Aktuální microsite

Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Žižkovské divadlo J. Cimrmana – soutěž o vstupenky každý týden
Žižkovské divadlo J. Cimrmana v Praze na Žižkově pořádá pravidelně každý týden pro své diváky soutěž o vstupenky na svá představení.
Navíjení cívek transformátorů Písek
Výrobní družstvo Otava v Písku nabízí služby navíjení cívek a transformátorů s využitím v různých odvětvích průmyslu a výzkumu.
Reklamní předměty s potiskem Praha 8 - výhodné věrnostní slevy
U společnosti Printek Praha najdete širokou nabídku reklamních předmětů, které vám potiskneme podle vašich požadavků. Buďte originální a nechte si vyrobit reklamní předměty podle svých představ.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Výkup kulatiny Liberec - jak v délkách, tak ve výřezech
Vykupujeme jehličnatou kulatinu smrk, modřín a borovici, jak v celých délkách, tak i ve výřezech - PILA FACEK s.r.o. Chrastava, Liberec
Hydroizolace plochých střech, zateplení, izolace balkónů, lodžií, garáží, jezírek
Izolaci Vaší střechy rychle a spolehlivě Vám zajistí společnost Stanislav Pávek – Izolace ze Sloupnic u Ústí nad Orlicí. Profesionální zateplení z kvalitních materiálů, jež vydrží dlouhá léta.
Základní a mateřská škola s environmentálním a sportovním duchem i individuálním přístupem
Kvalitní vzdělání, široký výběr zájmových aktivit i individuální přístup ke každému dítěti Vám poskytne Základní škola a mateřská škola Hnízdo v Úněticích, příspěvková organizace.
Vinařství Prušánky, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová
Tradiční rodinné vinařství na jižní Moravě v obci Prušánky - Igor Herzán se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej vín, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová.
Notářská kancelář, ověřování listin, zakládání společností, sepsání smluv
Notářská kancelář v Ostravě - JUDr. Jankovičová Hana poskytuje komplexní notářské služby jako ověřování listin, zakládání společností, předmanželské smlouvy, vyřízení dědictví.
Zakládání staveb budov, liniová, plošná i bodová zakládání
Zakládání staveb rodinných domů, průmyslových staveb, liniová, plošná i bodová zakládání, výstavbu a rekonstrukci pozemních a dopravních staveb realizuje EDMA s.r.o., okres Vyškov.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Výměny rozvodů, řemenů a kladek nyní se slevou až 15%
Využijte výhodné nabídky autosalonu AUTO GOLDCAR, a.s. na Bohdalci v Praze 10 a nechte vyměnit rozvody, řemeny a kladky Vašeho vozu nyní se slevou až 15%.
CNC obrábění Louny
Maximálně přesnou práci pro Vás odvedou moderní stroje na CNC obrábění, které při plnění kusových zakázek i sériové výrobě využívá společnost RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Vážní indikátory WTX110-A a WTX120 pro vážení v potravinářském průmyslu i farmacii
Výkonné vážní indikátory WTX110-A a WTX120 pro využití v podmínkách s přísnými hygienickými požadavky a náročném prostředí nabízí společnost HBP měřicí technika s.r.o. z Prahy.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Profesionálové v oblasti deratizačních, desinsekčních a dezinfekčních prací
Nechtěných škůdců a hlodavců v domácnosti či obávaných a nechtěných mikroorganismů v potravinovém a farmaceutickém průmyslu a zdravotních zařízeních Vás zbaví společnost Alois Kresta z Nového Jičína.
Ostraha a zabezpečení objektů
Neriskujte vykradený byt nebo kanceláře a využijte služeb ostrahy a zabezpečení objektů, které nabízí bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Reklamní tabule, poutače Liberec – grafika ze samolepících folií
Grafická firma vám nabízí své služby v oboru gravírování, grafiky ze samolepících folií, rytí a reklamy - Hruban Michal Liberec
Spolehlivé kamenictví, výroba pomníku, náhrobku, oprava a renovace hrobu
Hledáte kvalitního a spolehlivého kameníka, který Vám poskytne opravu a renovaci hrobu? Obraťte se na Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které se specializuje na výrobu a opravy pomníků či náhrobků.
Elektrická zabezpečovací signalizace objektů - EZS
Pokud hledáte firmu, která vám navrhne komplexní řešení v oblasti elektronického zabezpečení objektů, kontaktujte firmu FELOMA v Olomouci, která vám zajistí elektrickou zabezpečovací signalizaci.
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Zlaté a stříbrné šperky, hodinky, snubní prsteny, klenotnictví
diamantové, stříbrné a zlaté šperky, snubní i zásnubní prsteny, hodinky, ocelové šperky to vše zakoupíte v Třebíči v našem Zlatnictví