Aktuální microsite

Úsporné budovy – od projektu po provoz
Celý životní cyklus úsporných budov zahrnuje pro společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy nejen počáteční projektování a výstavbu, ale především provoz a funkční udržitelnost.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Pediatrie Kopřivnice, moderní ordinace dětské lékařky s preventivní a léčebnou péčí
Profesionální lékařskou péči ve městě Kopřivnice Vám poskytne zkušená dětská lékařka MUDr. Marta Horáčková s.r.o. Prevence, léčba a citlivý přístup i k těm nejmenším pacientům.
Instalační práce vodo topo plyn na klíč v regionu Zlínský kraj
Společnost Břetislav Přecechtěl provádí instalační práce vodo topo plyn na klíč převážně v regionu Zlín a Uherské Hradiště. Zajistí i servisní práce a dodávky instalačního materiálu.
Jabloňany, vesnice na Blanensku s bohatým společenským životem a zajímavou historií
Obec Jabloňany je menší vesnička nedaleko Boskovic, která je významná svou místní kaplí, aktivním společenským životem i bohatou historií sahající až do 14. století.
Sestavení daňového přiznání a zajištění nezávislého auditu účetních závěrek Praha
Společnost EKMA PLUS, s.r.o. z Prahy se postará o sestavení daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby a poskytne kvalifikovaný a nezávislý názor odborníka pomocí auditu účetních uzávěrek.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Dřevostavby, dřevěné domy nabízí možnost jak bydlet rychle i levně
Pokud hledáte způsob, jak rychle bydlet, firma BJ dřevostavby je schopna postavit již za 3-5 měsíce dřevěné domy, ve kterých se bydlí levně. Stavíme nejčastěji v regionu Zlín, Uherský Brod.
Profesionální úklidové vozíky jednokbelíkové, dvojkbelíkové - distributor
Pořidte si profesionální úklidové vozíky přímo od distributora úklidové techniky, firmy hermély s.r.o. Přerov. Vybírat můžete praktické jednokbelíkové a dvoukbelíkové úklidové vozíky i další techniku.
Termická analýza Excellence – senzory s vysokou přesností
Moderní přístroje k termické analýze Excellence se zárukou vysoké přesnosti a spolehlivosti měření nabízí společnost Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Přijímače hromadného dálkového ovládání - HDO - kvalitní a dostupné
Sháníte kvalitní a dobře dostupné přijímače hromadného dálkového ovládání pro přímé spínání spotřebičů (HDO)? S jistotou se můžete obrátit na firmu KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Stavba kol na zakázku
Táborská společnost Bikespace se zabývá stavbou kol na zakázku. Postaví Vám nové kolo dle Vašich přání a představ nebo upravíme a vylepšíme Vaše stávající.
Sportovní a dětská hřiště – tipy na volný čas
Hledáte tipy na volná čas s dětmi v Praze? Navštivte opravená sportovní a dětská hřiště projektu BB Centrum společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. působí na českém trhu jako významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. Prodáváme střešní krytiny, hliníkové a plechové střechy ve Zlínském kraji.
Ocelservis Pardubice – skladové zásoby s okamžitým dodáním
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Středoškolské vzdělání s maturitou, učební obory pro zemědělce
Středoškolské vzdělání s maturitou v oboru agropodnikání, přírodovědné lyceum, učební obory pro zemědělce, farmáře zajišťuje Zemědělská akademie a Gymnázium Hořice.
Rodinný dům pro seniory v Posázaví, domov s komplexní péčí
Domov pro seniory s komplexní sociální, zdravotní a ošetřovatelskou péčí, rodinný dům pro osoby starší 60 let v Posázaví poskytuje SEN pro SEN, s.r.o. v obci Čtyřkoly.
Půjčovna nářadí a stavební techniky, lešení, elektrocentrál, Kolín
Půjčovna nářadí a stavební techniky, pronájem lešení, elektrocentrál, pil, svářeček, bourací, řezací a kotvící techniky zajišťuje společnost BIRENTAL CZ s.r.o., Kolín.
Šroubárna, výroba šroubů, matic, kolíků, závitových tyčí a čepů
Šroubárna ŠROUBY Krupka s.r.o., okres Teplice se zaměřuje na výrobu spojovacího materiálu, šroubů, matic, kolíků, podložek, závitových tyčí, čepů a ocelových dílů pro průmyslová odvětví.
Rostlinná výroba, pěstování pšenice, ječmene, řepy a máku, zemědělské družstvo
Obiloviny té nejvyšší kvality naleznete u dynamické společnosti Zemědělské družstvo Výšovice. Široký výběr rostlinných produktů v okrese Prostějov.
Pravá turecká restaurace v centru Prahy s tradičními pokrmy z kvalitních surovin
Pochutnejte si na pravém tureckém kebabu, který Vám připraví experti na tuto kuchyni, Istanbul Kebab, s.r.o. - turecká restaurace ležící v samotném srdci Prahy 1 Nové Město.
Bezpečnostní a vchodové dveře Beroun – certifikované a odpovídající nárokům pojišťoven
Nedejte šanci zlodějům nebo ničivému ohni a pořiďte si u společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna certifikované bezpečnostní a vchodové dveře.
Výroba a prodej berlí a francouzských holí Praha - pro oporu a odlehčení dolních končetin při chůzi
Berle nebo francouzské hole vám poskytnou patřičnou podporu. Trpíte sníženou pohyblivostí?
Prodej speciálních použitých pneumatik pro lesní techniku
Speciální použité pneumatiky pro lesní techniku zakoupíte u soukromé zemědělské firmy Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči na Vysočině.
Kompletní údržba zeleně ve Valašském Meziříčí - obecní, městské i soukromé pozemky
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o kompletní údržbu zeleně ve Vašem městě, obci nebo na Vašem soukromém pozemku. Veškeré služby od úklidu ploch zeleně až po výsadbu různých rostlin.