Aktuální microsite

Stavební konstrukce Chlumec nad Cidlinou – ocelové konstrukce a výrobky pro stavby
Vyrábíme školní šatny, sklepní kóje, konstrukce pro ustájení koní, školní nábytek nebo výsuvná lešení - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Kinesiologické a Cross Tapy - při aplikaci uleví od bolesti svalů, šlach a kloubů
Bolí Vás záda, svaly, klouby nebo šlachy? Od bolesti Vám uleví jednoduchou aplikací speciálních kinesiologických Tapů nebo Cross Tapů od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Měření tepla a chladu předaného směsí vody a glykolu v obchodním styku
Jsme specialisté na snímače teploty - Měření tepla a chladu předaného směsí vody a glykolu v obchodním styku pomocí soupravy Coldmeter, ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Plastový záhonový chodník za nejlepší ceny - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Plastový záhonový chodník – už žádné zaplevelené cestičky mezi záhony – chodníky budou stále čisté!
Špičkové servisní středisko pro nákladní automobily, vleky a přívěsy
Úspěšně servisujeme nákladní automobily, vleky a přívěsy všech běžných značek - Milan SIHELSKÝ Kolín
Televizní, konferenční stolky ve vysokém lesku, rozkládací jídelní stoly - moderní, luxusní provedení
Společnost Nej Nej Nábytek s prodejnou v Kunovicích u Uherského Hradiště provozuje i eshop stolky-stoly.cz, kde můžete zakoupit televizní, konferenční stolky ve vysokém lesku i kvalitní jídelní stoly.
Použité pneumatiky pro nakladače, bagry a gredum – prodej
Použité pneumatiky pro stavební stroje, jako jsou nakladače, bagry nebo gredum zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josef Kamaryt.
Květináče a zahradní nábytek z betonu pro venkovní využití
Estetické a odolné květináče a stejně designově upravená nábytek z betonu pro venkovní využití nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí - rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny
Společnost Elektro Kroměříž a.s. se zaměřuje na výrobu rozvaděčů nízkého napětí. Působí po celé ČR. Ve výrobním programu jsou mimo jiné rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny.
Speciální etikety výroba Praha - nažehlovací, samolepící na specifické materiály
Nevyhovuje běžná nabídka etiket Vašim specifickým potřebám? Obraťte se na společnost TECOM paper s.r.o. z Prahy, kde se budou podílet na vývoji speciální etikety s vámi, dokud nebudete spokojeni.
Emise – měření osobních i dodávkových automobilů včetně odvozu
Měření emisí a přípravu na technickou kontrolu osobních i dodávkových automobilů nabízí společnost EMISE Ruzyně spol. s r.o. z Prahy 6.
Úklid černých skládek včetně odvozu odpadu
Černé skládky na veřejných i soukromých pozemcích uklidí, odpad odveze a pozemek uvede do původního stavu společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková z Prahy 8.
Specialisté na broušení na plocho i na kulato, vrtání, frézování na horizontální fréze
Specialistou na broušení na plocho i na kulato, na vrtání a na frézování na horizontální fréze je společnost HBP Strojírna s.r.o. se sídlem ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Výroba kvalitního nábytku a designových interiérů z přírodního dubu na míru
Osobitý a kvalitní nábytek do kuchyně, ložnice nebo dětského pokoje vyrobí na míru z přírodního dubu společnost STAR INTERIER Ing. Vladimír Hvězda sídlící nedaleko Prahy.
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů - široké využití v průmyslu
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů, které mají široké využití v jakémkoli průmyslu, dodává společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o., která sídlí ve Zlíně, ale působí v celé ČR.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Čistící a dezinfekční prostředky, čistící přípravky od výrobce
Firma CHEPORT, spol. s r.o. z regionu Zlín je výrobce a prodejce čistících a dezinfekčních prostředků. Čistící přípravky jsou určeny pro úklidové firmy, prádelny, gastro zařízení i úklid domácnosti.
Robotická paletizace – zvýší kapacitu balicího systému
Zvyšte kvalitu a efektivitu Vaší balicí linky pomocí robotické paletizace od společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o.
Prodej, servis, náhradní díly pro ruční paletové vozíky Stöcklin
Společnost Stöcklin spol. s r.o. Zlín je výrobce manipulační techniky. Na prodej jsou skladové vozíky, ruční paletové vozíky. Pro paletové vozíky Stöcklin zajišťujeme i servis a náhradní díly.
Kovové šatní skříňky na předlavičkách výroba Praha – základní provedení nebo s uzamykatelným roštem
Kovové šatní skříňky na předlavičkách určené do šaten sportovních areálů, plaveckých bazénů i do zaměstnaneckých šaten nabízí společnost TechnoBank, s.r.o. z Prahy.
Cykloprodejna s velkým výběrem horských kol, prodej kvalitních dětských a dámských kol
Prodejem horských kol kvalitních a jedinečných značek se zabývá společnost BICYKLY.CZ s.r.o. ve své cykloprodejně v centru města Ostravy. Najdete u nás pánská, dámská i dětská kola a cyklo doplňky.
Jarní slevy na tříděné uhlí Náchod - nízký obsah síry, dehtu i ostatních škodlivin
Nabízíme výhodné jarní slevy na uhlí z dolů Bílina, množstevní slevy při prodeji uhlí - OLVAN Náchod s.r.o. paliva
Numismatika Praha – kamenný obchod i eshop
Patří numismatika mezi Vaše záliby? Hledáte spolehlivý obchod, kde můžete prodat nebo nakoupit zlaté a stříbrné mince? Společnost ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy provozuje kamennou prodejnu i eshop.
Dopravní značení dle platné legislativy – montáž, realizace, údržba
Výrobu, montáž i následnou údržbu dopravního značení na celém území České republiky zajistí dle platné legislativy společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Potraviny on-line - akční nabídka pro rok 2018 – slevy a bonusy
Využijte možnost nákupu z široké nabídky potravin Z-Market; Food Delivery Service z Prahy pomocí pohodlné on-line objednávky s doručením až do domu za výhodných cen z akčních nabídek pro rok 2018.
Instalace vody, topení a plynu, revize a čištění kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, výstavbu kotelen, revize a čištění kanalizace realizuje Kovotop - Lubomír Dryje, Pelhřimov.