Aktuální microsite

Turistické cíle v okolí obce Podbrdy
Vesnička Podbrdy láká turisty svým bohatým kulturním programem pro místní obyvatele i návštěvníky, ale také svou unikátní polohou nedaleko Brdské vrchoviny a zajímavými turistickými cíli v okolí.
Výroba, prodej škvařené sádlo, škvarky, škvarková pomazánka Ostrava
Také si rádi pochutnáte na vynikající české klasice - čerstvém chlebu namazaném sádlem? Jsou Vám známy i blahodárné účinky vepřového sádla na Vaši pokožku? Dopřejte si to nejlepší a nejkvalitnější! Řeznictví Janus Vám exkluzivně nabízí vybrané vepřové hřbetní sádlo, které dodává v několika variantách: - čisté bez přísad - sádlo se ...
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce Liberec, drobné stavební úpravy
Zkušeného instalatéra působícího v Liberci naleznete u společnosti Jiří Prokop – Instalatérství. Poskytujeme kvalitní vodoinstalatérské i topenářské služby včetně drobných stavebních prací.
Bydlete ve vlastním bytě – byty do OV v novém bytovém domě k prodeji
Bydlení v nově postaveném bytovém domě – opatřete si některý z nových bytů do osobního vlastnictví v nově vybudovaném bytovém komplexu Rezidence FOROTA.
Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za výhodnou cenu
Zabezpečte svou domácnost díky montáži bezpečnostních dveří SECURIDOORS. Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za zvýhodněnou cenu provádí v okolí Prostějova společnost MKA Service.
Průzkumy trhu práce – volná pracovní místa
Pečlivé průzkumy trhu práce umožňují personální agentuře ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze rychle obsazovat volná pracovní místa nebo vyhledat práci pro své klienty.
Hotelové ubytování Pardubice - příjemné ubytování za skvělé ceny
Nabízíme dostupné ubytování v nově zrekonstruovaných hotelových pokojích, parkování aut je zajištěno - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Třídění skla – barevné kontejnery pro efektivní opětovnou recyklaci
Zajímáte se, jak správně třídit sklo, aby bylo možné ho opět recyklovat a využít? Podrobné návody naleznete na sběrných nádobách autorizované obalové společnosti EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Poradenství v oboru vodních staveb Plzeň
Poradenství v oboru vodních staveb včetně odborný dohled při provádění rekonstrukcí a realizací staveb Vám zajistí pan Ing. Alfréd Samek z Plzně.
Železnice, umělé železniční stavby na území České republiky
Výstavbu a rekonstrukce železnic a železničních staveb, odvodnění tratí a údržbu kolejí a výhybek zajistí společnost SEŽEV-REKO, a.s. se sídlem v Brně.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Obec Krašlovice - historie a současnost
Malou obec Krašlovice naleznete v okrese Strakonice v Jihočeském kraji, na levém břehu řeky Blanice. Je vzdálena necelé 4 km severozápadně od Vodňan.
Zastřešené pergoly, dřevené altány-montáže, výroba na zakázku
Zastřešené pergoly i dřevené altány jsou místem pro relax po práci. Rychlá výroba venkovního posezení jen u TVT EURO-okna s.r.o. Uherské Hradiště, dodávka včetně montáže.
Elektroinstalační, elektromontážní, elektrikářské práce Frýdek-Místek
Opravy, revize, projekce, elektromontážní práce pro rodinné domy, byty, bytová družstva, firmy, průmyslové areály, obchodní centra atd provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Výšivky na kšiltovky a čepice – zakázkové strojní vyšívání
Strojním vyšíváním se na Vysočině zabývá společnost Strojové vyšívání Aleš Chalupa, která rychle, kvalitně a za skvělé ceny zhotoví výšivky na nejrůznější druhy textilií, včetně kšiltovek a čepic.
Kopírka, tiskárna, multifunkční zařízení pro fakturantky - tiskárny Xerox
Firma SPIN SERVIS s.r.o. zajistí vše pro tisk. V široké nabídce najdete skenery, produkční systémy, multifunkční zařízení, tonery, kopírky, tiskárny pro fakturantky zajistí.
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.
Psychiatrická ordinace v Nejdku, individuální a rodinné terapie
Psychiatrická ordinace v Nejdku MUDr. Vladimíra Zindra poskytuje komplexní péči v oblasti duševního onemocnění, individuální psychoterapie, rodinné terapie.
Sériová výroba ozubených kol a hřídelí - výrobce špičkového ozubení
Sériovou výrobu ozubených kol provádí výrobce špičkového ozubení - společnost Omega, spol. s. r. o. ze Zlína. Při výrobě využívá vlastní materiál a tepelné zpracovávání.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.
Kompletní stavba, realizace krbů, kamen na klíč
Realizace krbů, kamen na klíč v regionu Zlín, Olomouc provádí firma Krby Polách Staré Město. Kompletní stavba včetně závěrečného servisu od profesionálů.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Poškozené čelní sklo vyřešte před dovolenou a vyhněte se pokutě!
Máte poškozené čelní sklo? Pak si jej nechte opravit u Autosklo servis CZ s pobočkami po celé Praze ideálně ještě před dovolenou, abyste se vyhnuli případné pokutě.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Architektura - novostavby, rekonstrukce, interiéry - vypracování návrhu a projektu
Vypracování návrhů i projektů pro stavbu nebo rekonstrukci rodinného domu a interiéru provádí architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové, působící v okolí Ostravy a v Brna.
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.