Aktuální microsite

Stavební činnost, dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba budov
Stavební činnost, realizace dopravních a vodohospodářských staveb, bytová a průmyslová výstavba, developerské projekty vykonává jihočeská stavební společnost MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Exotermické krycí zásypy pro ošetření nálitků slitin kovů
Exotermické krycí zásypy Ferro a Luxotherm pro ošetření nálitků slitin železných i neželezných kovů, exotermická víka, exotablety vyrábí a dodává společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o.
Kovovýroba, obrábění kovů, výroba spojovacích prvků pro potrubí
Kovovýroba, výroba komponentů pro potrubní systémy, vodovodní a plynové rozvody, ventily, fitinky, spojovací prvky z mosazi, oceli a bronzu realizuje společnost FMP a.s.
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Kotelny, realizace, rekonstrukce, provoz, rozúčtování nákladů na byty
Domovní kotelny, realizaci, rekonstrukci, provoz kotelen, teplovodů, rozúčtování nákladů, výrobu a dodávku tepla na Kolínsku zajišťuje společnost Městské tepelné hospodářství Kolín, spol. s r.o.
Odsávání průmyslových objektů a výrobních hal Liberec – montáže vzduchotechniky
Provádíme montáže vzduchotechniky, montáže odsávání průmyslových objektů a výrobních hal - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Nerezové výrobky - dřezy, koupelnový nábytek, vany
Nerezové výrobky od renomovaných firem - Dřezy, koupelnový nábytek, vany - MATEP s.r.o. Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Výhodná půjčovna nářadí, krátkodobé zapůjčení nářadí včetně zálohy
Poskytujeme zapůjčení nářadí včetně zálohy třeba jen na pár hodin, den nebo víkend, jednoduše si uděláte co potřebujete a pak nářadí vrátíte - Podlahářství Václav Turek Lanškroun, Ústí nad Orlicí
Vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení, klimatizace budov
Zabýváme se výrobou vzduchotechnického zařízení od roku 1966, dříve jako provozovna v.d. STAVBA Havlíčkův Brod a od roku 1992 jako KOVO VZDUCHOTECHNIKA spol. s r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Geodetické práce na výstavbě projektu poloroubených chalup Vysoké nad Jizerou
Kvalitně a profesionálně odvedené geodetické práce odborníky z Geodetické kanceláře Semily ING. JAN KRÁL napomohly vzniku působivého projektu stavby poloroubených chalup ve Vysokém nad Jizerou.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Dřevostavby, nízkoenergetické domy-bydlení s nízkými provozními náklady
Investujte do bydlení s nízkými provozními náklady. Nízkoenergetické domy dodá v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma BJ dřevostavby.
Pronájem optických přístrojů Praha – včetně profesionální obsluhy
Nechcete utrácet za profesionální přístroje jako vysokorychlostní kamery nebo distanční mikroskopy, které využíváte jen občas? Pronajměte si je u společnosti Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Čištění, regenerace studní, kopané studny
Předcházejte kontaminaci vody ve studni a provádějte čištění kopané studny. Regenerace studní je nutná pro udržení kvality vody. V regionu Kroměříž, Zlínský kraj oslovte firmu Ing. Luděk Páleníček.
Mytí a údržba stanového opláštění Praha – pouze u nás
Pouze u společnosti M.P.M., spol. s r.o. z Prahy Vám umyjí stany, stanová opláštění a plachty větších rozměrů a postarají se o jejich údržbu, delší životnost a estetickou a užitnou hodnotu.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Reklamní plochy na mostech komunikací – efektivní a nepřetržitá reklama
Aby Vaše reklama byla skutečně vidět, je klíčové vybrat pro ni vhodné umístění. Reklamní plochy na mostech komunikací jsou nepřehlédnutelné a nabízí je společnost PUBLICITARIA Praha, spol. s r.o.
Celoskleněné, skleněné dveře s digitálním potiskem - designové provedení
Novinkou firmy FRAJT z regionu Kroměříž-Zlínský kraj jsou designové celoskleněné dveře s digitálním potiskem a vizuálním efektem Image Glasss Double vision. Skleněné dveře tvoří předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kulturní dům s restaurací a ubytováním Chlumec nad Cidlinou
Obec Žíželice nabízí ve svém Kulturním domě s restaurací a ubytováním se příjemně naobědvat nebo v případě potřeby přenocovat.
Balkónové a záhonové květiny, zeleninová sadba i pytlový substrát
Balkónové a záhonové květiny i zeleninovou sadbu ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru můžete od února do června zakoupit pro Vaši zahradu i balkony také v provozovně U skleníků, okres Beroun.
Velikonoční pobytové balíčky Malá Skála - výhodné velikonoční menu
Nabízíme velikonoční ubytování na 3, 4 až 5 nocí s polopenzí v rodinném hotelu Skála přímo v srdci Českého ráje.
Soustružení kovů Kolín – kompletní soustružnické práce
V kovoobrábění máme dlouholetou praxi, kvalita kovoobrábění je samozřejmostí, sériová i kusová výroba - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Prodej a výměna valut Praha – výhodně kurz, nulové poplatky
Potřebujete výhodně prodat nebo vyměnit valuty? Navštivte naši směnárnu SPORTTURIST - SPECIAL spol. s r.o. v samém centru Prahy.
Ponorné čerpadlo do studní a nádrží, do vrtů, na čistou vodu - e-shop, prodej
Pokud sháníte na zahradu do studny, vrtu či nádrže ponorné čerpadlo na čistou vodu, navštivte e-shop společnosti CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., kde prodávají široký sortiment čerpadel.
Monolitické garáže Praha – rychlá instalace a okamžité využívání
Nechcete nechávat své auto venku na dešti? Chytré řešení v podobě monolitických garáží s rychlou instalací a možností okamžitého využívání přináší společnost Eurogaráže s.r.o. se sídlem v Praze.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Fitness instruktor zdarma  - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici Pardubice
Fitness instruktor zdarma - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici, osobní trenéři,balíčky osobního trenérství, permanentní vstupy s osobním trenérem -badminton, tenis, spinning
Prodej osiva a to travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Prodej osiva ze šlechtitelské stanice AGROGEN, spol. s r.o. Slavice. Nakupujte od výrobce a šlechtitele travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi