Aktuální microsite

Lakované sklo - výjimečné obklady do bazénů, na stěny a skleněné dveře od Lak Union, s.r.o.
Přinášíme vám neodolatelnou kolekci lakovaných skleněných obkladů pro bazény, stěny a skleněné dveře, spojující v sobě špičkovou kvalitu, estetický design a funkčnost.
LAK Union s.r.o. Skleněné obklady a obkladová skla Praha
CNC nástrojárna, speciální designové díly, tvarově náročné dílce převážně z hliníkových slitin
Po České republice realizujeme zakázkovou výrobu speciálních tvarových dílců převážně z hliníkových slitin například pro hydrauliku, elektromotory, laserová měřidla, cyklo či vlaky.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod
Parapety z litého mramoru Praha – snadná údržba a velká odolnost
Společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. nabízí širokou nabídku elegantních parapetů z litého mramoru pro vnitřní i venkovní využití s garancí snadné údržby a odolnosti proti povětrnostním vlivům.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Zprostředkování pronájmu i prodeje obchodních prostor, kanceláří, výrobních hal i skladů v okolí Brna, Ostravy a Prahy
I.E.T. Reality s.r.o. je jednou z největších realitních kanceláří v Brně se specializací na pronájem a prodej komerčních prostor. Nyní i v Ostravě a v Praze jsme schopni Vám zajistit své služby.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Plastická, kosmetická, estetická chirurgie - komfort a kvalitní péče
Plastická a kosmetická chirurgie pod vedením MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci nabízí estetickou, plastickou a kosmetickou chirurgii. U nás máte jistotu komfortu a kvalitní péče.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Šikmé schodišťové plošiny pro vozíčkáře na přímá, točitá a lomená schodiště - výroba
Firma MANUS Prostějov vyrábí šikmé schodišťové plošiny na přímá, točitá a lomená schodiště, díky kterým usnadňuje přepravu vozíčkářům.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
STK na traktory, zemědělské stroje, přívěsy - mobilní STK na Moravě
Agrotest Morava s.r.o. je spolehlivá stanice technické kontroly, která se zaměřuje na traktory, přívěsy aj. zemědělské stroje. Zajišťuje službu mobilní STK pro zákazníky ve Zlínském kraji a na Moravě.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Kompletní topenářské a vodoinstalační práce, montáž tepelných čerpadel
Společnost Lec - instal s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem pro topení, vodoinstalace a tepelná čerpadla. Poskytujeme kvalitní a profesionální služby za rozumné ceny.
Lec - instal s.r.o.
Hubení, likvidace a deratizace štěnic v ubytovnách, penzionech
Hubením, likvidací a deratizací štěnic v ubytovnách, penzionech, hotelích se zabývá rodinná firma s dlouholetou praxí Deratizace Konečný. Působíme v Kolíně, Kutně Hoře a okolí.
Deratizace Konečný
Lakování karbonových výrobků Airbrush - umělecké malování na auta, motorky, přilby
Lakování karbonových výrobků zajišťuje Autolakovna BOSS Dušan Sedláček z Brna. Speciální airbrush technikou malujeme na auta, motorky a přilby.
Půjčovna moderního nářadí pro Váš dům i zahradu – úspora času i nákladů
Půjčovnu nářadí provozuje firma ARBE v Ostravě. Díky moderního vybavení ušetříte náklady i čas, zapůjčujeme zahradní nářadí, lešení, elektrocentrálu, sekací a vrtací kladiva. Nejlepší ceny ve městě!
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové
Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Výroba pilových pásů pro pily a zpracovatele dřeva
Pilové pásy pro pily a zpracovatele dřeva vyrábí, servisuje a prodává Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Vyberte si z širokého sortimentu pilových pásů pro zpracování dřeva.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Originální Hustopečský mandlový likér z plodů Hustopečského mandlového sadu – e-shop
Jedinečný Hustopečský mandlový likér vyrobený z plodů Hustopečského mandlového sadu v několika originálních příchutích zakoupíte na e-shopu mandla.cz.
Výškové práce  pod vedením Ing. Jiřího Žižky - s jistotou a spolehlivostí ve vašem okolí
Naše firma, pod vedením Ing. Jiřího Žižky, instruktora výškové techniky, je vaším spolehlivým partnerem pro všechny výškové práce v Plzni a okolí.
Kalora a.s. – odborník na topení, chlazení a komplexní instalační služby
Kalora a.s., váš spolehlivý partner pro špičkové řešení v oblasti topení, chlazení, vodoinstalací, kanalizace, plynoinstalací, elektroinstalací a čistíren odpadních vod.
Kalora a.s. rekonstrukce inženýrských sítí Cheb
Společnost Alltronic – expert na vinuté díly a elektronické komponenty
Alltronic, se sídlem v Dýšině u Plzně, se specializuje na výrobu kvalitních vinutých dílů a elektronických komponent, s důrazem na přizpůsobení potřebám zákazníků.
Inovativní řešení v oblasti dopravních řetězů a svařovaných konstrukcí - BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
BRANDAU Czech Republic, s.r.o., lídr v oblasti výroby transportních řetězů a svařovaných ocelových konstrukcí, nabízí široké spektrum výrobků a služeb.
Stelma spol. s.r.o,  -  Vaše cesta k úspěšným projektům a vzdělávání
Spolu s námi objevte svět projektové a dotační činnosti. Stelma spol. s.r.o. je odborným expertem v oblasti správy dotací a vzdělávacích programů, včetně dalších kvalitních a profesionálních služeb.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Společnost audit daně, s.r.o. - kompletní služby auditora
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. se sídlem ve Zlíně poskytuje svým zákazníkům především služby auditora, ale také ekonomické, daňové a účetní poradenství, oceňování konsolidací a finanční analýzy.
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. auditorské služby Zlín
Splňte si sen a nechte si vyrobit kuchyň a kuchyňskou linku na míru
S výrobou kvalitní a moderní kuchyňské linky na míru se můžete obracet na firmu Pavel Hilscher Kuchyně a skříně v Hranicích. Má mnoho spokojených zákazníků z Přerova a Nového Jičína.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Vyberte si u nás vodovodní potrubí a tvarovky z PVC, PE, PP, litiny nebo z oceli
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy dodává kvalitní vodovodní potrubí a tvarovky z litiny, oceli, PVC, PE a PP materiálu. Poskytují i další sortiment potřebný pro stavbu vodovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Epoxidové, montážní a sekundární lepidla, tmely na různé materiály
Kvalitní lepidla a tmely pro lepení nebo těsnění různých materiálů, jako je dřevo, plast, kov, obklady, lamináty nebo zdiva, zakoupíte v prodejně Unno Universal v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com