Aktuální microsite

Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
Ošetření zubního kazu bílou výplní Praha 4
Trápí Vás bolest zubu a máte podezření na zubní kaz? Pak neváhejte co nejdříve navštívit Dental Office H33 v Praze, kde Vám ošetří zubní kaz rychle a bezbolestně pomocí bílé výplně.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Prodej i servis stavebních strojů České Budějovice
Nejen stavebním firmám je určena nabídka společnosti Vladimír Zelenka – VZ service z Českých Budějovic na prodeje nových i použitých stavebních strojů a jejich servisu.
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Dodávky technologických celků pro zpracování sypkých hmot
Technologické celky pro dopravu, skladování, míchání a zpracování sypkých hmot v průmyslových odvětvích dodává společnost ENVIRMINE-ENERGO, a.s., Ostrava.
Vůně do aut komplet Broumov - vonné visačky, kolíčky, clip do ventilace YANKEE CANDLE
Vůně do aut neutralizuje pachy a provoní auto i další menší prostory přibližně na dobu jednoho měsíce - Z - TRADE s. r. o. Broumov
Pneuservis Liberec - komplexní služby pro osobní a užitkové automobily
Autoservis NOVOS s.r.o. je autoservis s více jak desetiletou tradicí. Nabízíme komplexní služby pro osobní a užitkové automobily a dílčí služby pro autobusy a stavební stroje.
Oprava vozů Mercedes-Benz Praha 6 – kvalitně a bez čekání
Hledáte opravdu, kde se kvalitně a rychle postarají o opravu vozů značky Mercedes-Benz? David Schwáb - ŠAOME, Mercedes servis se nachází v dobré dopravní dostupnosti na Praze 6.
Hromosvody Nový Bydžov - hromosvody kolaudace novostaveb, rekonstrukce
Firma Miroslav Bárta provádí kompletní elektrikářské práce, instalujeme hromosvody, nabízíme montáž, údržbu, opravu a servis.
Správa nemovitostí pro bytová družstva i společenství vlastníků
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy nabízí komplexní správu nemovitostí nejen pro bytová družstva, ale i pro společenství vlastníků bytů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Opravy asfaltových vozovek - individuální přístup ke každé zakázce
Opravy vozovek a asfaltování povrchů pozemních komunikací realizuje společnost POZKOM, s.r.o. se sídlem v Praze. Ke každé zakázce přistupuje zcela individuálně s ohledem na potřeby zadavatele.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Učební obory s uplatněním na trhu práce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun – Hlinky nabízí možnost studia lukrativních učebních oborů, které zaručují absolventům uplatnění na trhu práce.
Levné ubytování pro dělníky v blízkosti Dukovan
Levné, čisté a pohodlné ubytování pro dělníky nedaleko Dukovan poskytuje Penzion Lihovar v Rouchovanech, jehož součástí jsou také 2 ubytovny.
Návrh, prodej, montáž, údržba a servis klimatizačních jednotek Praha
Komplexní správou klimatizací se zabývá společnost Trane Praha. Pokud potřebujete navrhnout systém klimatizací pro budovu, provést montáž, údržbu či opravu můžete se na ně kdykoliv obrátit.
Prodej plastových plotovek - levná náhrada dřevěných plotových latí
Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se zabývá dodávkou a prodejem levných plastových plotovek, které dokonale nahradí dřevěné plotové latě.
Bezpečnostní vchodové dveře značky SECURIDO – Vaše zabezpečená domácnost
Prodej a montáž bezpečnostních vchodových dveří SECURIDO pro domácnosti v Prostějově Vám zajistí stavební firma MKA Service.
Výroba originálních hraček, doplňků do dětského pokoje - tvořivé dílny, kurz pro budoucí maminky, babičky
Ve Studiu Fairyland Zlín proběhne v květnu a červnu Kurz pro tvořivé maminky a babičky, zaměřený na výrobu originálních hraček, doplňků do dětského pokoje. Zveme Vás na tvořivé dílny-čeká nás 5 lekcí.
Výroba, velkoobchod dřevěných hraček - skládací, slepovací dřevěné stavebnice
Společnost WALACHIA, s.r.o. je výrobce a velkoobchodní dodavatel dřevěných hraček a stavebnic. Výroba je zaměřena na dřevěné stavebnice - skládací i slepovací.
Lesnické služby – pěstební činnost, výsadba, výřezy
Komplexní lesnické služby, zaměřující se na oblast péče o les, jako je pěstební činnost, výsadba či výřezy poskytuje společnost WOOD TRADING s.r.o.
WOOD TRADING s.r.o.
Stavěcí terč Jičín - praktická pomůcka pro policisty a bezpečnostní složky
V našem ARMYSHOPU nabízíme zastavovací terč pro policisty a bezpečnostní složky, stavěcí terč pro větší bezpečnost na silnicích - ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Pokládka sportovních podlah pro sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra
Bezpečné a odolné sportovní podlahy vhodné pro vnitřní sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra, to jsou podlahy od renomovaných značek, jejichž pokládku zajistí společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Tisk a vazba diplomky, diplomové, bakalářské práce - rychle a kvalitně
Tisk bakalářských a diplomových prací rychle a kvalitně Vám zajišťuje firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
Lodín, vesnice na Královéhradecku, oblíbená turistická oblast s kempem a koupalištěm
Navštivte jednu z nejstarších vesnic v České republice a poznejte krásy obce Lodín s několika rozlehlými rybníky, kempem, ale také okolními hrady a zámky. Ideální místo pro všechny věkové kategorie.