Aktuální microsite

Zpracování daní, vyhotovení daňových přiznání Praha – pro právnické i fyzické osoby
O zpracování daní a vypracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby podle platných zákonů se za Vás postará společnost EKMA PLUS, s.r.o. z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Speciální mikroskopie Praha – verze pro pevné i proměnné ohnisko
Pro zkoumání předmětů, které z jakéhokoliv důvodu nelze umístit pod běžný mikroskop, nabízí společnost Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze profesionální vybavení speciální mikroskopie.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Novinka – třífázové elektroměry řady SINUS - Praha
V oblasti elektroniky se již léta pohybuje společnost KRALgroup, která nyní přišla se zajímavou novinkou.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Ubytování pro studenty vysokých škol
Pokud studujete na vysoké škole v Olomouci a hledáte levné ubytování v blízkosti centra, pak je Hotel - Hotelový dům ideální volbou.
Autocentrum pro autorizovaný prodej vozů Renault a Dacia - servis osobních a užitkových aut
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Renault a Dacia. Poskytujeme komplexní servisní služby na osobní a užitkové auta. V našem autocentru si můžete vyzkoušet nejrůznější modely vozů.
Výkup kovového odpadu i s odvozem | Svitavy
Třídíte kovový odpad? Všechen odpad jsme zvyklí běžně likvidovat. Nenecháváme odpadky pohozené okolo sebe, minimálně je vyhazujeme do koše. Naučili jsme se třídit sklo, papír nebo třeba lahve PET. Výjimkou by proto neměl být ani kovový odpad. Snadným řešením je výkup kovového odpadu, který zajišťuje například společnost KRN po celé České ...
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí, vibrační desky, svářecí technika, kladiva, elektrocentrály od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Hodoníně.
Zpracování účetnictví pro firmy a vedení daňové evidence pro OSVČ, daňová přiznání
O kompletní vedení Vašeho účetnictví se postará společnost s bohatými zkušenostmi ÚČETNICTVÍ EKONA Ing. Jiřina Ekertová Velenic. Zajistíme veškeré účetní služby, precizně a spolehlivě.
Vesnice Kunčice na Královéhradecku s blízkým zámkem Hrádek u Nechanic a hustými lesy
Vesnici s několika rybníky a kouzelnou krajinou naleznete v okolí malé obce Kunčice u krajského města Hradec Králové. Obec s centrem volného času, prodejnou, hostincem i fotbalovým hřištěm.
Základní škola s prvky Daltonské pedagogiky, alternativní metoda výuky s aktivní účasti žáků
Alternativní vzdělávání po vzoru Daltonské pedagogiky zajišťuje Základní škola Brodek u Prostějova, příspěvková organizace. Naučíme Vaše děti svobodnému myšlení i schopnosti sebereflexe.
Novinka originální a nadčasové skleněné dveře praktické na údržbu
Do našeho výrobního sortimentu jsme zařadili naprostou novinku na trhu,celoskleněné dveře, vyrobené přímo na míru, výběr 39 dekorů, součástí jsou madla a kování - TRESEBURG s.r.o. N & C Glass Liberec
Servis dveřních zámků, cylindrických vložek, klik a kování Beroun – nově u nás
Zasekává se Vám zámek u dveří? Nejdou dveře pohodlně odemknout? Společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna nabízí nově servis dveřních zámků, cylindrických vložek, klin nebo kování.
Zážitkové programy pro mateřské školky
Zábavné zážitkové programy vhodné pro děti z mateřských školek pořádá Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči. Speciální programy pro nejmenší plné zábavy a her.
Počítačky a manipulátory archů nejen pro tiskárny a výrobny cenin
Společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Prahy nabízí počítačky archů, které ocení tiskárny, výrobci cenin, knihtiskaři i balírny archů.
Obecní úřad obce Hospozín a Hospozínek - informace
Veškeré aktuální informace o dění v obci Hospozín a Hospozínek v okrese Kladno ve Středočeském kraji se občané dozvídají prostřednictvím Obecního úřadu a webových stránek.
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.
Moderní, krajkové, vyšívané, nemačkané, nehořlavé záclony prodej Praha - včetně garnyží na míru
Firma Ladislav Daněk Praha se zabývá prodejem a instalací mnoha druhů záclon, závěsů, žaluziemi, sítěmi proti hmyzu a mimo jiné i garnýžemi.
Záclony - Ladislav Daněk
Karlsbader Oblaten
Vychutnejte si neopakovatelnou a tradiční chuť proslavených oplatek Karlsbader Oblaten, které pro Vás vyrábí společnost Karlovarské oplatky s.r.o.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Třífázové a jednofázové elektroměry řady NOVA - Praha
Dnešní doba je plná elektrické energie a zařízení, která pracují na jejím principu.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Omalovánky první pomoci – hravá forma učení základům první pomoci
Omalovánky první pomoc není věda od IV-Nakladatelství, s.r.o. hravou a zábavnou formou pomocí omalovánek, hádanek a kvízů ukazují dětem záchranu života a zdraví .
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Automatické tlakové stanice ATS – výroba, prodej
V oblasti průmyslových čerpadel se společnost AQ PUMPY zabývá výrobou a prodejem vodáren, agregátů a ATS. Jedná se o zakázkovou, kusovou výrobu přesně dle požadavků konkrétních zákazníků.
AQ PUMPY, s.r.o.
Autoservis vozů ŠKODA - záruční i pozáruční servis nových i ojetých vozů
Autodružstvo Znojmo je autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA, u kterých rovněž poskytuje záruční i pozáruční servis, opravy laku a karoserií a celkovou diagnostiku vozů.