob nebo dřevěných sudů a dalších technologií pro potravinářský, gastronomický nebo farmaceutický průmysl.
Automatizační technika Hradec Králové - dodávky dopravníkových systémů a manipulace
Naše společnost KOPTA, s.r.o. Hradec Králové je spolehlivým dodavatelem firmy IPM Elektromatic GmbH, dodáváme automatizační techniku včetně manipulace.
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Hroby a dvojhroby - kvalitní výroba náhrobků a pomníků
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kvalitních pomníků a náhrobků.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Elektromotocykly vhodné do města – Super SOCO
Elektromotocykly super SOCO, e-moto vhodné nejenom do města. Široký výběr elektrických motocyklů naleznete na pobočce firmy AUTONOVA BRNO s.r.o.
Netradiční přírodní ovocné pomazánky a džemy inspirované přírodou pro zdravý a chutný životní styl
Přírodní ovocné pomazánky a džemy s netradiční chutí z netradičního ovoce, to jsou pomazánky a džemy firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Náhradní díly u autorizovaného prodejce aut značky Volkswagen bez kompromisu mezi kvalitou a cenou.
Hledáte-li autorizovaného prodejce náhradních dílů, dojděte si do INTERMOBILu. Najdete nás ve Znojmě, zboží máme skladem hojně. Vyberte si u nás už dnes.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Spolehlivá tepelná čerpadla Jičín - vytápění a ohřev vody
Nabízíme tepelná čerpadla, která umí získat teplo z nízkopotencionálního zdroje. Špičková kvalita za rozumnou cenu, to jsou tepelná čerpadla od firmy Pavel Kozák Hasko Jičín.
Nový motocykl značky HONDA pro pohodlnou jízdu na asfaltu i v terénu
Společnost MOTOMO, s.r.o. z Břeclavi, která je autorizovaný prodejce značky HONDA, přichází s novým modelem motocyklu z řady CRF 1000 L Africa Twin, který je vhodný jak do terénu, tak na asfalt.
MOTOMO, s.r.o.
Betonové stropní panely SPIROLL Hradec Králové - všestranné uplatnění pří výstavbě
Naše firma PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové nabízí stropní systém SPIROLL, který je možný použít u všech běžných stěnových konstrukcí.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Poskytujeme službu plošného broušení otřepů plechových dílů po lisování na brousícím stroji
Na brousícím (odjehlovacím) stroji provádí plošné broušení otřepů plechových dílů vzniklých po lisování, laserovém řezání či obrábění společnost Lakum KTL, a.s. se sídlem ve Frýdlantě nad Ostravicí.
Jarní servisní prohlídka, včetně čištění a plnění autoklimatizace v Třebíči
Chystáte-li se na jarní servisní prohlídku Vašeho vozu a potřebujete si před létem pročistit a doplnit autoklimatizaci, pak navštivte Horácké autodružstvo v Třebíči.
Automatické kotle - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství
Automatické kotle na pelety a uhlí - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství poskytuje firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v okrese Hodonín.
Emisní limity, měření, rozbor prachu, paliva, akreditovaná laboratoř
Měření emisí i rozbor prachu a paliva provádí v akreditované laboratoři společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika v Ostravě, která se specializuje na ekologické služby.
Zemní, výkopové a demoliční práce na Karvinsku, bagrování základů staveb
Demolice budov, odvoz a recyklace suti, zemní, výkopové práce na Karvinsku, hloubení základů staveb, terénní úpravy realizuje společnost František Vjater, Rychvald.
Domácí zdravotní a ošetřovatelská péče, rehabilitační cvičení
Zdravotní a ošetřovatelská péče v domovech pacientů, rehabilitační cvičení, píchání injekcí a inzulínu, podávání léků, péče po operacích zajišťuje Agentura Jitřenka - Marie Mužíková, Ostrava.